Cum să fii o fată alternativă

Te găsești vreodată că pretinzi că ești o persoană pe care nu o ai? Ei bine, țineți-l chiar acolo, acest articol vă va învăța cum să vă fiți din nou!

Paşi

 1. Faceți niște suflete care caută și descoperiți ce vă place.
  1
  Faceți niște suflete care caută și descoperiți ce vă place. Ținerea unui jurnal vă poate ajuta să vă găsiți. Acordați atenție gusturilor dvs. și nu vă loviți de părerea dvs. prin teamă, presiune de la egal la egal sau mândrie. Rochie în consecință.
 2. Nu forța o etichetă asupra ta.
  2
  Nu forța o etichetă asupra ta. Să presupunem că Abercrombie și Fitch sau Hot Topic sunt un brand popular în școala ta, dar îți urăști hainele. Nu magazin acolo! Nu lăsați opinia populară să dicteze alegerile voastre.
 3. Acordați atenție politicii, culturilor și mediului nostru.
  3
  Acordați atenție politicii, culturilor și mediului nostru. Studiați cu atenție diferite idei politice și sociale, apoi formați-vă propria opinie educată a acestora. O opinie logică bine construită a lumii este un atu foarte important, un bun pe care nu îl veți câștiga urmând mulțimea.
 4. Citiți materialele de substanță.
  4
  Citiți materialele de substanță. Literatura clasică a devenit clasică din cauza temelor sale de înaltă calitate și de durată. O carte clasică este întotdeauna o alegere bună. Sau, întrebați-vă părinții sau profesorii ce sunt cărțile lor preferate și, dacă sună interesant, verificați-le. Căutați reviste bune, cum ar fi National Geographic, Popular Science și Smithsonian.
 5. Îmbrățișați scena de artă locală
  5
  Îmbrățișați scena de artă locală ; încercați să învățați cât de mult puteți despre fotografie, pictură, muzică, dramă etc.
 6. Încercați să recunoașteți influențele negative.
  6
  Încercați să recunoașteți influențele negative. Întrebați-vă de ce le-ați lăsat să vă influențeze. Când aveți de ce, puteți să aflați primul pas în ceea ce privește modul de a le contracara.
 7. NU vă fie frică să vă schimbați.
  7
  NU vă fie frică să vă schimbați. Schimbarea este o parte naturală a vieții. Lucrează din greu pentru a învăța cum să facem față. Adapta.
 8. MUZICĂ!
  8
  MUZICĂ! Nu uitați că muzica este unul dintre cele mai importante lucruri de a fi o fată alternativă. Există o mulțime de trupe care merg doar acolo și ascultă lucrurile pe care le bucuri. Ascultați trupele din anii '90, cum ar fi Nirvana, Pearl Jam, Radiohead, Red Hot Chili Peppers și Alice in Chains. De asemenea, puteți asculta alternativele de astăzi, cum ar fi Green Day, My Chemical Romance, Evanescence, Linkin Park și Foo Fighters. Ect.