Cum să te concentrezi într-un laborator informatic zgomotos

Computerele publice se află pe marginea de acces a internetului. Dar prietenii vor să vorbească și uneori acest lucru invadează acel spațiu public pe care îl prețuim. Prin luarea unor pași convenabili, veți putea să vă concentrați într-un laborator informatic zgomotos

Paşi

 1. Folosește baia.
  1
  Folosește baia. Nu puteți controla zgomotul, dar este posibil să puteți controla modul în care percepeți zgomotul. Reducerea altei zgomote ca o vezică completă va duce la o relaxare mai profundă.
 2. Utilizați căști.
  2
  Utilizați căști. Se pot cumpăra căști care elimină complet "zgomotul". În general însă, acestea s-au dovedit a avea efecte adverse, deoarece te face să nu auzi totul. Nervii auditivi au nevoie de un sunet de fundal, dar prea mult de un lucru bun merge mult, căștile regulate sunt preferate.
 3. Întreabă-l pe persoana "zgomotoasă" să o ia în jos.
  3
  Întreabă-l pe persoana "zgomotoasă" să o ia în jos. Copiii pot fi o provocare! Dacă îi cereți oricărui adult însoțitor dacă pot să-și ia un anumit nivel de volum, vă adresați problemei, nu persoanei. Orice părinte va recunoaște cererea dvs., deși poate decide să nu spună copilului să reducă volumul.
 4. Relaxa.
  4
  Relaxa. În general, aceasta implică respirația. Inspira expira. Încet. Acest lucru vă va asigura că vă concentrați asupra dvs., un lucru necesar dacă vreți să faceți ceva.
 5. Dacă toate celelalte nu reușesc, luați legătura cu echipa!
  5
  Dacă toate celelalte nu reușesc, luați legătura cu echipa! Nimeni nu spune că trebuie să fii absolut liniștit când te afli într-un laborator de zgomot! Începeți o conversație! Dacă știți persoana este mult mai ușoară, dar în afară de asta, întrebați dacă au fost la atletism recente, sau au jucat atletism sau dacă sunt un fan al colegiului local. Acesta este un bun spărgător de gheață și este complet pozitiv, în loc să fie un pic negativ. Un alt scop general este de a percepe, nu de judecător.
 6. Mănâncă niște carbohidrați.
  6
  Mănâncă niște carbohidrați. Dieta South Beach a fost cel mai rău lucru care sa întâmplat elevilor de licență. Prin consumul de carbohidrați, creierul are combustibil. Nu că proteina nu este bună. Dar carbohidrații, amidonurile și unele zaharuri le vor permite acelor lobi ca temporali să-și fixeze prioritățile în ceea ce trebuie făcut în acest moment.