Cum să cumpărați un ipad

Acest eduCum vă învață cum să decideți și să cumpărați iPad-ul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Cap 1
Decide asupra unui model ipad

 1. Luați în considerare iPad-ul ideal.
  1
  Luați în considerare iPad-ul ideal. Majoritatea stocărilor iPad-urilor variază de la 16 gigabytes la 128 gigabytes (deși unele modele, cum ar fi iPad Pro, suportă până la 256 gigabytes). În mod similar, majoritatea iPad-urilor de pe piață vor susține datele celulare, ceea ce înseamnă că puteți adăuga iPad-ul la planul dvs. de telefonie mobilă și puteți utiliza datele din contul pertinent pentru a accesa internetul în zone fără Wi-Fi. Alte aspecte pe care doriți să le luați în considerare includ următoarele: Dimensiune
 2. Comparați diferitele modele iPad.
  2
  Comparați diferitele modele iPad. Având în vedere criteriile dvs. ideale, luați în considerare aspectele următoarelor tablete: [1] iPad 1, 2, 3 și 4
 3. Decideți dacă aveți nevoie de serviciul celular.
  3
  Decideți dacă aveți nevoie de serviciul celular. IPad 3 și toate modelele următoare ale iPad-ului au omologi celulari, deși tind să fie ceva mai scump. Serviciul celular înseamnă că vă veți putea conecta la internet atâta timp cât aveți un semnal celular. Dacă doriți serviciu celular, va trebui să vă înscrieți pentru un plan de date cu un operator care suportă iPad-ul [3]. Toate iPad-urile au capacități wi-fi, care vă permit să vă conectați la orice rețea fără fir pe care aveți parola . Achiziționarea unui iPad cu capabilități celulare nu înseamnă că veți pierde capabilități Wi-Fi.
 4. Gândiți-vă la depozitare.
  4
  Gândiți-vă la depozitare. Majoritatea modelelor au mai multe opțiuni de stocare diferite, care este principala caracteristică care dictează prețurile iPad-ului. Majoritatea iPad-urilor lansate până la sfârșitul anului 2012 (iPad 3 și iPad Mini) vin în 16, 32 și 64 de gigabyte. iPad-urile lansate de atunci vin în 16, 32, 64 și 128 de varietăți de gigabyte. IPad Pro vine în 32, 64, 128 și 256 gigabyte soiuri.
 5. Luați în considerare puterea de procesare.
  5
  Luați în considerare puterea de procesare. Dacă intenționați să rulați o mulțime de aplicații high-end (de exemplu, software de editare a fotografiilor), veți dori să stați departe de generația originală de iPad și seria iPad Mini - în timp ce procesoarele din aceste modele nu sunt sub orice formă, liniile iPad Air și iPad Pro sunt construite special pentru performanță.
 6. Decideți asupra unei culori.
  6
  Decideți asupra unei culori. Cele mai multe iPad-uri sunt disponibile în argint / alb sau gri / negru. Dacă nu vă place culoarea iPad-ului, puteți cumpăra întotdeauna un caz pentru el.

Cap 2
Achiziționarea ipadului

 1. Testați-vă personal iPad-urile preferate.
  1
  Testați-vă personal iPad-urile preferate. Pentru a face acest lucru, vizitați magazinul local Apple sau retailerul de produse electronice pentru a da câteva iPad-uri diferite o rotire rapidă. Acest lucru vă va oferi o idee despre lucruri precum diferența de dimensiune a ecranului dintre iPad și iPad Mini, diferența de viteză și dimensiune dintre iPad Mini și iPad Air și diferențele grafice de redare între modelele iPad Pro.
 2. Luați în considerare achiziționarea unui iPad folosit.
  2
  Luați în considerare achiziționarea unui iPad folosit. IPad-urile noi sunt prohibitiv de scumpe, dar puteți verifica locuri precum Craigslist sau eBay pentru tabletele utilizate. Asigurați-vă că verificați iPad-ul personal, dacă este posibil, înainte de a vă angaja la vânzare.
 3. Căutați oferte online.
  3
  Căutați oferte online. Comercianții cu amănuntul online ar putea să ofere o afacere mai bună decât comercianții cu amănuntul fizic, deși probabil că va trebui să faceți niște sapaturi. Asigurați-vă că comerciantul cu amănuntul este legitim și că cumpărați de fapt un iPad nou. Unii comercianți cu amănuntul online nu fac evident că cumpărați un produs utilizat. Amazon este un loc bun pentru a căuta un iPad nou, dar asigurați-vă că ați verificat distribuitorul înainte de a cumpăra. Dacă au opinii negative sau puțin istoric pe site, s-ar putea să nu ajungeți la ceea ce ați plătit.
 4. Cumpărați iPad-ul.
  4
  Cumpărați iPad-ul. Odată ce ați stabilit un model, tot ce trebuie să faceți este să efectuați plata!