4
La selectarea legumelor și a fructelor sunt câteva lucruri pe care să le încercați, unele vor părea puțin amuzante, dar veți găsi cumpărători cu experiență reală, oricum, Mirosul de produse, acest lucru este cel mai bun cu fructe și pepeni, ar trebui să miroasă a merita să mănânce cu un parfum bogat, dar proaspăt. Dacă mirosul este prea puternic sau ciudat, poate că a fost deteriorat sau este vechi, chiar dacă pare OK. Examinați culoarea, aceasta este destul de simplă (cum ar fi bananele maro, etc), dar unele fructe, cum ar fi ananasul, își afișează maturitatea prin schimbarea lor de la verde la aur. Examinați-l pentru bulgări, umflături și vânătăi și daune de insecte. Faceți magazinul o favoare și manevrați în mod discret în orice produs deteriorat sau vechi pe afișaj, deoarece # elimină riscul de răspândire a contaminării și face ca afișajul lor să arate mai bine. Inițial a fost recomandat să testați prin stoarcerea fructelor în apropierea tulpinii (cum ar fi mango și avocado), dar în realitate este un obicei prost pentru a vă încuraja, deoarece aceasta este o modalitate sigură de a se încheia cu fructe rău, chiar dacă luați fructele pe care le-ați testat . Doar nu o face. Discutați cu oamenii care lucrează în acea secțiune - știu dacă o anumită gamă de selecții de produse noi de sezon tocmai a venit sau unele produse rare merită încercate. Plătiți-le (indiferent de mărimea magazinului) dacă au ceva bun, întotdeauna merită să încurajeze acest lucru. Frunzele verde, broccoli, morcovii etc. trebuie să fie clare și ferme, orice semn de umezeală sau decolorare și trecutul său prime. În special cu roșiile și fructele dulci - cumpărați și folosiți cele coapte bune pentru ziua de azi și selectați cele puțin coapte pentru a se maturiza la domiciliu pentru următoarea utilizare. Nu cumpărați toate mâncărurile coapte, cu excepția cazului în care intenționați să le mâncați azi, deoarece ar putea merge rău înainte de a avea nevoie de ele. Dacă aceasta pare a fi prea complicată, faceți cumpărături când doriți. Evitați orice lucru care a crescut atunci când nu ar trebui (cum ar fi cartofi, cartofi dulci, ceapă, usturoi, ghimbir etc.). Ciuperca albă comună ar trebui să fie închisă (uitați-vă la stem care îndreaptă în sus - ciuperca ar trebui să fie încă închisă pentru tulpină). Atunci când deschid și dezvăluie partea inferioară maro, ei îmbătrânesc mai repede. Dacă sunt deschise, astfel că partea superioară se învârte, acestea ar putea fi prea coapte, ceea ce te poate face foarte bolnav. Unele soiuri sunt OK așa, unele nu sunt. Vinetele sunt, de obicei, de culoare mov, atunci când sunt proaspete și se întunecă mai mult pe măsură ce se coacă. Aproapele vinete negre au mai rămas puțin timp. Ghimbirul trebuie să fie neted cu bulbii mai mici roz. Stocul "Bargain" ar trebui să fie explorat cu atenție - uneori puteți găsi o victorie de stoc excedentar pentru a face muraturi și chutneys, dar uneori este potrivit numai pentru bostonul de compost. Economisiți-vă banii și cumpărați proaspeți.