Cum să fii pregătit pentru dezastre naturale

Cel mai bine este să puneți două seturi de dezastre împreună: una pentru mașina dvs. în caz de dezastru în timp ce vă aflați departe de casă și un alt (suplimentar) pentru casă. Kitul pentru drum ar trebui să includă suficiente provizii pentru 2-3 zile, iar kit-ul pentru casa ar trebui să includă suficiente provizii pentru 5-7 zile. e o idee buna

Paşi

 1. Determinați pericolele cu care vă puteți confrunta.
  1
  Determinați pericolele cu care vă puteți confrunta. De asemenea, luați în considerare scurgerile de materiale periculoase, accidentele avioanelor, deraierea trenurilor, adică pericolele care nu pot fi "naturale". Managerii locali de urgență și Crucea Roșie Americană vă pot ajuta să determinați riscurile din zona dvs.
 2. După ce ați identificat pericolele, scrieți un plan.
  2
  După ce ați identificat pericolele, scrieți un plan. http:
  www.ready.gov este un loc pentru a începe cu un șablon de plan în cartea "Ești gata". Efectuați planul pe baza pericolelor, ex. tsunami nu este probabil în Oklahoma în timp ce localizate flash inundații pot să apară.
 3. Obțineți trei modalități de a primi avertismente.
  3
  Obțineți trei modalități de a primi avertismente. Sirenele sunt doar avertizări în afara ușii. Obțineți alerte text pe telefonul dvs. mobil și e-mail pe computer. Multe guverne locale le oferă gratuit. Au un radio AM / FM cu baterii suplimentare.
 4. Aveți un contact în afara statului pe care toți din familia dvs. știu să îl apeleze?
  4
  Aveți un contact în afara statului pe care toți din familia dvs. știu să îl apeleze? Acesta este conceptul din spatele Safe and Well de la Crucea Roșie Americană <https: safeandwell.communityos.org = "" cms = "" index.php = "">
 5. Urmăriți știrile, mai ales dacă aveți de-a face cu un cutremur, un uragan, o tornadă, o furtună de iarnă, o căldură sau o furtună de căldură.
  5
  Urmăriți știrile, mai ales dacă aveți de-a face cu un cutremur, un uragan, o tornadă, o furtună de iarnă, o căldură sau o furtună de căldură.
 6. Găsiți o pungă
  6
  Găsiți o pungă , în cazul în care mașina dvs. devine dezactivată și trebuie să mergeți, să țineți toate consumabilele.
 7. Puneți consumabilele într-un rucsac pentru pachetul de automobile și împachetați consumabilele într-o găleată pentru casă.
  7
  Puneți consumabilele într-un rucsac pentru pachetul de automobile și împachetați consumabilele într-o găleată pentru casă. Mergeți la magazinul local de aprovizionare de la domiciliu și primiți găleți de 5 galoane (18,9 L) cu capacele de fixare.
 8. Luați în considerare livrările în categoriile de îmbrăcăminte, hrană, adăpost și siguranță.
  8
  Luați în considerare livrările în categoriile de îmbrăcăminte, hrană, adăpost și siguranță.
 9. Fiți pregătiți să vă îmbrăcați în straturi, astfel încât să puteți adăuga sau elimina hainele în funcție de vreme.
  9
  Fiți pregătiți să vă îmbrăcați în straturi, astfel încât să puteți adăuga sau elimina hainele în funcție de vreme. Asigurați-vă că împachetați cămăși lungi și scurte cu maneci, o pereche de pantaloni scurți, o pereche de blugi, pantofi de mers pe jos și șosete și o jachetă de ploaie. Elementele suplimentare pot fi adăugate / eliminate în funcție de sezon și tipul de dezastru potențial din zona dvs., cum ar fi lenjerie de corp termică, cămăși fără mâneci sau pantofi de apă / canotaj (încălțăminte care fac mai ușoară mersul în apă).
 10. Împachetați obiecte care nu sunt perisabile și care sunt ușor de manevrat, cum ar fi batoanele de proteine ​​sau de energie, carnea jerky și conservele de fructe de dimensiuni gustoase.
  10
  Împachetați obiecte care nu sunt perisabile și care sunt ușor de manevrat, cum ar fi batoanele de proteine ​​sau de energie, carnea jerky și conservele de fructe de dimensiuni gustoase. Asigurați-vă că ați împachetat suficientă apă.
 11. Puneți o pungă de dormit cu pânze de pământ din plastic și cort pentru adăpost și împachetați niște bani pentru ambele kituri.
  11
  Puneți o pungă de dormit cu pânze de pământ din plastic și cort pentru adăpost și împachetați niște bani pentru ambele kituri.
 12. Lanternele de pahare și un radio cu mânere pentru siguranță.
  12
  Lanternele de pahare și un radio cu mânere pentru siguranță. Luați în considerare achiziționarea de lămpi și radiouri reîncărcabile cu lumină solară sau de manivelă, și poate niște bastoane strălucitoare. Lumanarile nu ar trebui folosite niciodata. Lanternele staționare ale tipului de siguranță pe autostradă trebuie utilizate pentru iluminarea temporară.
 13. Luați în considerare cumpărarea unui far LED.
  13
  Luați în considerare cumpărarea unui far LED. Lanternele cu LED-uri multiple s-au dovedit a fi cele mai fiabile lămpi în comparație cu lămpile convenționale. Lumina LED-urilor durează mult timp pe baterii, iar un far vă lasă mâinile libere să gătească, să facă feluri de mâncare, să citească sau multe alte lucruri.
 14. Pentru setul de case, împachetați alimente și apă suplimentare și știți ce elemente importante doriți să le luați cu dvs. dacă aveți nevoie să evacuați.
  14
  Pentru setul de case, împachetați alimente și apă suplimentare și știți ce elemente importante doriți să le luați cu dvs. dacă aveți nevoie să evacuați. Păstrați un filtru de apă cu filtru de carbon în frigider și mai multe inserții de filtre proaspete în picioare. Aceasta nu înlocuiește apa fierbinte, deoarece este destinată a fi filtru după fierbere. De asemenea, în setul de case, asigurați-vă că aveți elemente "adăpost în loc", ex. banda de banda, materialul din material plastic pentru ferestre si cunostintele despre cum si cand sa le utilizeze.
 15. Realizați că nu vă puteți baza pe apa de la robinet fiind curată.
  15
  Realizați că nu vă puteți baza pe apa de la robinet fiind curată. Apa poate fi contaminată, așa că trebuie să depozitați suficientă apă pentru băut, și apă suplimentară pentru gătit (dacă aveți o sobă de tabără), spălați un comod și spălați. Un cuptor cu reflector ar fi o investiție bună. Ele sunt disponibile la orice magazin de camping bun.
 16. Aveți o cutie de blocare impermeabilă la foc, unde păstrați toate documentele importante.
  16
  Aveți o cutie de blocare impermeabilă la foc, unde păstrați toate documentele importante. În caz de urgență, puteți să luați cutia și să mergeți, sau să vă puteți recupera ulterior intact.
 17. Faceți o listă de elemente pe care le-ați apuca dacă aveți timp pentru a evacua (fotografii, familii).
  17
  Faceți o listă de elemente pe care le-ați apuca dacă aveți timp pentru a evacua (fotografii, familii). Păstrați lista cu celelalte elemente ale kitului de dezastru.
 18. Includeți o cantitate de medicamente necesare și rotiți-le pentru a le menține proaspete.
  18
  Includeți o cantitate de medicamente necesare și rotiți-le pentru a le menține proaspete.
 19. Așezați setul într-un loc unde îl puteți apuca în cazul în care trebuie să plecați în grabă.
  19
  Așezați setul într-un loc unde îl puteți apuca în cazul în care trebuie să plecați în grabă. Dacă vă aflați într-o zonă amenințată de tornadă și la un nivel mai înalt, dacă vă preocupați de inundații sau de cutremure și puteți planifica în mod rezonabil să supraviețuiți pe teren, puneți-vă trusa într-un dulap superior.
 20. Nu uitați animalele de companie și asigurați-vă că aveți suficientă hrană și apă pentru ei.
  20
  Nu uitați animalele de companie și asigurați-vă că aveți suficientă hrană și apă pentru ei. Puteți pregăti kituri pentru animalele de companie prea! Asigurați-vă că includeți un pachet de alimente, apă și orice altceva de care are nevoie animalul dvs. de companie într-un loc sigur și accesibil. Păstrați-i pe toți într-un purtător de animale adecvat, astfel încât să puteți lua în mișcare.
 21. Luați în considerare includerea unei arme de foc și a muniției.
  21
  Luați în considerare includerea unei arme de foc și a muniției. Câștigătorii profită adesea de serviciile de urgență suprasolicitate.
 22. Nu uita banii.
  22
  Nu uita banii. Asigurați-vă că aveți bani în facturi mici, cum ar fi cele, cinci și zeci. Acest lucru este esențial în cazul în care mașinile ATM sunt dezactivate și băncile sunt închise. De asemenea, multe magazine comerciale nu acceptă facturi mari.
 23. Acum că ați trecut atât de departe, practicați-vă planul.
  23
  Acum că ați trecut atât de departe, practicați-vă planul. Aveți o modalitate de a vă contacta de la stat pentru a le spune că sunteți în regulă? A funcționat? Ați practicat evacuarea? Ce au fost niște sughițuri? Ai făcut o evacuare la trei dimineața? Toată lumea a ieșit bine? Te-ai intalnit la locul potrivit?