Cum să creează o bancă de testare cu 12 volți DC pentru camerele de tip bullet care utilizează o sursă de alimentare a computerului vechi atx

Testarea camerelor cu bulă de pe bicicletă atunci când personalizați cablajele este o durere atunci când aveți nevoie de energie pentru ei. Acest lucru este valabil mai ales dacă începeți să tăiați conectorii OEM și să vă construiți propriile. O sursă de alimentare "reală" de laborator vă poate executa 100 $ sau mai mult. Prin convertirea surselor ieftine (gratuite) ATX care pot fi găsite în orice calculator aruncat, puteți obține o sursă de alimentare fenomenală de laborator cu ieșiri imense de curent, protecție la scurtcircuit și reglarea foarte strictă a tensiunii. Veți primi + 12V, -12V, + 5V, -5V și + 3.3V.

Paşi

 1. Deconectați cablul de alimentare din spatele calculatorului.
  1
  Deconectați cablul de alimentare din spatele calculatorului.
 2. "Recoltați" o sursă de alimentare de la un calculator prin deschiderea carcasei calculatorului, localizarea casetei gri care este sursa de alimentare, urmărirea firelor de la sursa de alimentare a plăcilor și a dispozitivelor și deconectarea tuturor cablurilor prin deconectarea acestora.
  2
  "Recoltați" o sursă de alimentare de la un calculator prin deschiderea carcasei calculatorului, localizarea casetei gri care este sursa de alimentare, urmărirea firelor de la sursa de alimentare a plăcilor și a dispozitivelor și deconectarea tuturor cablurilor prin deconectarea acestora.
 3. Scoateți șuruburile (de obicei 4) care atașează sursa de alimentare la carcasa computerului și scoateți sursa de alimentare.
  3
  Scoateți șuruburile (de obicei 4) care atașează sursa de alimentare la carcasa computerului și scoateți sursa de alimentare.
 4. Tăiați conectorii, cu excepția conectorului mare ATX masculin care merge pe placa de bază.
  4
  Tăiați conectorii, cu excepția conectorului mare ATX masculin care merge pe placa de bază.
 5. Trageți găurile în cutia dvs. și montați posturile de legătură, comutatorul și LED-ul.
  5
  Trageți găurile în cutia dvs. și montați posturile de legătură, comutatorul și LED-ul.
 6. Tăiați cablul prelungitor ATX la jumătate și recoltați partea feminină.
  6
  Tăiați cablul prelungitor ATX la jumătate și recoltați partea feminină.
 7. Montați partea feminină în cutie (veți folosi dremel pentru a face gaura pentru acest lucru, poate doriți să folosiți un epoxid pentru a vă menține în).
  7
  Montați partea feminină în cutie (veți folosi dremel pentru a face gaura pentru acest lucru, poate doriți să folosiți un epoxid pentru a vă menține în).
 8. Împletiți firele colorate asemănătoare, desprinzându-le și răsuciți împreună, astfel încât fiecare pachet colorat să aibă un punct de conectare.
  8
  Împletiți firele colorate asemănătoare, desprinzându-le și răsuciți împreună, astfel încât fiecare pachet colorat să aibă un punct de conectare. Veți sfârși cu un pachet pentru +12, -12, +5, -5, +3,3, sol, Power OK, Power ON. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_a18e3e6d4c')
 9. Conectați firul POWER ON (de obicei verde) la o parte; Conectați cealaltă parte la partea negativă a LED-ului și GROUND (astfel încât partea "afară" a comutatorului este conectată la două fire.
  9
  Conectați firul POWER ON (de obicei verde) la o parte; Conectați cealaltă parte la partea negativă a LED-ului și GROUND (astfel încât partea "afară" a comutatorului este conectată la două fire. .. cea care iese "afară" de LED-ul și de legătura GROUND).
 10. Conectați partea pozitivă la poziția + 12V, iar cealaltă la pachetul GROUND (care este, de asemenea, conectat la partea "afară" a comutatorului așa cum este descris mai sus).
  10
  Conectați partea pozitivă la poziția + 12V, iar cealaltă la pachetul GROUND (care este, de asemenea, conectat la partea "afară" a comutatorului așa cum este descris mai sus).
 11. Conectați firele incluse la +12, -12, +5, -5, 3.3V și, respectiv, la sol.
  11
  Conectați firele incluse la +12, -12, +5, -5, 3.3V și, respectiv, la sol.
 12. Conectați POWER OK (de obicei GREY, dar uneori BROWN) direct la firul POWER SENSING (de obicei PURPLE sau BROWN).
  12
  Conectați POWER OK (de obicei GREY, dar uneori BROWN) direct la firul POWER SENSING (de obicei PURPLE sau BROWN).
 13. Asigurați-vă că racordurile sunt izolate în tuburi termocontractabile.
  13
  Asigurați-vă că racordurile sunt izolate în tuburi termocontractabile. Organizați firele cu o bandă electrică sau cu fermoar. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_65a76339e4')
 14. Verificați conexiunile libere prin tragerea ușoară pe ele.
  14
  Verificați conexiunile libere prin tragerea ușoară pe ele. Inspectați pentru firul gol și acoperiți-l pentru a preveni scurtcircuitul. Poate doriți să puneți o picătură de super-adeziv pentru a lipi LED-ul în gaura sa. Puneți capacul înapoi. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_bccb230383')
 15. Conectați cablul de alimentare în spate și într-o priză de curent alternativ.
  15
  Conectați cablul de alimentare în spate și într-o priză de curent alternativ.
 16. Întoarceți comutatorul principal al sursei de alimentare și verificați dacă LED-ul se aprinde.
  16
  Întoarceți comutatorul principal al sursei de alimentare și verificați dacă LED-ul se aprinde. Dacă nu a făcut-o, atunci porniți-o prin rotirea comutatorului pe care l-ați așezat pe față. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_bf68c419cb')
 17. Conectați un bec de 12V la diferite prize pentru a vedea dacă alimentatorul funcționează, verificați și cu un voltmetru digital.
  17
  Conectați un bec de 12V la diferite prize pentru a vedea dacă alimentatorul funcționează, verificați și cu un voltmetru digital.
 18. Terminat.
  18
  Terminat.