Cum să fii invitat la o galerie de artă sau să deschizi o expoziție în orașul din New York

Te-ai uitat vreodată prin ferestrele de sticlă ale muzeelor ​​uimitoare și ai admira operele de artă atârnate de toți pentru a le vedea? Te-ai simțit obligat să-l întâlnești pe creierul din spatele acestei creații? Ei bine, dacă ați răspuns da la una sau mai multe dintre aceste întrebări, acesta este articolul care vă va îndrepta direct de-a lungul podelei cu pardoseală până la pantofii lui.

Paşi

 1. Du-te la galerii de artă și înscrie-te pentru lista de discuții.
  1
  Du-te la galerii de artă și înscrie-te pentru lista de discuții. Apoi, veți fi invitat la fiecare deschidere a galeriei.
 2. Obțineți-vă o copie a oricărei colecții de eseuri de către Susan Sontag, în special pe fotografie sau contra interpretării.
  2
  Obțineți-vă o copie a oricărei colecții de eseuri de către Susan Sontag, în special pe fotografie sau contra interpretării. Unii ar putea să sugereze că ea este adevăratul intelectual din New York și nu este "alegerea" evidentă a lui poseur-hipster "ca Paul Auster sau Don Delillo, care te va face imediat să pari un poser, în timp ce alții ar sugera ca numele să scadă Sontag vă etichetează ca o vânzare instantanee. New Yorkii îi urăsc pe poseuri și oamenii care doresc ca ei să fie din New York atât cât îi urăsc pe cei care nu sunt din oraș, ci se plâng de asta.
 3. Stai la cafenele, mai ales în Williamsburg (chiar dacă e puțin cam jucat, mulți artiști încă mai stau acolo), Park Slope, West Village și mai ales Bushwick.
  3
  Stai la cafenele, mai ales în Williamsburg (chiar dacă e puțin cam jucat, mulți artiști încă mai stau acolo), Park Slope, West Village și mai ales Bushwick. Nu vă petreceți în jurul orașului NYU sau al Sfântului Marcu, deoarece doar aici turiștii și studenții stau acolo. Sprijini artistul local și ține discuții cu aceștia.
 4. Dacă insistați să stați într-o cafenea cu cartea dvs. Sontag, asigurați-vă că nu sunteți acolo pentru motive de mică importanță.
  4
  Dacă insistați să stați într-o cafenea cu cartea dvs. Sontag, asigurați-vă că nu sunteți acolo pentru motive de mică importanță.
 5. Stabiliți-vă că, dacă vor renunța la o galerie de artă, probabil vor să fie auziți.
  5
  Stabiliți-vă că, dacă vor renunța la o galerie de artă, probabil vor să fie auziți. Poți să spui, "Oh, este locul de pe străzile din Greene care a avut acea expoziție de artă minimalistă luna trecută". Spuneți, "Ne pare rău, am lucrat la o galerie, astfel încât orice poveste de artă îmi atrage imediat atenția." Dacă întreabă despre galerie, fă ceva. Spuneți că ați arătat Michael Bevilacqua luna trecută (notă: învățați să pronunțați în mod corect numele de familie). Luați-vă un loc de muncă în galerie, indiferent de locul în care vă puteți ocupa, chiar dacă șterge contoarele. Dacă vă dau un aspect de snobby, continuați să dați pretenția asupra lor până când își dau seama că au un spirit înrudit. Răspundeți la aspectul lor de snobby cu un aspect snobby de-al dvs., și, de fapt, ar putea fi frumos să spun ceva complet înseamnă ca iad în acest moment.
 6. Du-te la galeriile de artă.
  6
  Du-te la galeriile de artă. Căutare Google "Galeria de Artă New York City" sau "Galeria de Artă Brooklyn" și apoi căutați până la programele lor. Ia-ți un prieten sau doi sau poate trei.
 7. Citiți câteva articole despre sau recenzii ale expoziției înainte de a pleca.
  7
  Citiți câteva articole despre sau recenzii ale expoziției înainte de a pleca. Luați câteva cuvinte-cheie. Fa investigatii. Aflați cum să mișcați arta și mișcările de artă, poate chiar să vă implicați în crearea artei.