Cum să a desena un ochi uman

Un ochi uman este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care să le tragem în mod realist. Ochii sunt extrem de expresivi, ceea ce înseamnă că variază mult de la o persoană la alta. Iată cum puteți desena un ochi uman de bază. În curând veți fi în drum spre a atras și restul persoanei!

Paşi

 1. Desenați un cerc mare pentru a servi drept îndrumare pentru priza de ochi.
  1
  Desenați un cerc mare pentru a servi drept îndrumare pentru priza de ochi. Acest lucru vă va ajuta să faceți ochiul proporțional cu alte caracteristici faciale, cum ar fi sprâncenele. Trageți-le înăuntru dacă doriți și adăugați o umbra mică sub soclul de ochi.
 2. Scoateți globul ocular în interiorul prizei de ochi.
  2
  Scoateți globul ocular în interiorul prizei de ochi. Ar trebui să fie circulară, la fel ca mufa de ochi. Amintiți-vă, un ochi este punct de vedere tehnic sferic, dar prezența pleoapelor (pe care o vom adăuga în continuare) o face să pară ca și cum nu ar fi.
 3. Formați ochiul folosind pleoapele.
  3
  Formați ochiul folosind pleoapele. Ochii tind să fie în formă de migdale, deci țineți cont de acest lucru pe măsură ce îi schițați. Ca regulă generală, distanța dintre două ochi este lățimea unui alt ochi (în cazul în care desenați o față plină).
 4. Desenați irisul și pupila ochiului.
  4
  Desenați irisul și pupila ochiului. Irisul ar trebui să fie mai mare și mai ușor decât elevul, cu un loc de strălucire pe el pentru a arăta mai realist. Umbrește elevul foarte întunecos.
 5. În cele din urmă, schița în partea superioară a pleoapei peste ochiul în formă de migdal.
  5
  În cele din urmă, schița în partea superioară a pleoapei peste ochiul în formă de migdal. Adăugați genele în partea superioară și inferioară și ați terminat! [[Imagine: vârful pleoapei Step 05.jpg | center]