Cum să vă găsiți stilul personal și să-l exprimați

Acest articol este pentru toate fetele care, cel puțin o dată în viața lor, s-au întrebat cine sunt.

Paşi

 1. Du-te în fața dulapului și ia toate hainele pe care le iubești.
  1
  Du-te în fața dulapului și ia toate hainele pe care le iubești. Nu le alegeți prin luarea celor pe care le purtați mai des, pentru că nu purtăm mereu ceea ce preferăm. Odată ce ați făcut acest lucru, luați o bucată de hârtie și scrieți cele trei culori care sunt mai dominante în bucățile de îmbrăcăminte.
 2. Acum, invită-i pe doi dintre prietenii tăi care nu se vor teme să spună adevărul și care au un spirit deschis (știu că e greu de găsit).
  2
  Acum, invită-i pe doi dintre prietenii tăi care nu se vor teme să spună adevărul și care au un spirit deschis (știu că e greu de găsit). Odată ce sunt în casa ta, încercați toate hainele pe care le-ați selectat și de fiecare dată întrebați ce stil este (de exemplu: hippie, sport, chic ...) și scrieți ce spun ei. Odată ce acest lucru este de peste selectați în lista de stiluri pe care o preferați; trebuie să vă puneți următoarele întrebări: Nu mă voi plictisi de acest aspect? Ce imagine dă acest lucru despre mine? și voi putea să-mi asum acest stil?
 3. Mergeți la un magazin care nu este scump în comparație cu banii pe care ați decis să-l cheltuiți, astfel încât veți putea să cumpărați mai mult.
  3
  Mergeți la un magazin care nu este scump în comparație cu banii pe care ați decis să-l cheltuiți, astfel încât veți putea să cumpărați mai mult. Prin lucruri mă refer la accesorii (de exemplu: eșarfe, brățări, pantofi, accesorii pentru păr ...), dar de fiecare dată trebuie să vedeți dacă acestea merg bine cu cele trei culori pe care le-ați selectat în pasul 1 sau că acestea sunt în aceste culori acestea fac parte din stilul pe care l-ați selectat. Deci, nu cumpărați ceva la care ați aprins, ci trebuie să vă conectați cu stilul pe care tocmai l-ați selectat, care va fi în curând cunoscut sub numele de stil personal.
 4. Deplasați-vă la aceste mici detalii care contribuie la transformarea stilului dvs. în a voastră.
  4
  Deplasați-vă la aceste mici detalii care contribuie la transformarea stilului dvs. în a voastră. Iată pașii: în primul rând, alegeți un parfum care vă face să vă gândiți la stilul dvs., de cele mai multe ori este parfumul pe care îl purtați. De asemenea, dacă aveți același parfum pentru o lungă perioadă de timp, este recomandat să îl păstrați pentru că oamenii v-au asociat acest miros. În al doilea rând, nu mint despre gingie! Du-te imediat cumpăra zece pachete de gumă pe care le preferi sau te face să te gândești la stilul tău, cum ar fi parfumul. În sfârșit, acum că ați înțeles ce se înțelege prin "detalii mici", puteți continua să schimbați sau să păstrați astfel de lucruri.
 5. Redecorați-vă interiorul.
  5
  Redecorați-vă interiorul. Evident, obiectele mici pe care le-ați pus trebuie să fie în stilul tău personal. Lucruri ușor de adăugat sau schimbate sunt; paturile, draperiile, lămpile de lavă și lămpile în general, autocolante ... De asemenea, puteți cumpăra reviste sau cărți care se află în stilul dvs. personal și le puneți peste tot în cameră.