Cum să acționați în teatrul comunității

Participarea la teatrul comunității este o modalitate excelentă de a construi abilități de actorie și de a avea un sentiment de teatru. Puteți face și noi prieteni!

Paşi

 1. Găsiți un teatru apropiat comunității / localului.
  1
  Găsiți un teatru apropiat comunității / localului. Dacă nu știți aproape de dvs., accesați Hărți Google și tastați "teatru". Dacă vă apropiați de zona dvs., ar trebui să vedeți locația mai multor teatre din apropiere. Dacă nu apare nimic, Google orașul tău, teatru (de exemplu: Teatrul Denver). Sau găsiți cel mai apropiat colegiu cu programe de teatru; pot exista oportunități disponibile acolo.
 2. Participa.
  2
  Participa. Obțineți adresa web sau numărul de telefon al teatrului și găsiți dacă există ceva pe placa de apel (audiții pentru viitoarele producții). Pentru colegii, poate fi necesar să solicitați și să adresați în mod specific cerințele și oportunitățile pentru actorii non-studenți.
 3. Pregătiți un rezumat, capul și scrisoarea de intenție (dacă este necesar).
  3
  Pregătiți un rezumat, capul și scrisoarea de intenție (dacă este necesar). Nu toate teatrele necesită aceste lucruri, dar este bine să veniți pregătiți.
 4. Auditii pentru partea!
  4
  Auditii pentru partea! Uneori este posibil să nu existe nimic imediat. E în regulă, așteaptă-te și în cele din urmă va veni ceva.