Cum să obțineți un master de arte (mla) în studiile liberale

Chiar dacă plănuiți să obțineți o diplomă de doctorat în domeniul carierei alese, obținerea unui grad MLA este o mișcare bună în carieră. Master of Arts în artele liberale oferă un studiu interdisciplinar al științei, umaniste și arte; un grad MLA vă va ajuta să vă gândiți critic, să vă scrieți în mod clar și să vă expuneți la o gamă largă de culturi și perspective. O diplomă de master în artele liberale are scopul de a vă oferi o bază largă de cunoștințe și o educație bine rotunjită care va îmbunătăți domeniul de carieră ales.

Paşi

 1. Universități de cercetare oferind maestru al diplomelor de arte liberale.
  1
  Universități de cercetare oferind maestru al diplomelor de arte liberale. Potrivit Centrului Național pentru Statistică Educațională [1], există mai mult de 2.000 de colegii și universități din Statele Unite. Nu toate dintre ele oferă diplome de master, așa că, în timp ce câștigați încă gradul de licență, începeți să investiga colegii care oferă ML A. grade. Puteți obține o viziune largă și clasamentul colegiilor și programele lor de gradul din mai multe surse. Două dintre cele mai populare sunt ghidul lui Peterson pentru colegii [2] și știrile și raportul american [3]
 2. Comparați programele de curs.
  2
  Comparați programele de curs. Odată ce ați îngustat căutarea colegiilor care oferă grade MLA, examinați cursurile oferite de fiecare instituție. Uitați-vă la biografiile facultății pentru a învăța acreditările profesorilor care vor învăța cursurile. Contactați departamentul de admitere al fiecărui colegiu dacă aveți întrebări legate de ofertele de curs sau de facultate.
 3. Înțelege ce ți se cere.
  3
  Înțelege ce ți se cere. Majoritatea programelor de licență MLA au nevoie de cel puțin 2 ani pentru a finaliza. Veți fi probabil obligat să finalizați un proiect de cercetare și o disertație înainte de absolvire, ceea ce poate dura până la 6 luni pentru a finaliza. Gândiți-vă la programul dvs. de lucru și / sau la obligațiile familiei înainte de a vă înscrie într-un program de masterat.