Cum să călătorești cu bicicleta

După o investiție inițială de cumpărare a unei biciclete, veți realiza că ciclismul este un mod de transport foarte ieftin. Veți economisi bani pe întreținerea gazelor și a autoturismelor, veți obține o formă excelentă, iar colegii dvs. vor crede că sunteți minunați. De ce să nu treceți de blocajele de trafic și să mergeți la locul de muncă cu o grădină endorfină?

Cap 1
Paşi

 1. Găsiți un traseu sigur și plăcut.
  1
  Găsiți un traseu sigur și plăcut. Nu presupuneți doar că ruta pe care o conduceți la lucru este cea mai bună rută pentru ciclism. Adesea, cel mai bun traseu de biciclete include drumurile din spate și drumurile laterale care pot face călătoria dvs. puțin mai lungă, dar mult mai sigură și mai plăcută. Fii realist și cinstit cu tine. Ești într-adevăr confortabil să cheltuiți 20 de minute pe zi, cu traficul de la un alimentator de autostradă care vă însoțește la 60 km / h? Magazinul local de biciclete va avea probabil hărți de traseu pentru bicicliști. Luați unul și trasați-vă traseul pentru a lucra. Dacă nu există hărți ale traseelor ​​biciclete, luați bicicleta într-o zi nelucrătoare și căutați în zonă. Luați în considerare încorporarea străzilor cu benzi de biciclete atunci când începeți. Lanțurile de biciclete dedicate sunt excelente pentru începători, deși bicicliștii mai încrezători consideră adesea călătoria pe șosea pentru a fi mai rapidă și mai sigură. "Luarea Lanei" este atunci când călărețul călătorește pe centrul benzii, astfel încât nici o mașină nu este tentată să stoarcă trecătorul cu distanțe discutabile. Fiți conștienți de alți utilizatori pe trasee de biciclete, cum ar fi oameni cu cărucioare sau câini. Anunțați că treceți pe stânga atunci când depășiți pe cineva pe traseul bicicletei (o tuse sau un sunet de clopot este un minim, dacă nu un plăcut "Sunt în stânga ta!"). Nu te furișa în spatele cuiva care îi depășește fără să-i avertizeze. Este mult mai politicos să-ți anunți prezența și bine în avans. Puteți găsi că traseul dvs. de a lucra dimineața este mai mult traficat în după-amiaza și că aveți nevoie de diferite căi spre și de la locul de muncă. Dacă este necesar, combinați ciclismul cu transportul public. Din ce în ce mai multe sisteme de tranzit găsesc modalități de adaptare a bicicliștilor. Dacă dvs. nu sunteți la viteză, vă recomandăm să cumpărați o bicicletă pliabilă care să vă aducă cu autobuzul sau trenul sau să utilizați două biciclete (unul dintre casă și stația sau stația dvs., altul între stația de autobuz sau tren și locul de muncă ).
 2. Faceți un test de alergare al traseului bicicletei într-o zi cu trafic ușor.
  2
  Faceți un test de alergare al traseului bicicletei într-o zi cu trafic ușor.
 3. Determinați unde puteți bloca bicicleta în timp ce vă aflați la serviciu.
  3
  Determinați unde puteți bloca bicicleta în timp ce vă aflați la serviciu. Adresați-vă managerului sau supervizorului. Poate că există o dulap sau o zonă de depozitare unde vă vor lăsa să lăsați bicicleta pentru a doua zi. În caz contrar, găsiți un semn de stradă care nu se desprinde de pământ sau de un post pentru a vă asigura bicicleta cu o încuietoare bună (sau mai multe, pentru a descuraja în continuare furtul). Dacă blocați un semn de circulație, amintiți-vă că este posibil ca un hoț să poată debloca semnul și apoi să alunece bicicleta în sus. Cel mai bun lucru de blocat este o buclă completă de metal sudat care este bine ancorată în cărămidă sau beton. A doua opțiune ar fi un pol cu ​​elemente transversale sudate mai largi decât cea mai lungă dimensiune a încuietorii.
 4. Achiziționați o bicicletă.
  4
  Achiziționați o bicicletă. Găsiți un magazin local de biciclete. Acolo, oamenii cu cunoștințe vă pot ajuta să decideți ce să cumpărați. Pentru mai multe sfaturi, consultați secțiunea "Alegerea unei biciclete pentru bicicliști" de mai jos. Dacă cumpărați o bicicletă ieftină la un magazin de reduceri, aceasta este potrivită pentru dvs., astfel încât să vă simțiți confortabil. Dacă cumpărați o bicicletă de investiții, puteți avea o plimbare mai ușoară, dar veți fi întotdeauna îngrijorați dacă cineva vă va fura motocicleta. Ce veți cumpăra va fi din aceleași motive pentru care cumpărați o mașină ieftină.
 5. Achiziționați cea mai bună încuietoare pentru a vă proteja bicicleta.
  5
  Achiziționați cea mai bună încuietoare pentru a vă proteja bicicleta. Stați departe de cabluri, care pot fi tăiate câte o sârmă (rapid, de asemenea), încuietori combinate și încuietori utilizând o cheie cilindrică.
 6. Cercetați legile locale privind bicicliștile din zona dvs.
  6
  Cercetați legile locale privind bicicliștile din zona dvs.
 7. Aflați cum să faceți reparații simple de biciclete înainte de a vă da drumul.
  7
  Aflați cum să faceți reparații simple de biciclete înainte de a vă da drumul. O anvelopă plană, un cablu de frână slăbit, un post de scaun pierdut sau un ghidon liber, o roată neechilibrată sau alte ajustări minore pot apărea în timp ce călătoriți. Fii pregătit pentru ei. Pregătiți și purtați un set de instrumente specifice pentru biciclete. Includeți cheile metrice Allen care se potrivesc cu șuruburile bicicletei, o șurubelniță și / sau un instrument multifuncțional conceput special pentru întreținerea bicicletelor. O pereche de latex, mănuși de unică folosință pot fi foarte folositoare, deoarece este greu să scoți grăsimea de pe mâini odată ce ajungi la serviciu. O pompă de aer ușoară sau un dispozitiv de umflare a cartușului cu CO2, pârghiile anvelopei și un pachet de patch-uri nu adaugă multă greutate, însă reparațiile la fața locului pot necesita mult timp. Un tub interior de rezervă este frumos, dar este doar "de unică folosință" fără un kit de patch-uri. Un compromis bun este să aveți un tub de rezervă pentru reparațiile la fața locului și apoi să utilizați kitul de patch-uri pentru a vă repara tubul atunci când ajungeți să lucrați, astfel încât să puteți utiliza apoi tubul repaus ca rezervă pentru casa de navetă. Puteți chiar să doriți să investiți în tuburi "fără plată" sau în garnituri de anvelope. Pneurile rezistente la pătrundere funcționează bine dacă intenționați să călătoriți zilnic, în special pe pietriș sau în cazul în care pot exista pahare sparte. Ele merită banii în plus.
 8. Luați măsuri de siguranță în timpul călătoriei.
  8
  Luați măsuri de siguranță în timpul călătoriei. Păstrați o distanță rezonabilă între bicicletă și mașinile parcate. Cel mai frecvent accident pentru bicicliști se face într-o ușă de mașină deschisă brusc. Nu faceți nicio întoarcere bruscă sau nu țeseți în și din trafic. Asigurați-vă că cursul este constant, astfel încât șoferii să vă poată anticipa poziția. Utilizați semnale de mână pentru a indica o întoarcere sau, mai bine, investiți într-un semnal de direcție electrică sau utilizați metoda de curierat vechi de a vă introduce fizic în fața mașinii care s-ar putea transforma în voi. Utilizatorii de drumuri sunt obligați din punct de vedere legal să facă semnale în majoritatea țărilor și chiar dacă nu sunteți, este necesar ca siguranța dvs. să vă asigurați că oamenii din jurul dvs. sunt conștienți de ceea ce urmează să faceți. Nu permiteți unei mașini cu care se dorește să vă înjunghie să vă stoarce în interiorul drumului atunci când nu este în siguranță. Este mai bine să încetiniți traficul decât să vă puneți în pericol. Când este suficient spațiu pe drum pentru a vă trage la marginea în siguranță, faceți-o și lăsați mașinile din spatele dvs. să treacă. Aveți grijă când călătoriți în ploaie. Suprafețele metalice sunt slick și capacitatea dvs. de a opri nu este la fel de bună. Multe mașini care nu utilizează semnalele lor de direcție se vor transforma puțin înainte de oprire - să învețe să caute acest indicator. Mișcările conducătorului auto pot oferi, de asemenea, indicii privind mișcările următoare.
 9. Planificați-vă că vă trageți lucrurile.
  9
  Planificați-vă că vă trageți lucrurile. Veți avea nevoie de ceva pentru a vă purta obiectele de lucru. Există multe tipuri de bagaje pentru biciclete. Rucsacurile sau pungile de mesager ar putea funcționa, dar lipsa fluxului de aer împotriva corpului dvs. poate genera mai mult transpirație în climatul mai cald. Căutați o curea stabilizatoare în jurul tălpii sau coastelor pentru a nu menține sacul în timp ce pedalați. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_b9bbef0f10')
 10. Luați în considerare purtarea hainelor de echitatie și a uneltelor de siguranță în timpul deplasării.
  10
  Luați în considerare purtarea hainelor de echitatie și a uneltelor de siguranță în timpul deplasării.
 11. Hack bicicleta dvs. după cum este necesar.
  11
  Hack bicicleta dvs. după cum este necesar. Unele "extra" ar putea face o mare diferență în calitatea călătoriei tale. Luați în considerare instalarea de broaște pe bicicletă, pentru a preveni stropirea bătăilor pe bicicletă și pe corp. Modelele de "șobolan" care se fixează pe postul de șezut sunt doar puțin eficiente. Investește într-un set complet de aripi - oțelul inoxidabil, deși greu, este soluția cea mai bună, cea mai durabilă. Cel mai bun este aluminiu lipit de plastic. Fenderele din policarbonat vor face și treaba, dar au o calitate semnificativ mai scăzută. De asemenea, țineți cont de faptul că unele biciclete (în special cele destinate cursei) au un spațiu redus pentru instalarea de bari. Scaunele comfortabile merită să investească în motociclete în poziție verticală, dar nu obțineți unul prea mare, sau vor cădea în cale și vorbește. Scaunele cu o zonă încastrată în jos, reduc presiunea asupra zonelor noastre sensibile. Mai multă umplutură nu înseamnă mai confortabilă; dacă șaua este prea moale, amorțeala poate deveni o problemă. Experimentați și vedeți ce șadă este potrivită pentru dvs. Rămâneți departe de scaunele cu geamuri; ele se destramă sub expunerea la elemente și creează o mizerie imposibilă. Obține o oglindă. N-ai conduce o mașină fără o oglindă retrovizoare, nu-i așa? Puteți găsi oglinzi care se potrivesc pe ghidon, casca, chiar și ochelarii. Obțineți cel puțin una dintre acestea. La un moment dat, s-ar putea să ajungeți la întuneric. Ca o măsură de precauție, instalați luminile pe bicicletă. Nu doriți să călătoriți pe timp de noapte pe drumuri cu reflectoarele standard, iar în anumite țări, călătoria cu bicicleta fără lumini după întuneric este ilegală. Instalați o lumină albă pe partea din față și lumina roșie pe spatele bicicletei dvs. după întuneric. Tehnologia LED este foarte avansată acum, oferind lumini mari la prețuri ușoare. Căutați unități care utilizează baterii AAA sau AA (care pot fi înlocuite cu baterii reîncărcabile). Luminile cu bateriile lor reîncărcabile sunt mai scumpe și, în general, mai luminoase; acestea sunt pentru a vedea unde te duci. Dacă aveți o bicicletă mai frumoasă și nu vă simțiți confortabilă în afară, luați în considerare cumpărarea unui sac de bicicletă complet, care vă va permite să rotiți bicicleta - roțile și toate - în geantă și să o dați înăuntru. Pungile cântăresc doar aproximativ 5 lire sterline și pot fi transportate destul de ușor într-un rucsac. Dacă clădirea dvs. are gardieni, luați în considerare o vacanță plăcută "mită" - ei vor numi punga dvs. "laptopul mare".
 12. Stick cu el.
  12
  Stick cu el. Picioarele (și capătul din spate) pot fi inflamate timp de câteva zile sau săptămâni. Nu renunţa! Veți obișnuiți cu antrenamentul în curând și veți începe să observați mușchii noi în picioare. Deplasați-vă înainte și bucurați-vă de peisaj.

Cap 2
Alegerea unui biciclete de la commuter

 1. Nu te vinde la cumpărarea unei biciclete de munte doar pentru că sunt foarte multe.
  1
  Nu te vinde la cumpărarea unei biciclete de munte doar pentru că sunt foarte multe. Magazinele de biciclete sunt obișnuiți să stocheze biciclete pentru recreere, nu pentru navetă, iar caracteristicile pe bicicletele de munte nu te vor beneficia cu adevărat ca pe un comutator dacă nu ești tipul agresiv și ai nevoie de un steed mai robust. Schimbați butoanele pentru sticle durabile în acest caz, dar nu vă deranjați cu suspendare completă. În cazul în care cea mai mare parte a dvs. de echitatie se va face, probabil, pe trotuar, sunteți mai bine cu un hibrid, confort, tur, drum sau singlespeed, concepute pentru călătoresc pe pavaj. Ați putea dori, de asemenea, să ia în considerare o bicicletă recumbent. În cele din urmă, cei mai importanți factori în alegerea unei biciclete sunt confortul și eficiența.
 2. Hibridele și bicicletele de confort sunt aceleași, dar au o versiune mai largă a roții motocicletei și anvelopei (hibrid) sau versiunea netedă a roții și anvelopelor (confort) pentru biciclete de munte.
  2
  Hibridele și bicicletele de confort sunt aceleași, dar au o versiune mai largă a roții motocicletei și anvelopei (hibrid) sau versiunea netedă a roții și anvelopelor (confort) pentru biciclete de munte. Hibridul este un pic mai eficient în cazul în care bicicleta de confort ia loviturile mai bine; ambele dispun de o poziție de pedalare foarte confortabilă și în poziție verticală, bună pentru a lua tensiunea de pe corp. Bicicletele de turism sunt versiuni mai verzi ale bicicletelor rutiere, dar cu o pozitie de pedalare mai relaxata, desi nu sunt la fel de relaxate ca bicicletele confort / hibrid.
 3. Bicicletele pe șosea și pe șenile sunt destul de furioase în zone plate, cu o singură treaptă pentru a se menține și fără a schimba pentru a învăța.
  3
  Bicicletele pe șosea și pe șenile sunt destul de furioase în zone plate, cu o singură treaptă pentru a se menține și fără a schimba pentru a învăța. Bicicletele pentru biciclete au o unitate fixă, astfel încât nu este necesară nicio frână spate după ce ați atârnat aceste mașini cu viteză redusă. Feriți-vă genunchii, totuși: o unelte fixă ​​înseamnă că pedalele sunt legate direct de roata din spate, eliminând capacitatea bicicletei de a coborî. Cicliștii de fixare avansați pot merge cu o bicicletă fixă ​​în spate prin pedalarea înapoi. Pe un loc de odihnă, al cărui centru de greutate inferior se obișnuiește, această poziție de pedalare mai puternică este infinit mai confortabilă. Aceste biciclete mai repede cu bicicleta au pedale mai mari sau mai înalte cu scaunul. Pedalele inferioare indică o așezare mai orientată spre confort. Majoritatea bicicletelor care se deplasează oferă o aerodinamică mai bună decât alte biciclete odată ce ajungi la viteză, precum și un spătar pentru a adăuga pârghii împotriva pedalelor. Punctul inferior te face să dorești că poți vedea uneori prin mașini și trebuie să fii recunoscut. Amploarele lungi mai lungi sunt mai stabile, în cazul în care ampatamentele mai scurte sunt mai rapide și mai manevrabile; testele de plimbare sunt oferite în general la magazine bune, așa că alegeți și testați timpul în cazul în care căutați să evitați durerile corporale ale bicicletelor în poziție verticală.
 4. Bicicletele din fibră de carbon, în general, nu permit accesoriile cu șuruburi, cum ar fi pannierele și bastoanele.
  4
  Bicicletele din fibră de carbon, în general, nu permit accesoriile cu șuruburi, cum ar fi pannierele și bastoanele. Aceasta înseamnă că, dacă cumpărați o bicicletă din fibră de carbon, va trebui cel mai probabil să utilizați un rucsac, care poate fi fierbinte într-o zi de vară. De asemenea, ar putea fi mai probabil să coborâți fără o piedică.