Cum să prindă reshiramul

Capturarea unui legendar Pokemon ca Reshiram necesită tehnică și strategie. Fiind un puternic Pokemon Dragon / Fire, Reshiram poate fi o provocare pentru a prinde. Jocul sugerează folosirea noului dvs. Quick Ball pentru a prinde Reshiram, dar atunci nu veți putea să-l utilizați pentru Pokemon mai târziu și mai dificil. Consultați Pasul 1 de mai jos pentru a afla cum să prindeți Reshiram prima oară când îl întâlniți și adăugați unul dintre cele mai puternice Pokémon din întreaga serie la petrecere.

Paşi

 1. Pregătiți-vă pentru luptă.
  1
  Pregătiți-vă pentru luptă. Veți fi condamnat la prima dvs. șansă de a captura Reshiram imediat după ce ați învins pe Patru Elite. Reshiram este un Pokémon legendar extrem de periculos. Când te lupți cu ea, va fi nivelul 50. După cum se spune, ar trebui să ai o bună echipă Pokémon, care poate merge cap-la-cap cu Reshiram. Stocați-vă cu obiecte de vindecare și cel puțin 30-50 Ultra Balls.
 2. Primește-ți propriul Master Ball.
  2
  Primește-ți propriul Master Ball. Veți primi o minge de master după ce ați învins Elite Four pe care le puteți folosi, dar ați putea dori să o salvați pentru Pokémon mai dificil, cum ar fi Volcarona sau Kyurem. Reshiram poate fi prins numai în Pokémon Black. Dacă jucați Pokémon White, va trebui să faceți comerț pentru Reshiram.
 3. Învingeți Patru Elite.
  3
  Învingeți Patru Elite. Veți avea nevoie să bateți Patru Elite pentru a avea acces la castelul lui N unde puteți lupta cu Reshiram. Elite Four vor avea fiecare diferite tipuri de Pokémon, deci asigurați-vă că aveți o echipă bine rotunjită pentru a învinge fiecare membru. Veți putea schimba partidul după ce ați luptat cu Elite Four, așa că nu vă faceți griji dacă nu aveți grupul potrivit pentru capturarea Reshiram.
 4. Introduceți Castelul lui N.
  4
  Introduceți Castelul lui N. După ce a bătut Elite Four, activați statuia stralucitoare pentru a coborî în munte. După o scenă, vei fi dus la castelul lui N. Veți fi tratați în câteva scene, iar apoi va trebui să-l căutați pe N în castel și să-l înfruntați.
 5. Creează-ți petrecerea de la Reshiram.
  5
  Creează-ți petrecerea de la Reshiram. Când capturați Reshiram, îl puteți adăuga imediat la petrecere dacă aveți cinci Pokémon în grupul dvs. în loc de șase. Acest lucru va face mult mai ușor restul castelului. Puteți găsi un PC pentru a face acest lucru la etajul al treilea al castelului. La etajul al doilea al castelului, poți vindeca echipa Pokémon. Pentru a face cât mai ușor de capturare Reshiram, asigurați-vă că partidul dvs. are un Pokémon care cunoaște False Swipe și un Pokémon care cunoaște o mișcare care provoacă somn sau paralizie. S-ar putea să aveți nevoie de patru-șase timbre bile. Puteți să părăsiți castelul dacă aveți nevoie de mai multe provizii sau de nivelul pe care îl aveți pe Pokémon. Du-te la a treia cameră de la dreapta la etajul al treilea al castelului. Vorbește cu Plasma Grunt și poți fi teleportat. Când sunteți gata să vă întoarceți, discutați cu Grunt la Centrul Pokémon din Liga Pokémon.
 6. Găsiți Reshiram.
  6
  Găsiți Reshiram. Veți găsi N în partea de sus a turnului. După un cutscene, Reshiram va fi chemat. Veți avea o șansă să vă salvați jocul, iar apoi vorbiți cu Reshiram veți începe lupta. Asigurați-vă că ați salvat în cazul în care vă încurcați bătălia și trebuie să încercați din nou.
 7. Bătălia cu Reshiram.
  7
  Bătălia cu Reshiram. Utilizați un Pokémon greu pentru a lua câteva bucăți din sănătatea lui Reshiram. Odată ce începe să se scadă, utilizați False Swipe pentru a lua starea de sănătate până la 1 HP, fără a scoate Reshiram. Utilizați o mișcare care provoacă somn sau paralizie, deoarece acest lucru va face Reshiram mult mai ușor de prins. [1] Reshiram este slab față de atacurile de tip Ground, Rock și Dragon. Odată ce Reshiram este adormit sau paralizat și la 1 HP, începe să arunce Ultra Balls la el. Dacă se trezește sau se poate mișca din nou, utilizați din nou mutarea. Continuă să arunci bile! Este posibil să nu-l prindă pe prima minge, dar o veți prinde în cele din urmă. Dacă nu reusiți să capturați aici Reshiram, aveți o altă șansă de a face acest lucru la etajul 7 al Turnului Dragonspiral, care se găsește la nord de Icirrus. [2] Acesta este și locul în care Reshiram poate fi găsit în White 2 odată ce primiți piatra ușoară din N.