Cum să ne ocupăm de relațiile adolescente

În calitate de părinte / îngrijitor, știi că ai dreptate în legătură cu iubitul / prietena copilului tău. Ați avut experiența și știți că lucrurile ar putea merge prost și va trebui să "luați piesele". Obținerea de noi prieteni / prietene vine drama. Și atunci când există furie sau tristețe de la lupte sau destrămări, ei vă pot lua asupra voastră. Ei bine, acum puteți să vă ocupați de argumente, de tortură și de eventuala acceptare a faptului că ați avut dreptate.

Paşi

 1. Păstrați calmul în legătură cu întreaga chestie de iubit / iubită.
  1
  Păstrați calmul în legătură cu întreaga chestie de iubit / iubită. Ca adolescent, copilul dvs. este probabil doar "în pofta" cu această persoană și este probabil să se miște în curând.
 2. Cu cât acceptați mai mult această persoană pe care o vede copilul dvs., cu atât mai ușor va fi pentru voi doi să vorbiți lucrurile într-o manieră mai rezonabilă.
  2
  Cu cât acceptați mai mult această persoană pe care o vede copilul dvs., cu atât mai ușor va fi pentru voi doi să vorbiți lucrurile într-o manieră mai rezonabilă.
 3. Nu judecați în privința aspectului!
  3
  Nu judecați în privința aspectului! Doar pentru că are ochelari, brațe și păr roșu frizzy nu înseamnă că va fi studiată. Ar putea să-l privească, dar ar putea fi într-adevăr un rebel în deghizare. Dacă au o grămadă de piercinguri și accente, este posibil să nu le doriți în jurul copilului dvs., dar trebuie să le acceptați.
 4. Invită-i la cină împreună cu familia ta.
  4
  Invită-i la cină împreună cu familia ta. Observați cum acționează un pic. Dacă poartă îmbrăcăminte seducătoare și cere să meargă să stea în camera copilului tău, fii puțin precauți, deoarece acesta este un semn de avertizare că poate fi cam ciudat sau că încearcă să se angajeze în activități sexuale cu copilul tău . Dar dacă fată este bine îmbrăcată, își menține rata de mesagerie la un nivel minim sau nu, ea pare a fi un portar.
 5. Stați și priviți puțin.
  5
  Stați și priviți puțin. Nu vă lăsați deloc în cap, nu vă îngrijorați de pereții din fața copilului și de prietena / iubitul lui, ci doar să vă relaxați și să vedeți cum merge pentru ei. Asigurați-vă că monitorizați un pic, dar nu fiți unul dintre acei părinți.
 6. Fii susținător!
  6
  Fii susținător! Dacă copilul vostru vine la tine pentru sfaturi sau în lacrimi, evitați să le spuneți linia "Ți-am spus așa". Chiar dacă adolescentul tău se rănește prin această relație, este probabil să fie primul dintre multe. Trebuie doar să învețe aceleași lecții pe care le-ați făcut.