Cum să Cum sa-ti calmezi nervii la dentist

Există foarte puțini, dacă există, persoane care doresc să viziteze medicul dentist. Gândul că cineva care se uită în interiorul gurii noastre poate trimite nivele de anxietate prin acoperiș. Adăugați ace, amorțeală și sânge în listă dacă efectuați o procedură stomatologică. Deși nu puteți elimina toate anxietate atunci când vizitați medicul dentist, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a vă pregăti pentru următoarea dvs. vizită. De la găsirea biroului stomatologic perfect pentru a se potrivi necesităților dvs. dentare pentru a aduce o carte bună, iată câteva sfaturi pentru a vă face următoarea vizită la dentist mai relaxantă.

Paşi

 1. Găsiți cel mai bun dentist.
  1
  Găsiți cel mai bun dentist. Dacă nu aveți deja un medic dentist, nu vă fie frică să căutați în jur. Adresați-vă prietenilor și membrilor familiei despre diferite cabinete stomatologice și cine preferă. Întrebați despre serviciile oferite. Când sunați, adresați-vă întrebări biroului dentar despre serviciile oferite, prețurile și cerințele de asigurare.
 2. Luați în considerare găsirea unui birou stomatologic dintr-un singur loc.
  2
  Luați în considerare găsirea unui birou stomatologic dintr-un singur loc. Există multe birouri de medic dentist general. Cu toate acestea, toate într-un birou de specialitate dentare sunt în creștere. Acest lucru face mult mai ușor ca procedurile să fie finalizate, deoarece toate se fac sub un singur acoperiș. Când vă decideți să mergeți cu un birou stomatologic all inclusive, nu aveți neliniștea de a vizita diferite clinici din jurul orașului cu personal diferit. Puteți să cunoașteți personalul într-o singură locație, făcând astfel experiența generală mult mai puțin stresantă.
 3. Cercetați-vă procedura.
  3
  Cercetați-vă procedura. Făcând acest lucru vă va ajuta să știți ce să vă așteptați. Acest lucru ar trebui făcut în mod moderat. Știind ce să vă așteptați la vizita dvs. dentară poate fi liniștitoare. În acest fel, nu sunteți bombardați cu un ac în față, întrebându-vă ce se întâmplă. Prea multă cercetare poate fi o supraîncărcare a informațiilor, inclusiv șansa de 1 din 1 milion de întâmplătoare. Adresați-vă medicului dentist pentru informații despre procedura dentară. De multe ori, medicul dentist va avea materiale medicale precise pe site-ul lor. În esență, fiți pregătiți pentru a putea intra în cabinetul stomatologic calm, rece și colectat. Medicul dentist vă poate oferi site-uri web cu informații grafice și materiale educaționale exacte. Nu vizionați videoclipuri YouTube pe o procedură. Vizionarea clipurilor video de proceduri YouTube nu este o idee bună. Majoritatea videoclipurilor nu vor descrie cu exactitate procedura și fiecare procedură este diferită deoarece fiecare pacient este diferit.
 4. Luați în considerare solicitarea de sedare ușoară pentru procedură.
  4
  Luați în considerare solicitarea de sedare ușoară pentru procedură. Dacă obțineți un canal rădăcină, o cavitate umplută sau un dinte tras, nu trebuie să vă lipiți doar de un anestezic topic. Chiar dacă nu puteți simți (de cele mai multe ori) ceea ce dentistul și asistenții fac, zgomotele, presiunea și anxietatea de ședere în scaunul dentar pot avea o taxă. Numeroase minute se simt ca orele. Pentru a vă ajuta să faceți față stresului și anxietății, adresați-vă medicului dentist cu privire la opțiunile de sedare ușoară. Întrebați despre oxidul de azot. Multe birouri dentare oferă oxid de azot (gaz de râs) pentru a ușura nervii pacienților. Chiar dacă sunteți încă treaz, sunteți relaxați și stresați. Înainte să știi, procedura sa terminat!
 5. Adu ceva de citit.
  5
  Adu ceva de citit. Ședința într-o sală de așteptare până când este timpul să vă întoarceți la scaunul stomatologic pentru numirea dvs. poate fi stresantă în sine. Așezați acolo, mintea dvs. poate începe să se amestece asupra rezultatelor posibile, a procedurii dvs. iminente și a altor aspecte. În loc să vă lăsați mintea să alerge continuu despre cât de nervoși sunteți cu vizita dvs. dentară, citiți mai degrabă o carte sau o revistă. Majoritatea birourilor medicilor au o mare selecție de reviste din care să aleagă. Adu o carte, o revistă sau o încrucișare cu tine la medicul dentist. Este întotdeauna bine să fiți pregătit în cazul în care nu există o revistă bună pe care o puteți găsi.
 6. Aduceți-vă un prieten sau un membru al familiei.
  6
  Aduceți-vă un prieten sau un membru al familiei. A avea un prieten sau un membru al familiei în cameră cu dvs. vă poate ajuta să ușurați tensiunea și nervii. Doar știind că altcineva este acolo cu tine să împrumute sprijin poate scădea nivelurile de anxietate extraordinar. Sunați înainte de programare pentru a întreba personalul stomatologic dacă este bine ca cineva să se afle în cameră împreună cu dvs.