Cum să pariezi pe sport

Pariurile pe sport se fac pentru fiorul jocului și pentru a face bani. În timp ce parierea pe sport poate părea aproape imposibilă, mai ales în lumea competitivă de astăzi, este de fapt destul de simplă. În primul rând, va trebui să înțelegeți elementele de bază ale tipurilor de pariuri plasate. În al doilea rând, va trebui să găsești un pariu local sau online, la care să pariezi. În cele din urmă, dacă jocurile tradiționale de jocuri de noroc nu se potrivesc cu tine, poți întotdeauna să-ți creezi propria liga de sport fantezie. Odată ce ați învățat fundamentele, veți fi în drum spre jocurile de noroc pe sport în cel mai scurt timp!

Cap 1
Înțelegeți bazele cotelor de pariere

 1. Pariați pe spread-urile punctelor.
  1
  Pariați pe spread-urile punctelor. Expansiunea punctelor ajută la echilibrarea șanselor fiecărei echipe câștigătoare. Când jucătorii pariază pe puncte se vorbește de regulă (+3,5), (-7,5), (+4) etc. Acestea sunt câte puncte sunt adăugate sau scoase din scorul final al echipei. Luați, de exemplu, Chicago Bears (+5) și Green Bay Packers (-5) se joacă reciproc în această duminică. Ursii sunt mai puțin susceptibili de a câștiga, astfel încât 5 puncte sunt adăugate la scorul lor final. [1] [2] În acest exemplu, Packers va trebui să bată Bears cu cel puțin 6 puncte pentru cei care pariază pe ei să câștige. În cazul în care Packers bate Bears cu 5 puncte sau mai puțin, cei care pariază pe Packers pentru a acoperi răspândirea vor pierde bani. Premisa de bază este că aveți nevoie de echipa dvs. de pariuri pentru a acoperi fie răspândirea, fie sub performanță. În același exemplu, dacă credeți că Packers va câștiga, dar nu va acoperi răspândirea, puneți bani pe ele să facă acest lucru. În cazul în care Packers câștigă cu mai puțin de 5 puncte, veți câștiga bani. Dacă echipele vin în întâmpinarea răspândirii (nu sub sau peste) decât să nu câștigi sau să pierzi bani. În același exemplu, dacă Packers bate urșii cu exact 5 puncte, nimeni nu câștigă sau pierde. Când se distribuie puncte (+7,5), (-4,5), (-8,5), (+1,5), etc. sunt pariuri mult mai periculoase. Acest lucru se datorează faptului că echipele nu marchează jumătate de puncte, așa că veți câștiga sau pierde.
 2. Plasați un pariu pe spread-ul de bani.
  2
  Plasați un pariu pe spread-ul de bani. Aceasta este o metodă foarte simplă. Pariați pe cine va câștiga complet jocul. Dacă credeți că Cubii din Chicago vor bate Pirații din Pittsburgh, veți paria pe ei și viceversa. Cheia aici este să te uiți la punctul de răspândire al jocului. În cazul în care puii de la Chicago primesc un punct de răspândire mare (-5), atunci sunt considerați mai probabil să câștige. În cazul în care spread-urile sunt destul de egale (-0.5) (+ 0.5) atunci jocul este văzut în mare măsură ca o potrivire 50/50. [3] [4] Uită-te la punctul răspândit înainte de a vă deplasa pe spread spread. Dacă diferența dintre puncte pare a fi prea mare (-8.5), este mai bine să plasați banii în jos pe punctul de răspândire. Dacă se împrăștie punctul este destul de egal (-1) (+ 1), apoi treceți la spread-ul de bani. Veți avea mult mai multe șanse să câștigați o acoperire strânsă a banilor. Dacă există vremuri nefavorabile, acesta este, de asemenea, un factor greu de răspândire a banilor. Zăpada, ploaia, zăpada, ceața etc. pot rapid chiar și câmpul de joc dintre cele două echipe și, prin urmare, chiar până la răspândirea punctului. Cu cât vremea este mai rău, cu atât rezultatul este mai aleator și, prin urmare, cu atât mai mulți bani ar trebui să renunți la răspândirea banilor.
 3. Pune-ți banii pe totaluri.
  3
  Pune-ți banii pe totaluri. Totalurile sunt denumite în mod obișnuit supra / sub. Aici este locul unde organizația de pariuri vă va da un număr (9), (4), (10), (175) etc. Numărul pe care vi l-ați dat reprezintă numărul total de puncte marcate de ambele echipe împreună. Trebuie să pariați dacă echipele combinate vor înscrie sau nu sub acest număr. [5] [6] Luați, de exemplu, Los Angeles Lakers jucând împotriva Oklahoma City Thunder. Totalul peste / dedesubt va fi de 215. Trebuie să pariați dacă Lakers și Thunder vor înscrie împreună peste sau sub 215 de puncte. Factor în circumstanțe diferite. În cazul în care superstarurile sunt rănite în ambele echipe, iar jocul peste / sub pare destul de ridicat, puteți plasa pariurile pe "sub". Dacă superstarurile joacă luminile din timp, iar jocul peste / sub se pare prea scăzut, poți să pariezi pe "peste".
 4. Luați în considerare cotele zecimale.
  4
  Luați în considerare cotele zecimale. Pe lângă fiecare punct de răspândire, distribuția banilor și total (peste / sub) este un număr în formă zecimală. Cotele decimale sunt întotdeauna scrise ca numere pozitive, niciodată negative. De exemplu, lângă răspândirea punctului New England Patriots (-8.5) este o cifră zecimală de 2.798. Apoi imaginați-vă că pariați 0.1 bitcoins (BTC) pe punctul Patriots răspândit săptămâna aceasta pe un site web online. Înmulțiți betoanele pe care le pariați cu cifra zecimală și câte biți veți câștiga, dacă ați pariat corect. [7] Deci, pentru acest exemplu, 0.1 X 2.798 este 0.2798. Acest lucru ar fi cel mai probabil rotunjit până la 0,28 bitcoins pe majoritatea site-urilor web. Veți câștiga 0,28 bitcoins dacă pariați corect. Este important să rețineți că cotele zecimale includ miza inițială. Deci, pentru acest exemplu, nu veți primi 0,28 plus miza inițială. Miza este deja inclusă în câștigurile de 0,28 bitcoin. Bitcoins sunt o formă de monedă online specializată.
 5. Utilizați cotele americane.
  5
  Utilizați cotele americane. Alături de fiecare număr zecimal numeric este un număr pozitiv sau negativ în paranteze. Dacă numărul este pozitiv, acesta este cât de mult bani veți câștiga pentru un câștig standard de 100 de victorii. De exemplu, cotele americane sunt (+170) pentru distribuirea banilor în Miami Marlins în această săptămână. Aceasta înseamnă că, pentru fiecare miză de 100 de biți, veți primi 170 de biți înapoi. Dacă puneți mize în valoare de câte 0.1 bitcoins, veți primi 0,17 bitcoins înapoi. [8] Cea mai bună chestiune despre cotele americane este aceea că veți primi miza inițială înapoi. Deci, dacă pariați 1 bitcoin, și primiți 2 cuburi ca câștiguri, veți obține în total 3 bitcoane. În cazul în care numărul de cote americane este negativ, acesta este numărul de biți pe care trebuie să le produceți ca miza inițială pentru a obține 100 de biți înapoi. Deci, dacă șansele sunt (-105), va trebui să producă cel puțin 105 bitcoins ca miza inițială pentru a obține 100 de biți înapoi. Bitcoins sunt o formă de monedă online.

Cap 2
Pariuri pe sport

 1. Începeți căutarea unei case de pariuri online.
  1
  Începeți căutarea unei case de pariuri online. O pariu de pariuri este, practic, un loc unde puteți merge și plasați pariuri pe jocuri sportive. Casele de pariuri online sunt foarte convenabile, dar sunt depășite cu site-uri spam, reclame etc. Este important să găsiți un site care să fie în siguranță, cum ar fi Bovada sau Bet365. În general, dacă introduceți în "casele de pariuri online" Google primele câteva opțiuni au cele mai multe hit-uri și sunt de încredere. [9] [10] Dacă observați că site-ul pe care vă aflați este depășit cu anunțuri, vă cerșesc pentru bani, încercați o altă carte de pariuri. Anunțurile sunt modalități rapide și ușoare pentru spammeri pentru a încerca să vă ia banii. Stați departe de site-uri care nu vă permit să răsfoiți site-ul dvs. până când vă oferiți un număr de card de credit în avans. Nu este niciodată sigur să distribuiți informațiile dvs. personale de identificare unui site pe care încă nu l-ați scrutat.
 2. Aflați tot ce puteți despre site-ul de pariuri.
  2
  Aflați tot ce puteți despre site-ul de pariuri. Vrei să fii sigur că casele de pariuri au sportul la care dorești să pariezi. Unele site-uri online se specializează doar în unul sau două sporturi. Verificați termenii și condițiile site-ului. Nu treceți peste ele deoarece conțin informații valoroase, inclusiv ceea ce sunt răspunzători și dacă pot fi acționați în judecată. [11] [12] Verificați dacă site-ul vă cere să plasați bani în față. Este important să cunoașteți suma exactă și dacă sunteți eligibil (ă) să primiți banii înapoi. Găsiți unde sa înregistrat limita minimă și maximă de retragere / depunere. Veți avea nevoie să aflați câte bani puteți primi în fiecare zi și cât de mult puteți plasa ca miză. Utilizați secțiunea resursă site-uri pentru a găsi întrebări frecvente și cum să le contactați. Veți dori să puneți numărul lor în telefon în caz de urgență dacă vă alăturați site-ului lor.
 3. Decideți-vă la o reputație de pariuri sportive din Las Vegas.
  3
  Decideți-vă la o reputație de pariuri sportive din Las Vegas. Dacă nu vă place jocurile online, Nevada este singurul stat din țara în care jocurile de noroc sportive sunt legale. Dacă plănuiți o excursie la Vegas, va trebui să găsiți un cazinou care are un book-book. Acestea pot fi găsite, de obicei, în cărți de telefon (Pagini Aurii) sau online cu descrieri complete. [13] Va trebui să decideți dacă doriți o pariu de pariuri cu o mulțime de oameni sau una mai liniștită. Rețineți că Vegas este o destinație foarte populară, astfel încât să nu vă puteți elibera de la toată lumea. Cu toate acestea, există mai multe case de pariuri mai scumpe care oferă mai multe camere private cu 10-15 persoane în ele. Uitați-vă pe site-urile lor pentru a afla ce fel de mobilier au (canapele, scaune etc.), ce fel de mâncare servesc și ce tipuri de băuturi le oferă. Acestea sunt lucruri destul de mici în imaginea de ansamblu, dar când pariezi că vrei să fii cât mai confortabil posibil. Un alt lucru important de căutat este cât de multe și cât de mari sunt televizoarele? Când te duci la o mașină de pariuri, ai nevoie de o tona de televizoare pentru a te uita imediat, mai ales dacă pariezi pe mai multe jocuri în mai multe sporturi diferite.
 4. Alegeți un magazin local.
  4
  Alegeți un magazin local. Librăriile locale sunt numeroase în întreaga Statele Unite și pot fi găsite aproape întotdeauna la baruri sportive. Dacă știți de numeroși oameni care îl folosesc ca bookie, sunt șanse să fie sigure și demne de încredere. Puteți face oricare dintre pariurile tradiționale pe care le puteți face la casele de pariuri sportive. Biletele de joc adună împreună fonduri de bani de la mai mulți jucători și apoi dispersează banii odată ce jocurile se termină. [14] [15] Deoarece jocurile de noroc sunt ilegale de pretutindeni, cu excepția Nevadei, trebuie să căutați cu atenție broșura. Ar putea fi un polițist sub acoperire. Du-te la bar de câteva ori și urmăriți munca "bookie". Adresați-vă prietenilor și familiei experiențele lor care lucrează cu el. Asigurați-vă că book-ul dvs. vă plătește la timp. Câteodată, pariurile pot fi pasive atunci când vine vorba de clienții lor. Spune-i magazinului tău în față că vrei banii la timp, în fiecare săptămână. Faceți-i un punct de comandă pentru a-l întâlni întotdeauna în aceeași locație și timp după fiecare joc. Numai pariați sume foarte mici la început cu el pentru a construi încredere. Odată ce știi că va livra în fiecare săptămână, poți ridica suma pe care o pariezi.
 5. Aflați despre sportul pe care doriți să vă pariați.
  5
  Aflați despre sportul pe care doriți să vă pariați. Există astfel de lucruri, cum ar fi pariurile de propoziții, care sunt în general pariuri aleatorii pe aruncări de monede, vreme într-un joc etc. Totuși, dacă intenționați să faceți jocuri de noroc grave pe jocuri, va trebui să cunoașteți lucrurile. Amintiți-vă, în special online, există tone de jucători care fac ani de cercetare. [16] Familiarizați-vă cu un singur sport la un moment dat. Nu vrei să pariezi pe fiecare sport pe care-l iubești. Intrați cu adevărat în statisticile de pe site-ul organizației sportive sau pe site-ul de pariuri sportive. Urmăriți factorii externi care intră în joc cu sportul, cum ar fi vremea, rănile, răzbunarea etc.
 6. Începeți să pariați sume mici.
  6
  Începeți să pariați sume mici. Pe măsură ce câștigi de câteva ori și îți dezvolți încrederea, poți mări treptat sumele pe care le pariezi. Acest lucru este important pentru gestionarea cu atenție a banilor. Vrei să faci profituri suplimentare, câștigând o sumă imensă o dată este destul de rară. Atâta timp cât câștigați în mod consecvent mai mult decât pierdeți și plasând doar pariuri mici la un moment dat, veți avea cote mult mai bune în general pentru a obține profit. [17] [18] [19] Nu pariați niciodată banii de care aveți nevoie plateste facturile. Menținerea energiei electrice și a apei este mult mai importantă decât jocurile de noroc sportive. Utilizați banii rămași din cheltuielile obișnuite. Aceasta înseamnă bani rămași după ce ați plătit facturi, ați pus banii în contul de economii și ați cumpărat produse alimentare pentru săptămâna asta! Planificați înainte de timp. Salvați un pic de bani în fiecare săptămână până când aveți un ouă de cuib în care să pariați. De exemplu, dacă intenționați să pariați pe următorul sezon de fotbal, salvați un an în avans. în acest fel, dacă pierdeți primele câteva ori, veți avea în continuare bani pentru a renunța.

Cap 3
Crearea sau aderarea la o liga sportivă de fantasy

 1. Recrutați prietenii și membrii familiei.
  1
  Recrutați prietenii și membrii familiei. Fantasmele sportive nu sunt considerate, în mod tradițional, jocuri de noroc și, prin urmare, nu au fost reglementate ca atare. Cu toate acestea, dați o miză inițială și folosiți-vă abilitățile pentru a obține o rentabilitate a investiției dvs. Pentru a recruta membrii, întrebați-vă mai întâi familia dacă doresc să se alăture. [20] [21] Trimiteți foi pe buletinele de la locul de muncă, cu spații negre pentru nume și numere de telefon. Aceste foi ar trebui să identifice cine conduce liga (numele dvs.), unde va fi localizată liga și cât de mulți bani aveți nevoie pentru o miză inițială. Puteți, de asemenea, să postați online la site-urile dvs. sociale, cum ar fi Facebook și Twitter, cerând membrilor să se alăture ligii dvs. Dacă vă veți alătura mai degrabă unei ligi, există o mulțime de site-uri de renume online, cum ar fi ESPN, și alte site-uri oficiale de sport care oferă ligile de fantezie. De asemenea, puteți căuta prieteni sau familii care au început propria lor activitate.
 2. Sunt de acord cu anumiți termeni.
  2
  Sunt de acord cu anumiți termeni. În primul rând va trebui să decideți ce va fi taxa oficială de înscriere. Taxele vor intra într-un singur pot și vor fi acordate câștigătorului la sfârșitul anului de fotbal. Unele echipe tusesc 100 de dolari pe bucată, în timp ce altele consideră că este distractiv să aibă liga liberă (drepturi de laudă). După ce sunteți de acord cu taxa, fiecare jucător trebuie să prezinte un nume oficial al echipei. [22] Fii creativ cu numele echipei. Atâta timp cât ceilalți membri aprobă că este bine. Dacă jucați cu jucători aleatorii, este posibil să doriți un nume mai corect din punct de vedere politic, care să nu ofenseze. Comisionarul liga (voi) va aproba numele. Apoi, ca grup, vino cu un nume de ligă dacă dorești.
 3. Stabiliți niște reguli oficiale.
  3
  Stabiliți niște reguli oficiale. Primul lucru pe care trebuie să-l decideți ca un grup este cât de multe puncte de fantezie devine un jucător pentru fiecare acțiune pe care o ia. Acestea includ touchdown-uri, yardage, incompleții, capturi abandonate, ținte făcute în teren etc. (dacă faci o ligă de fantezie de fotbal) Va trebui să înființezi un sistem playoff. Determinați câte echipe pot face playoffs și care săptămâni NFL vor fi jucate jocurile playoff. [23] [24] O altă regulă importantă este înființarea unui cablu de renunțare. Sârma de renunțare este, în esență, câte agenți gratuiți poate adăuga o echipă, comanda de selecție etc. Creați un sistem în care puteți juca jucători. În cazul în care comerțul este în mod clar unilateral, ar trebui să aveți și un proces de veto al tranzacției comerciale.
 4. Urmăriți și înscrieți-vă statisticile.
  4
  Urmăriți și înscrieți-vă statisticile. Puteți face una din cele două căi. În primul rând, puteți calcula statistici în mod vechi, folosind un creion, hârtie și un calculator. Uitați-vă la pagina de sport locală, folosiți graficele de puncte fanteziste pe care le-ați creat mai devreme și adăugați-vă punctele. Acest lucru durează foarte mult cu toate acestea de a face cu mâna, așa că este recomandat să utilizați un site de găzduire. [25] [26] Site-urile de găzduire calculează în mod esențial scorul fantastic al fiecărui jucător în fiecare săptămână. În loc să trebuiască să adăugați singur acele puncte, ei au deja de lucru pentru tine. În acest fel vă puteți concentra pe distracția sporturilor fantastice și nu pe cele dezavantajate. ESPN, NBA, MLB, NFL, Yahoo !, etc. toate au scoruri fantastice scrise pe site-urile lor.
 5. Selectați o dată pentru proiectul dvs. anual de jucători.
  5
  Selectați o dată pentru proiectul dvs. anual de jucători. Weekend-ul înainte de începerea sportului este, de obicei, cel mai bun moment pentru a găzdui un proiect de jucător. Aici veți fi împreună, veți scrie toți jucătorii din sportul dvs. pe o masă mare și le veți trage încet în câteva ore. Veți dori să aduceți un computer sau un smartphone cu dvs., deoarece va trebui să utilizați un site de găzduire pentru a alege cei mai buni jucători disponibili. [27] [28] Ca o serie de noaptea de proiectare, faceți prietenii să se simtă ca acasă. În mod obișnuit, camera de zi este folosită ca cel mai bun loc pentru proiectarea jucătorilor. Este un moment minunat să faci o sărbătoare. Gatiti hotdogs, hamburgeri, chili; au chipsuri și covrigi; au trei sau patru tipuri de preparate sifonice. Atmosfera ar trebui să se simtă ca și cum ați fi la o petrecere a hayonului. Odată ce jucătorii tăi sunt pregătiți, ești pregătit să începi sporturi fantastice. Așteptați în fiecare săptămână să vedeți ce face echipa dvs. Începeți și așezați jucători pe baza performanțelor lor. Comercializează jucătorii pentru acel joc final.