Cum să fii cea mai tare fată din clasa ta

S-ar putea să te fi uitat în jur în clasa ta, și probabil că ai observat celelalte fete care vorbeau departe, având o explozie. S-ar putea să fi observat că poartă haine foarte frumoase, iau foarte multă atenție atunci când își fac părul și sunt foarte prietenos cu toată lumea din jurul lor. S-ar putea să te întrebi: "Cum devin cea mai tare fată din clasa mea?"

Paşi

 1. Purtați un machiaj puțin.
  1
  Purtați un machiaj puțin. Nu prea mult! Acest lucru vă va deteriora aspectul natural. Freckles sunt un accesoriu excelent.
 2. Păstrați părul mirosind proaspăt și curat.
  2
  Păstrați părul mirosind proaspăt și curat. Faceți un duș cel puțin o dată pe zi. Dacă aveți păduchi (nits), scapa de ele. Nimănui nu îi place un cap de nit!
 3. Găsiți un miros unic.
  3
  Găsiți un miros unic. Aceasta trebuie să fie ceva de care oamenii preferă, dar numai unul sau două spray-uri. Ele trebuie să fie în limita a 2 metri (6,6 ft) de la tine să miroasă. Acest lucru face ca oamenii să vrea să fie lângă dvs.
 4. Purtați haine se răcească.
  4
  Purtați haine se răcească. Dacă nu ai mulți bani, nu-ți face griji; nu aveți nevoie de haine de designer pentru a fi populare.
 5. Știți cum să vorbiți cu oamenii.
  5
  Știți cum să vorbiți cu oamenii. Ascultă despre ce vorbește. Dacă vorbește despre cumpărături, nu începe doar să vorbești despre ce ți-a spus ieri bunicul tău. Ascultă-i pe alții!
 6. Ia mulțimi de prieteni!
  6
  Ia mulțimi de prieteni! Nepopulară și populară. Asigurați-vă că vă petreceți cu oameni diferiți și asigurați-vă că prietenii dvs. cunoscuți știu că dvs. și prietenii dvs. nepopuloși ca prieteni nu este nimic serios.
 7. Nu te lăuda.
  7
  Nu te lăuda. Toată lumea urăște oameni care se laudă de bani sau se chicotesc prea mult. Păstrați-o răcoroasă și găsiți chicotul perfect care îi face pe oameni să vrea mai mult.
 8. Relaxa.
  8
  Relaxa. Faceți yoga sau încercați să ascultați muzică relaxantă în baie.
 9. Nu vorbi despre alții în spatele lor.
  9
  Nu vorbi despre alții în spatele lor. Dacă prietenul tău o aduce, dă-ți capul și schimbă subiectul.
 10. Fiți în sprijinul prietenilor dvs.
  10
  Fiți în sprijinul prietenilor dvs. Toată lumea îi place să aibă sprijin. Spune-le că pot face orice. Le-ai văzut făcând lucruri și știi că pot face asta!
 11. Acționați rece.
  11
  Acționați rece. Dacă te simți cool, vei fi cool!
 12. Găsiți un nou stil cool.
  12
  Găsiți un nou stil cool. Asigurați-vă că implică accesorii!