Cum să întâlniți pe cineva al cărui prieten vă place

Dating cuiva atunci când prietenul său are sentimente pentru tine poate fi, bine ... ciudat. Nu vrei să rănești sentimentele cuiva, dar tot vrei să-ți urmezi relația. Iată câteva sfaturi despre cum să vă întâlniți pe cineva al cărui prieten vă place.

Paşi

 1. Spune-i prietenului tău / prietenei tale.
  1
  Spune-i prietenului tău / prietenei tale. Onestitatea este cheia unei relații de succes. Discutarea situației cu alții semnificativi va împiedica orice sentiment rănit între voi doi. Indiferent dacă deja cunosc deja sau nu, este mai bine să o scoți în aer liber.
 2. Vorbește cu prietenul.
  2
  Vorbește cu prietenul. Spuneți-vă că nu sunteți interesat de el / ea. "Kindly" este cuvântul cheie. Adu-le aminte de cele evidente. Aveți un prieten / prietena, care este și el prietenul său. Lăsați-i să știe că totuși doriți să fiți prieteni și nu doriți sentimente rănit între cei trei implicați.
 3. Nu încercați să controlați prietenul / prietena dvs. și relația prietenului.
  3
  Nu încercați să controlați prietenul / prietena dvs. și relația prietenului. Permiteți iubitului / prietenei și prietenului său să mai stea și să vorbească. Dacă acționați ciudat ori de câte ori prietenul este crescut în conversație, tu ești cel care face asta ciudat.
 4. Nu vă întrerupeți relația cu prietenul.
  4
  Nu vă întrerupeți relația cu prietenul. Evident, dacă el / ea îți place, atunci ai o relație. Indiferent dacă ați fost prieteni de ani de zile sau doar recent, nu încercați să-l tăiați din viața dvs. atunci când vă dați seama de sentimentele sale. Sunt de acord să ieșiți, toți trei. Nu trebuie să fii împreună tot timpul, dar nu încerca să-l ignori. Nu vă înfuriați pe prieten. El / ea încearcă doar să-și exprime modul în care simte. Este probabil mai greu pentru el / ea decât oricine altcineva.
 5. Verificați că nu ați înrăutățit lucrurile din întâmplare.
  5
  Verificați că nu ați înrăutățit lucrurile din întâmplare. S-ar putea să fi făcut ceva pentru a conduce această persoană fără a realiza. Oricare ar fi, trimiterea de texte, îmbrățișarea sau orice fel de flirt, trebuie să vă opriți. S-ar putea să trebuiască să-ți ceri scuze pentru că ți se pare că îi conduci.
 6. Realizați când lucrurile se înlătură.
  6
  Realizați când lucrurile se înlătură. Poate veni un punct în care trebuie să tragi linia. Dacă persoana nu a luat sugestia, este posibil să trebuiască să faceți o altă acțiune. Dacă prietenul încă încearcă să-l urmărească, fă-o cunoscut că este inacceptabil. Spune-i iubitului / prietenei tale din nou. Lasă-i pe ceilalți tăi să știe că prietenul te face să te simți inconfortabil. Apoi, ceilalți dvs. semnificativi pot vorbi cu prietenul și pot face schimbări în relația lor, dacă este necesar. (Este posibil să aveți nevoie să permiteți prietenului / prietenei dvs. să vorbească. Ați încercat deja tot ce puteți pentru a opri situația.)
 7. Ignorați-l pe prieten.
  7
  Ignorați-l pe prieten. Probabil va fi dificil și puțin ciudat, dar ar putea fi necesar să nu mai stați și să discutați cu acest prieten. Aceasta este partea care este greu pentru iubitul / prietena ta. Sperăm că te sprijină în situație.
 8. Rețineți obiectivul dvs.
  8
  Rețineți obiectivul dvs. De-a lungul acestei situații, trebuie să vă depuneți eforturi pentru a vă scuti de orice sentiment rănit. Fii cinstit și deschis cu prietenul tău / prietena și prietenul tău. Vorbește-l. Dacă al tău semnificativ este potrivit pentru tine, te va sprijini. Și dacă prietenul este un bun prieten, el / ea va înțelege și va opri urmărirea lui.