Cum să fii bogat în gemuri de animale

Esti doar un jammer simplu, iar pe cand te duci in jurul lumii Jamaa, vezi atat de multe persoane rare. Te privesti cu indrazneala la lupul arctic cu varful ei, proaspat din magazinul de diamante, frizura noua, aripile Phoenix, strălucind în acel roșu frumos, pe care o strălucea cu minuni epice. Acum veți vedea cum se face.

Paşi

 1. Ia un animal care te potrivește cu adevărat.
  1
  Ia un animal care te potrivește cu adevărat. Dacă nu puteți obține una sau dacă sunteți un membru, obțineți o vulpe sau un lup. Ei arata, de asemenea, minunat cu rares. Dar cel mai important lucru este să fii tu însuți, în timp ce o koala nu ar putea fi considerată o coală foarte rară de animale sau faimosul animal Mister Chunkybuddy's Koala, acoperită cu obiecte de aur, incluzând o haină fondatoare, care reduce aspectul bogat.
 2. Mergeți într-o aventură!
  2
  Mergeți într-o aventură! Uneori au premii rare în modul Hard. Dar pentru a obține cu adevărat rares și betas, atunci animalul zburătoare Aventura Deșertul uitat poate obține în esență orice element în Jamaa.
 3. Obțineți lunea și comerțul cu articole rare.
  3
  Obțineți lunea și comerțul cu articole rare. În timp ce acest lucru poate fi un mod lent de a obține rares, de tranzacționare câteva luni rare articol pentru un element mai rar, ca o pălărie de vulpe sau arc vă poate face rare. De asemenea, după câteva luni, rarele ar avea mai multă valoare. Indiferent ce faceți, nu înșelați oameni. Acest lucru poate părea o opțiune, dar nu este cel mai bun.
 4. Ia o tinuta buna.
  4
  Ia o tinuta buna. Nu contează dacă aveți o mulțime de râuri pe tinuta dvs. sau articole de îmbrăcăminte strict de îmbrăcăminte. Atâta timp cât culorile se amestecă și vă place, atunci este un costum bun. Încercați însă să obțineți un costum destul de greu de copiat, cu o raritate stropită aici și acolo.
 5. Fii bun; Timpul cotidian nu conteaza, ci doar face ca oamenii sa fie gelosi de tine.
  5
  Fii bun; Timpul cotidian nu conteaza, ci doar face ca oamenii sa fie gelosi de tine. Dacă aveți corespondență și prezentări de fan, bucurați-vă de ele, dar nu vă lăudați. Doar pentru că faimosul tău nu înseamnă că nu poți ajuta un nou jammer sau culoarea un element pentru un nonmember.
 6. Fii matur.
  6
  Fii matur. Utilizați semne de punctuație bune, nu vă supărați și nu acceptați în mod aleatoriu solicitări ale prietenilor. Vizitarea fanilor tăi este bine, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i amici.
 7. Ignorați pe oricine vă deranjează.
  7
  Ignorați pe oricine vă deranjează. Vedeți un Jam-a-gram care apare pe pictogramă și se spune: "Hei, mă poți ajuta? Sistemul meu de tranzacționare nu funcționează, așa că ar putea încerca să vadă și poate doar încercați să faceți un articol foarte bun pentru colierul meu ? Voi spune nu, îmi promit că o să înșel, o ignoră ... Mulți oameni spun asta și fac asta, dar se dovedește a fi o înșelătorie și bineînțeles, munca comerțului fiecăruia.În timpul e-mailului nu vă deranjează dacă răspunde cum ar fi: "Fii al meu Valentine!", "Adauga-mi eu sunt fanul tau!", "OMG SUNT RARE, FOARTE FOARTE ADAUGA-L pe JAMMER. Este doar timpul pierdut.
 8. Nu fii soptit.
  8
  Nu fii soptit. . Dacă vedeți un animal culcat spunând: Trimite-mi lucruri e ziua mea de naștere, dar nimănui nu-i pasă că im este un pixel aleatoriu. Este întotdeauna o înșelătorie. Chiar dacă dețineți o mulțime de arcuri, nu o faceți. Cineva pe care îl cunoașteți în realitate sau știți online și încredere pentru vârste poate avea nevoie de mult mai mult. De ce ai vrea pixeli pentru ziua ta de naștere? Nu poți mânca un ecran pe computer (vei muri de copii), nu poți să-l înghiți sau să-l îmbrățișezi, nu-l poți păstra pentru totdeauna, nu-i așa? Nu. Chiar dacă ai făcut-o, când ai 32 de ani, crezi că merită, nu. Nu vă păcăliți pentru că sunt slab! Înșelătorie, EVER!
 9. Aruncați petreceri!
  9
  Aruncați petreceri! Dacă toată lumea vă iubește, nu continuați să vă apropiați de locuri, vă uitați oamenii înconjurați de bucurie, apoi plângeți literalmente că plecați ... Nu vă mai vedeți niciodată. Aruncați petreceri, astfel încât oamenii să ajungă să vă vadă mai mult de 5 secunde. În anumite ocazii, la un anumit moment, aruncați pe cele speciale, cum ar fi petreceri de plushie, petreceri fantomă sau petreceri de urs gumă!
 10. Nu fi un snob.
  10
  Nu fi un snob. Spunând "Sunt rară, admiră-mă, sunt faimos!" Și lucrurile vor face pe oameni să creadă că te laudă și că nu merită să te placă. În plus, dacă dețineți un canal YouTube, dacă cineva vă ține în continuare un mesaj "Eu sunt un fan ADD ME!" Scrisoarea ignoră. Nu jurați. Nimeni nu îi place pe cineva care jură sau nu apreciază dacă trimiteți o scrisoare cu gheara în ea și tot ce-i aduceți un bâzâit brutal, puteți fi urât de toți cei pe care îi întâlniți sau chiar puteți fi interzis. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_f3625b1f6f')
 11. Fii dragut!
  11
  Fii dragut! Nu vă bucurați de cât de mare este canalul dvs. sau de modul în care arătați epicul. Fii buni și nu continuă să spui cât de răcoros te uiți, să spui cât de cool arată alți oameni!
 12. Deschideți un blog.
  12
  Deschideți un blog. Dacă nu vă place sunetul de a încărca o grămadă de videoclipuri, faceți un blog! Nu vă lăudați cât de mulți urmați aveți. Blogspot este bun.
 13. Vrei să știi cum să obțineți o grămadă de pietre prețioase?
  13
  Vrei să știi cum să obțineți o grămadă de pietre prețioase? Acest lucru vă oferă 10.000 de pietre prețioase, dar depinde de numărul de articole pe care le aveți și nu este înșelător. Acest lucru funcționează numai pentru jucătorii care au fost pe AJ pentru o lungă perioadă de timp. Reciclați elementele reale, cum ar fi articolele de magazin, mobilierul și îmbrăcămintea.