Cum să obțineți un card de credit securizat

Cardurile de credit garantate oferă celor cu credite mici sau deteriorate o modalitate de a-și construi sau repara scorul de credit. Pentru a obține un card de credit securizat, trebuie să faceți un depozit în numerar și depozitul să acționeze ca garanție pentru limita de credit. În plus față de creditul pentru clădiri, având un card de credit securizat vă permite să faceți lucruri pe care nu le puteți face fără un card de credit, cum ar fi rezervarea unui bilet de avion sau închirierea unei mașini. Înainte de a încerca să obțineți un card de credit securizat, veți dori să luați timp pentru a alege o carte bună. Dacă sunteți aprobat, puteți începe să utilizați cardul de credit securizat pentru a vă îmbunătăți ratingul de credit.

Cap 1
Alegerea unui card de credit securizat

 1. Găsiți un emitent securizat de card de credit.
  1
  Găsiți un emitent securizat de card de credit. Nu toate bancile emite carduri de credit securizate, dar multe uniuni de credit ofera carduri de credit garantate membrilor lor. Dacă sunteți membru al unei uniuni de credit, atunci vă recomandăm să le verificați mai întâi. Cardurile de credit garantate de la uniunile de credit oferă adesea rate de dobândă mai mici și nu au taxe anuale. Dacă nu sunteți membru al unei uniuni de credit, este posibil să obțineți unul de la bancă. Unele bănci importante, cum ar fi Wells Fargo, Bank of America și Capital One, oferă carduri de credit securizate.
 2. Comparați cardurile de credit securizate.
  2
  Comparați cardurile de credit securizate. Nu toate cardurile de credit garantate au aceiași termeni. Unele au rate ridicate ale dobânzii, iar altele percep taxe anuale sau alte taxe care mănâncă la limita de credit disponibilă. [2] Majoritatea băncilor și a uniunilor de credit oferă dobânzi și comisioane mai mici la cardurile de credit garantate, iar altele chiar oferă recompense. Evitați cardurile securizate care percep tarife ridicate ale dobânzii în comparație cu celelalte carduri sau care au taxe anuale și / sau de întreținere. Interesul ridicat și taxele vă pot costa sute de dolari pe an.
 3. Alegeți un emitent care raportează celor trei birouri de creditare.
  3
  Alegeți un emitent care raportează celor trei birouri de creditare. Dacă obțineți un card de credit securizat pentru a construi sau a îmbunătăți scorul dvs. de credit, asigurați-vă că alegeți unul care se raportează la cele trei birouri de credit. În caz contrar, cartea de credit securizată nu vă ajută cu scorul dvs. de credit [3]. Dacă aplicați online, citiți pagina cu avantajele cardului de pe site-ul aplicației pentru a afla dacă emitentul raportează agențiilor de raportare a creditelor. Aceasta este, de asemenea, secțiunea care spune despre ratele dobânzilor, comisioanele, depozitele de garanție necesare și opțiunile de linie de credit. Dacă aveți deja un card securizat, puteți afla dacă emitentul raportează agențiilor de credit verificând raportul dvs. de credit. De asemenea, dacă primiți oferte nesolicitate pentru cărți de credit negarantate în corespondență, este posibil ca scorul dvs. de credit să se îmbunătățească. Unii emitenți se raportează la birourile de credit ca "securizate". Având un card raportat ca "securizat" nu vă scade scorul dvs. de credit FICO, dar unii evaluatori de credite îl pot considera drept motiv pentru a vă refuza creditul. Cu toate acestea, dacă aveți un istoric bun de plată, atunci având o carte de credit securizată poate avea un efect pozitiv asupra scorului dvs. de credit în timp.

Cap 2
Obținerea unui card de credit securizat

 1. Solicitați o carte de credit securizată.
  1
  Solicitați o carte de credit securizată. Puteți aplica pentru o carte de credit securizată personal la o filială locală a băncii sau a uniunii de credit, însă majoritatea băncilor importante vă permit să vă înscrieți și pe internet. Emitentul cardului vă va examina cererea pentru a determina dacă îndepliniți cerințele pentru aprobare. Va trebui să vă furnizați: [4] Adresa de nume Numărul de securitate socială Venituri Informații privind ocuparea forței de muncă
 2. Așteptați aprobarea.
  2
  Așteptați aprobarea. Procesul de aprobare durează câteva zile. Chiar dacă societățile securizate de cărți de credit răspund clienților cu probleme de credit, aceștia ar putea să vadă în continuare raportul dvs. de credit pentru a vedea dacă aveți datorii neplătite. Creșteți șansele de obținere a aprobării prin plata tuturor soldurilor neplătite, chiar dacă acestea au fost trimise la colecții. Acest lucru vă va repara suficient creditul pentru a vă califica pentru o carte securizată. [5] Puteți fi refuzat pentru o carte de credit securizată dacă nu îndepliniți toate cerințele pentru aprobare. De exemplu, veți fi refuzat dacă nu aveți un cont bancar, dacă nu aveți suficiente venituri pentru a face depozitul inițial necesar sau dacă scorul dvs. de credit este extrem de scăzut din cauza unei lungi istorii a conturilor sau conturilor delincvente din colecții [6].
 3. A face un depozit.
  3
  A face un depozit. Un card de credit securizat vă solicită să faceți un depozit care să acționeze ca garanție pentru linia dvs. de credit. În general, suma depunerii dvs. este egală cu limita de credit. De exemplu, dacă depuneți 500 USD, veți avea o limită de credit de 500 $. [7] Valoarea depozitului dvs. inițial va depinde de limita de credit pentru care ați fost aprobat. Puteți face depozitul în persoană, online sau prin telefon. Va trebui să furnizați numărul de cont de verificare și numărul de rutare al băncii. Unii emitenți vă permit să plătiți depozitul în rate. Acest lucru este convenabil dacă nu aveți destui bani pentru a face depozitul minim la un moment dat. Odată ce efectuați depunerea de securitate, contul dvs. va fi deschis și cardul dvs. va fi trimis prin poștă. Ar trebui să o primiți în două-trei săptămâni.

Cap 3
Utilizarea unui card de credit securizat

 1. Așteptați o limită de credit redusă.
  1
  Așteptați o limită de credit redusă. Limitele de credit pentru cardurile de credit garantate sunt adesea scăzute. De exemplu, dacă puteți depune doar 300 USD ca garanție, atunci limita de credit poate fi de numai 300 USD. Planificați să utilizați cardul de credit securizat pentru achiziții mici și să plătiți soldul în fiecare lună pentru a începe să construiți mai bine credit pentru dvs. [8] Rețineți că, chiar dacă limita dvs. de credit este scăzută, puteți utiliza în continuare cardul pentru a vă construi creditul .
 2. Reconstruiți ratingul dvs. de credit.
  2
  Reconstruiți ratingul dvs. de credit. Principalul motiv pentru care doriți să obțineți un card de credit securizat este să vă construiți creditul. Efectuarea plăților lunare regulate pe cardul de credit securizat vă va ajuta să vă ridicați scorul de credit în timp. În cazul în care creditul dvs. este deteriorat ca urmare a divorțului, a problemei medicale sau a pierderii unui loc de muncă, un card de credit securizat vă oferă posibilitatea de a reconstrui creditul. Dacă nu aveți istoric de credit deoarece nu ați avut niciodată un card de credit în trecut, o carte de credit securizată vă permite să stabiliți un istoric pozitiv al plăților, care vă construiește scorul dvs. de credit. [9]
 3. Lucrați pentru obținerea unei cărți negarantate.
  3
  Lucrați pentru obținerea unei cărți negarantate. Odată ce ați stabilit un model de plată la timp, mulți emitenți de carduri de credit garantate vă vor permite să vă transferați la un card de credit negarantat. Aceasta poate dura mai multe luni sau un an. Dacă creditorul dvs. nu oferă acest avantaj, vă recomandăm să solicitați un card de credit negarantat cu același împrumutător. Aceștia pot aproba cererea dvs. de carduri de credit din cauza istoricului plăților dvs. pozitive cu cartela securizată. [10] Când faceți absolvirea unei cărți negarantate, primiți depozitul înapoi. Unii creditori vor fi permis chiar depozitul dvs. să câștige dobândă. În acest caz, veți primi depozitul înapoi plus dobânda.
 4. Încercați să vă plătiți soldul în fiecare lună.
  4
  Încercați să vă plătiți soldul în fiecare lună. Unele carduri de credit securizate vin cu o rată ridicată a dobânzii, ceea ce poate face dificilă plata datoriilor dacă nu plătiți soldul în fiecare lună. Dacă nu plătiți soldul în fiecare lună, s-ar putea să ajungeți la sute de dolari în plățile de dobânzi. Cardurile de credit garantate plătesc adesea taxe mai mari pentru plățile întârziate, cecuri returnate, plăți pierdute sau pentru depășirea limitei dvs. de credit. Rețineți că, dacă permiteți efectuarea unor cheltuieli cu dobânzile și taxe, este posibil să nu vă puteți achita datoria și acest lucru vă poate face și mai rău ratingul de credit.
 5. Bucurați-vă de confortul unui card de credit.
  5
  Bucurați-vă de confortul unui card de credit. Având o carte de credit securizată vă permite să efectuați achiziții pe care nu le puteți face cu numerar sau cu card de debit. De exemplu, hotelurile, companiile aeriene și agențiile de închiriere auto necesită un card de credit. De asemenea, puteți utiliza cardul securizat pentru a plăti cheltuieli neprevăzute de urgență dacă nu aveți suficiente bani. [12]