Cum să cureți cizmele de vânătoare

Ai petrecut aproape 200 de dolari pe o pereche de cizme de ploaie Hunter? Nu păstrează o culoare vibrantă sau nu apar gri? Iată câteva sfaturi despre cum să-ți faci cizmele de ploaie Hunter să strălucească din nou în bălți!

Paşi

 1. Umezi un prosop cu apă caldă.
  1
  Umezi un prosop cu apă caldă. Cu cât este mai fierbinte, cu atât apa mai caldă este mai eficientă la ștergerea petelor. Desigur, nu vrei să fiarbă, dar să-i faci frumos și fierbinte.
 2. Îndepărtați ușor cizmele vânătorului cu prosopul umed.
  2
  Îndepărtați ușor cizmele vânătorului cu prosopul umed. Lucrați într-un model circular pentru a șterge cel mai eficient murdăria și murdăria.
 3. Lăsați cizmele complet uscate.
  3
  Lăsați cizmele complet uscate. Setați-le în afară sau într-o zonă bine ventilată. Soarele va dezinfecta în mod natural cizmele dacă le puteți lăsa afară într-o zi luminoasă. [1]
 4. Puneți o cantitate de ulei de măsline (sau orice alt ulei de gătit) pe un prosop uscat sau spritz direct pe cizme.
  4
  Puneți o cantitate de ulei de măsline (sau orice alt ulei de gătit) pe un prosop uscat sau spritz direct pe cizme. Acest lucru va oferi un strălucitor frumos și de protecție și puneți o scânteie înapoi în cizme.
 5. Ștergeți-vă cizmele cu prosopul cu ulei, care acoperă întreaga suprafață.
  5
  Ștergeți-vă cizmele cu prosopul cu ulei, care acoperă întreaga suprafață. Din nou, lucrați în mișcări mici, circulare pentru a vă asigura că întregul portbagaj este bine unsurat.
  Nu vrei ca cizmele să apară umede - vrei doar o strălucire ușoară, uleioasă.
 6. Lăsați cizmele să se usuce și, dacă este necesar, ștergeți cizmele cu o cârpă uscată.
  6
  Lăsați cizmele să se usuce și, dacă este necesar, ștergeți cizmele cu o cârpă uscată. Dați-le un timp de ședere, ștergând orice ulei în exces (în cazul în care ar putea piscina sau baltă) cu o cârpă uscată.
  Dacă nu vedeți o schimbare în aspectul cizmelor dvs. Hunter după acești pași, ei pot fi avariți de vreme și purtați prea mult.