Cum să Cum să-i întrebi pe mama ta pentru pantalonii

Articolele de căptușeală sau chiloturile pot fi folosite pentru descărcarea vaginală sau pentru zilele cu o perioadă de lumină. Dacă vă străduiți să le cereți, acest articol explică cum.

Paşi

 1. Asigură-te că ai de fapt descărcare.
  1
  Asigură-te că ai de fapt descărcare. Dacă nu aveți descărcare sau nu ați început încă perioada, nu este nevoie să le utilizați. Ele sunt destul de scumpe. (Descărcarea vaginală este obiectul lipicios alb-galben în lenjerie.)
 2. Scoateți-i o notă.
  2
  Scoateți-i o notă. Puneți-l în sertarul sau perna de haine / lenjerie a mamei, unde nimeni nu o va vedea. Încearcă în baia unde sunt deja plăcuțele! Pur și simplu spuneți: "Mamă, am observat că mi-am pierdut ceva în lenjeria mea. Mă întrebam dacă într-o clipă am putea să mergem cu niște garnituri ..." (numele tău) "Simplu ca asta.
 3. Trimiteți un text, dacă nu doriți să scrieți o notă.
  3
  Trimiteți un text, dacă nu doriți să scrieți o notă.
 4. Vorbește cu fața în față.
  4
  Vorbește cu fața în față. Poate părea ciudat, dar a trecut și ea. Vorbește cu ea atunci când nu este în stare proastă sau nebună despre ceva.
 5. Când vă aflați în magazin, cereți să împingeți căruciorul și transformați-l în tampoane / tampon / insulă de linie și apucați o cutie de căptușeli.
  5
  Când vă aflați în magazin, cereți să împingeți căruciorul și transformați-l în tampoane / tampon / insulă de linie și apucați o cutie de căptușeli. Spuneți, "Cred că voi avea nevoie de acestea pentru o anumită descărcare de gestiune".