Cum să Cum să-ți furi inamicul

Când sunteți amenințat la școală sau în oraș, probabil că ar trebui să evitați să vă luptați. Iată câteva indicii despre cum să vă sperie dușmanul sau infractorul.

Paşi

 1. Dacă sunteți în sală și un tip vă amenință sau vă încearcă să vă luptați, evitați!
  1
  Dacă sunteți în sală și un tip vă amenință sau vă încearcă să vă luptați, evitați! Și nu raționalizați. De exemplu, nu spuneți "De ce nu vorbim doar asta?" Sau "Nu chiar vrei să te lupți, nu?". Sunt șanse, se așteptau să spui ceva de genul ăsta. Cheia este să vă sperie sau să vă sperie adversarul cu cuvinte și expresii faciale înfiorătoare. Oh, și nu uitați, STAY CALM! În această tehnică, trebuie să întoarceți lucrurile în jur și să câștigați mâna superioară, BE fiul rău! Bine, deci iată cum o faceți:
 2. Mai întâi, păstrați o față neutră în timp ce amenință.
  2
  Mai întâi, păstrați o față neutră în timp ce amenință. Când în cele din urmă se închide, priviți-l în ochi și dăruiți-vă cel mai frenetic zâmbet sau zâmbet pe care îl puteți obține. S-ar putea să vreți să faceți acest lucru în oglindă mai întâi, apoi încercați-l cândva pe un prieten sau un membru al familiei. Dacă arata deranjat, atunci știi că funcționează. Dacă arata amuzat, atunci știi că trebuie să lucrezi la ea. Oricum, asigurați-vă că arată puțin șocat sau surprins, apoi continuați.
 3. Spuneți ceva înfiorător ca: "Răniți-mă și vă voi trăi viața cu o răzătoare de brânză.
  3
  Spuneți ceva înfiorător ca: "Răniți-mă și vă voi trăi viața cu o răzătoare de brânză. "El ar putea să arate mai șocat, dar apoi să se răzbune cu o altă amenințare sau chiar să se distreze de tine și de amenințarea dvs. Amintiți-vă, nu zâmbiți când vorbește, doar căutați plictisit. spuneți următorii: Spuneți-i pe alții: "Doar lăsați-mă în pace, sau vă voi rupe gâtul." Apoi, mergeți departe.Este probabil că, dacă sunteți la școală, el nu va avea bilele înghețate veni după tine, dar dacă ești în oraș sau altceva, poate merge după tine, mai ales pentru a se arăta sau pentru a-și salva mândria, atunci ai o scuză pentru auto-apărare. și apuca pe mărul lui Adam, apoi spune ceva de genul "îmi păzesc cuvântul". Dacă trebuie, dă-i drumul și scoate-l afară.
 4. Acum, există o posibilitate să te plimbi prin oraș în timpul nopții și să te hrănești cu ceva hobo sau altceva.
  4
  Acum, există o posibilitate să te plimbi prin oraș în timpul nopții și să te hrănești cu ceva hobo sau altceva. Faceți același lucru. Poate fi mai periculos, mai ales dacă are o armă, ci doar să păstreze încrederea și să-l amenințe pe tipule.