Cum să blochează runescape

Acest lucru spune cum să blochezi Runescape în casă sau într-o rețea de domiciliu, astfel încât acesta să nu fie disponibil pentru oricine să joace în rețea. De asemenea, funcționează pentru blocarea World of Warcraft sau a altor tipuri similare de jocuri online.

Paşi

 1. Această metodă utilizează serviciul DNS furnizat de OpenDNS și presupune că puteți configura configurația DNS în rețeaua de domiciliu.
  1
  Această metodă utilizează serviciul DNS furnizat de OpenDNS și presupune că puteți configura configurația DNS în rețeaua de domiciliu.
 2. Accesați OpenDNS.com
  2
  Accesați OpenDNS.com
 3. Faceți clic pe butonul care citește Start pentru a utiliza OpenDNS sau similar
  3
  Faceți clic pe butonul care citește Start pentru a utiliza OpenDNS sau similar
 4. Faceți clic pe opțiunile Computer sau Router (Notă:
  4
  Faceți clic pe opțiunile Computer sau Router (Notă: dacă alegeți un computer, va trebui să modificați setarea DNS pentru fiecare computer din rețea. Alternativ, dacă știți parola routerului, puteți alege această opțiune)
 5. Urmați instrucțiunile clare date pe site-ul web OpenDNS, astfel încât computerul și rețeaua dvs. să înceapă acum să utilizeze DNS (serviciul de nume de domeniu) furnizat de OpenDNS, și nu DNS-ul de la furnizorul de servicii DSL sau de cablu.
  5
  Urmați instrucțiunile clare date pe site-ul web OpenDNS, astfel încât computerul și rețeaua dvs. să înceapă acum să utilizeze DNS (serviciul de nume de domeniu) furnizat de OpenDNS, și nu DNS-ul de la furnizorul de servicii DSL sau de cablu.
 6. După ce obțineți setarea, acum trebuie să creați un cont gratuit la OpenDNS și să vă modificați contul.
  6
  După ce obțineți setarea, acum trebuie să creați un cont gratuit la OpenDNS și să vă modificați contul. Aici puteți intra și puteți bloca anumite site-uri Web sau conținut.
 7. Deschideți-vă contul și, în timp ce vă aflați în cont, adăugați adrese specifice pentru site-uri web pentru a interzice sau bloca complet în rețea.
  7
  Deschideți-vă contul și, în timp ce vă aflați în cont, adăugați adrese specifice pentru site-uri web pentru a interzice sau bloca complet în rețea. Aici scrieți în Runescape.com. Apoi salvați setările din cont.
 8. De asemenea, în timp ce editați setările din contul dvs., puteți bloca anumite site-uri web prin tastarea numelor de domenii sau prin blocarea pură a unor tipuri de site-uri, cum ar fi:
  8
  De asemenea, în timp ce editați setările din contul dvs., puteți bloca anumite site-uri web prin tastarea numelor de domenii sau prin blocarea pură a unor tipuri de site-uri, cum ar fi: jocuri, jocuri pentru adulți, jocuri de noroc, phishing și altele.