Cum să vă schimbați detaliile personale în Outlook

Dacă sunteți unul dintre multele persoane care folosesc Outlook, atunci vă puteți întreba cum vă puteți schimba detaliile personale pe site. Aceasta este cheia pentru a avea profilul cel mai precis, complet. Modificarea detaliilor tale personale este ușoară; tot ce trebuie să faceți este să accesați setările contului dvs. online și să modificați detaliile de care aveți nevoie.

Cap 1
Accesarea setărilor contului outlook

 1. Du-te la www.
  1
  Du-te la www. Outlook.com din browserul dvs. web.
 2. Faceți clic pe numele dvs. din partea dreaptă a ecranului.
  2
  Faceți clic pe numele dvs. din partea dreaptă a ecranului. Când faceți clic pe el, va apărea un meniu derulant.
 3. Alegeți "Setările contului" din opțiuni.
  3
  Alegeți "Setările contului" din opțiuni. Aceasta va afișa o filă nouă cu pagina cu informații despre contul Microsoft. Sub numele afișat veți observa că se afișează "Detalii personale". Sub acesta este un buton albastru "Editați".
 4. Faceți clic pe butonul "Editați".
  4
  Faceți clic pe butonul "Editați". Acest lucru vă va permite să începeți editarea detaliilor personale.

Cap 2
Editarea detaliilor personale

 1. Editați ziua de naștere.
  1
  Editați ziua de naștere. Acest lucru poate fi modificat făcând clic pe fiecare secțiune. Este o listă drop-down, de îndată ce faceți clic pe ea, puteți alege pur și simplu luna, ziua și anul.
 2. Editați sexul.
  2
  Editați sexul. Sub ziua de naștere este sexul. Dacă trebuie să-l comutați, puteți accesa un meniu derulant. Opțiunile dvs. sunt Barbat, Femeie sau Necunoscut. Doar faceți clic pe casetă și selectați răspunsul.
 3. Editați țara dvs. și faceți clic pe stare.
  3
  Editați țara dvs. și faceți clic pe stare. Derulați prin opțiunile din meniul derulant și alegeți alegerea dvs. făcând clic pe ea. Același lucru se poate face și cu opțiunea de stat chiar sub aceasta.
 4. Editați codul poștal și fusul orar.
  4
  Editați codul poștal și fusul orar. Pentru ao schimba, dați clic pe casetă cu codul dvs. curent, apoi introduceți-l pe cel nou. Sub codul poștal este butonul "Fus orar". Este, de asemenea, un meniu drop-down. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă schimba fusul orar este să faceți clic pe ceea ce ați ales deja și să derulați până când veți găsi noul fus orar. Veți vedea și ID-ul dvs. unic; aceasta este o informație importantă pe care o aveți la dispoziție. Dacă vreodată trebuie să vă referiți contul la un reprezentant, puteți utiliza acel număr de identificare.
 5. Mergeți peste informațiile dvs.
  5
  Mergeți peste informațiile dvs. Asigurați-vă că este corect.
 6. Salvați modificările.
  6
  Salvați modificările. Când sunteți gata să confirmați modificările derulați în jos în partea de jos a paginii și faceți clic pe butonul albastru "Salvați".