Cum să curatati pielea alba

Curățarea pieilor poate fi dificilă și piele alba, probabil cea mai trista dintre toate. Cu aceste sfaturi pentru utilizarea de lichide și non-lichide de curățare, totuși, veți fi în măsură să vă păstrați toate produsele din piele ---- de la canapele la Elvis jumpsuits ---- în condiție mentă.

Cap 1
Utilizarea lichidelor de curățare

 1. Faceți-vă propriul lichid curat.
  1
  Faceți-vă propriul lichid curat. Nu numai că este ușor și eficient din punct de vedere al costurilor să-ți faci curat lichid, dar poate fi mai sigur pentru piele. Multe produse de curățare sintetice, în special cele pe bază de petrol, pot de fapt să decoloreze, să pată sau să schimbe calitatea suprafeței din piele. [1] Iată câteva rețete ușoare pentru a-ți face propriul tău lichid de curățat din produsele de uz casnic obișnuite: Se amestecă 1 parte de săpun blând (tipul pe care îl vei folosi pe față sau pe haine) cu 8 părți apă caldă. Se amestecă 2 părți oțet cu 1 parte ulei de in.
 2. Aplică curățătorul tău.
  2
  Aplică curățătorul tău. Este important să nu folosiți prea mult lichid direct pe piele, deoarece acest lucru poate supra-satura pielea și poate provoca "colorarea apei". În schimb, încercați să utilizați o sticlă de pulverizare sau să aplicați curățătorul pe o cârpă cu fibre de micro-fibre, decât pe piele.
 3. Folosiți mișcări delicate de ștergere sau mișcări foarte libere circulare pentru a elimina murdăria și murdăria.
  3
  Folosiți mișcări delicate de ștergere sau mișcări foarte libere circulare pentru a elimina murdăria și murdăria. Aveți grijă să nu frecați agresiv, deoarece acest lucru poate încorpora murdăria în piele, mai degrabă decât să o îndepărteze.
 4. Nu clătiți, dar repetați.
  4
  Nu clătiți, dar repetați. Nu este cu adevărat necesar să vă spălați mașina de curățat în casă, în schimb puteți să o luați cu ușurință într-o strălucire. Dacă elementul dvs. este încă murdar, așteptați puțin timp și încercați să aplicați ceva mai curat.

Cap 2
Utilizarea substanțelor de curățat non-lichide

 1. Utilizați un burete de curățare "radieră".
  1
  Utilizați un burete de curățare "radieră". Acestea sunt sigure pentru a fi utilizate pe articole din piele și vă pot ajuta să evitați unele dintre dezavantajele asociate cu lichidele de curățare care părăsesc filigranele. Bureții de ștergere sunt, de asemenea, deosebit de eficienți dacă trebuie să eliminați scuffs sau cerneală stilou [2].
 2. Încercați săpunul de șa.
  2
  Încercați săpunul de șa. Săpunul de săpun este un tip special de săpun care curăță, condiționează și protejează pielea. Trifecta! Săpunul de săpun are o formă solidă de ceară (sau lichidă) și poate funcționa bine pentru a elimina petele dacă urmați instrucțiunile producătorului. Dar fiti atenti si testati-l intr-un loc inconspicuos in primul rand, deoarece poate elimina colorantul de piele impreuna cu pata ta.
 3. Încercați praf de talc sau amidon de porumb.
  3
  Încercați praf de talc sau amidon de porumb. Dacă aveți de-a face cu o pată de ulei sau unsoare, aceste pulberi absorbante pot face minuni pentru a scoate pata. [4] Urmați acești pași pentru obținerea celor mai bune rezultate: după ștergerea petelor, presăriți pulberea pe suprafață. Lăsați-l să stea pentru o vreme. Îndepărtați cu ușurință excesul de pulbere. Repetați până când este absorbit tot uleiul
 4. Fa-ti pasta de curatare proprie.
  4
  Fa-ti pasta de curatare proprie. De asemenea, puteți face o pastă de curățat în casă din 1 parte suc de lămâie și 1 cremă de tartru. [5]