Cum să te imbraci ca servitoare de mireasa pentru o nunta de hindu

Nunți hinduse sunt evenimente mari, elaborate. Fetița mirelui trebuie să aibă grijă să se îmbrace în mod special și să se distingă de restul. Acest articol este pentru fete adolescente sau mai vechi.

Paşi

 1. Faceți o baie, spălați-vă fața și părul.
  1
  Faceți o baie, spălați-vă fața și părul. Exfoliați dacă este posibil. Vrei să te uiți în cel mai bun timp al zilei. Cu o săptămână sau două săptămâni înainte de nuntă, începeți cu un regim de îngrijire a pielii. Evitați alimentele grase, grase, includeți o mască facială săptămânală și exfoliați. Purtați crema de hidratare.
 2. În ziua nunții, radeți-vă picioarele, axile etc.
  2
  În ziua nunții, radeți-vă picioarele, axile etc. Nu vreți să vă simțiți mâncărimi. Purtați deodorant sau parfum.
 3. Alegeți un sari de purtat.
  3
  Alegeți un sari de purtat. Dacă sunteți un adolescent sau mai în vârstă, un sari este cel mai bun. Rețineți că bluzele expun midriffs, dacă nu vă place acest lucru, atunci pur și simplu alegeți un simplu alb negru sau alb de top, sau un top care se potrivește culoarea de sari. Încercați să cumpărați un sari gata făcut pentru această ocazie, face lucrurile mult mai ușor. Plăcile vor fi deja cusute. Alegeți un sari de dimensiunea dvs. - acestea pot fi aduse în magazine sau online, precum și făcute de un croitor. Alegeți un sari de mătase elaborat. În mod ideal, ar trebui să fie plină de modele de mătase de aur.
 4. Cumpara bijuterii elaborate, potrivite pentru sari.
  4
  Cumpara bijuterii elaborate, potrivite pentru sari. Un colier cu un farmec mare și cercei potrivite ar trebui să facă. Sunt necesare și cinci până la zece brățări indiene pe braț.
 5. Dacă purtați un sari gata preparat, apoi întindeți toată cârpa și găsiți partea în care există pliuri.
  5
  Dacă purtați un sari gata preparat, apoi întindeți toată cârpa și găsiți partea în care există pliuri. Dacă țineți pliurile în sus, veți realiza că, dacă le înfășurați în jurul vostru, ele formează o fustă cu o talie de cravată. Legați-vă linia de talie în funcție de talie proprie, ar trebui să fie confortabil.
 6. Odată ce ați securizat talia, luați draperia lungă de pânză care se află pe pământ.
  6
  Odată ce ați securizat talia, luați draperia lungă de pânză care se află pe pământ. Înfășurați-o în jurul dvs. o dată. Apoi aruncați restul pe umăr. Marginea mătăsii ar trebui să fie cea mai de sus din sânii dvs., iar partea care cade peste umărul tău ar trebui să fie parte elaborată.
 7. Faceți machiajul acum.
  7
  Faceți machiajul acum. Purtați o umbra de ochi cu umbră de cupru împreună cu rimelul și rimelul. Dacă pielea ta este corectă până la bronzare medie, încercați loțiune de fundație pe ea. Dacă funcționează loțiunea de fundație, folosiți-o prin toate mijloacele. Răspândiți-l în palme și aplicați uniform pe față și pe gât. Simțiți-vă liber să aplicați un pic mai mult decât în ​​mod normal, deoarece astăzi este o zi specială.
 8. Purtați ruj închis sau ruj, care se potrivește culorii sari.
  8
  Purtați ruj închis sau ruj, care se potrivește culorii sari. Purtați, de asemenea, un pic de fard de obraz. Spray parfum pe brate, precum și o dată pe sari.Purtați o chouli (panglică lungă cu flori), dacă u place.