Cum să obțineți un planor de zahăr

Iată câteva sfaturi pentru găsirea și adoptarea planoarelor de zahăr.

Paşi

 1. Cercetați-vă înainte de a vă adopta planorul de zahăr.
  1
  Cercetați-vă înainte de a vă adopta planorul de zahăr. Ei sunt mici marsupiale (cum ar fi koala sau cangurii) originari din Australia, adica ei isi transporta tinerii, numiti joi, in pungi pana cand cresc suficient de mare pentru a iesi. Stii ca nu sunt cele mai usoare animale de companie. Ei au o dietă complicată și au nevoie de multă atenție în fiecare zi. Dieta lor nu poate fi exclusiv pe bază de pelete; trebuie să fie o combinație de proteine ​​60/40 cu produse proaspete și să conțină vitaminele necesare și calciul pentru a preveni boala. Citiți Cum să aveți grijă de un Glider de zahăr pentru mai multe informații. Plăcuțele de zahăr necesită un însoțitor și au nevoie de o mare atenție de la proprietarul lor; asigurați-vă că sunteți responsabili și suficient de pregătiți pentru a vă angaja să vă îngrijiți planorul de zahăr. Există multe idei greșite despre îngrijirea planoarelor de zahăr: comparați informațiile pe care le aflați despre animale și căutați sfatul cel mai profesionist și mai sigur.
 2. Pregătiți-vă pentru noul dvs. animal de companie.
  2
  Pregătiți-vă pentru noul dvs. animal de companie. Asigurați-vă că aveți o cușcă (minim
 3. Luați în considerare găsirea unui ameliorator.
  3
  Luați în considerare găsirea unui ameliorator. Crescătorii sunt cea mai fiabilă opțiune, deoarece ei iau cea mai bună grijă de joeys. Unii crescători sunt crescători de hobby și unii sunt certificate USDA; acest lucru nu face nici o diferență. Ceea ce contează cu adevărat este cât de bine au grijă de animalele lor. De la un ameliorator, jucăriile pot costa oriunde de la 100 la 5000 dolari pe glider în funcție de vârstă, culoare și statistici de reproducere. Atunci când cumpărăți în perechi, aceste prețuri rămân în partea inferioară. Evaluați și contactați amelioratorul; crescătorii preferă, de obicei, să răspundă la întrebări despre planoarele lor și nu vor ezita să vă arate setările de reproducere și locuințele planetelor. Evaluați cu atenție modul în care trăiesc animalele și căutați un crescător care vă va oferi sprijin chiar și după ce ați adoptat un planor. Asigurați-vă că întrebați ce tip de dietă sunt pe planoare și ce recomandă crescătorul să le hrăniți odată ce le-ați luat acasă.
 4. Salvează sau adoptă un planor de zahăr care caută o nouă casă.
  4
  Salvează sau adoptă un planor de zahăr care caută o nouă casă. Este o modalitate buna de a oferi un planor de zahăr în nevoie și este, în general, mai ieftin decât cumpărarea de la un crescător. Aveți grijă de motivele vânzătorului pentru a scăpa de animalul de companie. Nu cumpărați animale bolnave sau gravide. Asigurați-vă că vă luați noul planor de zahăr adoptat la veterinar cât mai curând posibil. Rețineți că planoarele de zahăr care sunt mai în vârstă sunt mai dificil (cu toate că nu este imposibil) de a le lega.
 5. Căutați pe internet pentru viitoarele spectacole pentru animale de companie sau pentru un magazin de animale de companie care transportă glide de zahăr lângă dvs.
  5
  Căutați pe internet pentru viitoarele spectacole pentru animale de companie sau pentru un magazin de animale de companie care transportă glide de zahăr lângă dvs. Deși poate fi riscant să cumperi glise de zahăr de la magazinele de animale de companie sau de la spectacolele pentru animale de companie, acestea pot fi locuri bune pentru a afla despre îngrijirea gliderului pentru zahăr, pentru a vă întâlni cu alți proprietari de planete și pentru a cumpăra tot ce aveți nevoie. Mulți vânzători la spectacolele de companie sau la magazinele pentru animale de companie se bazează pe cumpărarea impulsurilor clienților lor sau pe incapacitatea lor de a vedea dacă un glider de zahăr este bolnav sau nefericit. De asemenea, aceștia pot încerca să vândă cuști de dimensiuni inutile sau incorecte și articole de pornire, în speranța de a crea un client repetat sau de a obține un profit suplimentar. Cu toate acestea, dacă sunteți bine informat și știți de ce aveți nevoie, acești vânzători pot fi ușor evitați.
 6. Priviți-vă și cumpărați planorul dvs. de zahăr de la destinația dorită.
  6
  Priviți-vă și cumpărați planorul dvs. de zahăr de la destinația dorită. Odată ce sunteți încrezător că vânzătorul pe care l-ați ales este responsabil și atent și poate oferi sprijin și să vă răspundă la întrebări în viitor, să vă finalizați procesul de adopție și să vă aduceți acoperișul acasă.