Cum să a evolua crabrawler în Pokémon soare și luna

În Pokémon Sun and Moon, Crabrawler este un Pokemon de luptă, asemănător cu crabul, care evoluează în lupta / tipul de gheață Crabominable. Acest articol va explica cum să îl dezvoltați.

Paşi

 1. Identificați unde poate fi găsit crawlerul.
  1
  Identificați unde poate fi găsit crawlerul. Veți găsi la pomi fructiferi de pe Route 2, Route 3, Route 4, Route 5, Route 8, Route 10, Route 16, Route 17, Secluded Shore, Poni Plains și trei zone ale Poni Wilds. Calea 10 și Poni Plains oferă cea mai bună șansă de a găsi unul. În funcție de locul unde căutați, veți găsi unul dintre nivelul 7 și nivelul 57.
 2. Mergeți la un copac de fructe de padure în oricare dintre zonele de la pasul 1 și apăsați A pe fructe de padure.
  2
  Mergeți la un copac de fructe de padure în oricare dintre zonele de la pasul 1 și apăsați A pe fructe de padure. Dacă un Crabrawler este acolo, un semn de exclamare va apărea deasupra capului personajului jucătorului și veți intra într-o bătălie Pokémon. Dacă mergeți fără a găsi un Crawler în oricare dintre copaci, va trebui să așteptați pentru fructe de padure pentru a re-apar pentru a găsi unul.
 3. Prinde The Crabrawler.
  3
  Prinde The Crabrawler. Dacă este un Crabrawler de nivel inferior, puteți folosi o minge Nest pentru a face captura mai ușoară.
 4. Du-te la Muntele Lanakila.
  4
  Du-te la Muntele Lanakila. Nivelul de Crawler acolo, și va evolua în Crabominable. Acest lucru funcționează la orice nivel, cu excepția nivelului 100, astfel încât să puteți avea un Crabominable la fel de scăzut ca nivelul 2 (dacă ați crescut un nivel 1 Crabrawler în loc de prindere unul așa cum este descris în pașii anteriori).