Cum să obțineți runa completă în runescape

Armura Rune este cea mai bună pe care o pot obține jucătorii F2P, dar cum o obțineți? Ușor, acest articol vă va arăta cum.

Paşi

 1. Du-te la pagina Grand Exchange de pe site-ul RuneScape și verificați prețul setului de armă de rune și orice arma de rune pe care doriți să o utilizați.
  1
  Du-te la pagina Grand Exchange de pe site-ul RuneScape și verificați prețul setului de armă de rune și orice arma de rune pe care doriți să o utilizați. Seturile de armuri conțin armură completă, fie cu picioare de placă, fie cu fustă de placă, inclusiv un scut de zmeu. Ele costă la fel ca fiecare piesă separată, dar ocupă doar un spațiu în inventarul dvs.
 2. Odată ce ai prețurile tale, va trebui să câștigi niște bani cumva.
  2
  Odată ce ai prețurile tale, va trebui să câștigi niște bani cumva. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este pescuitul sau tăierea lemnului, dar o puteți face în orice fel doriți.
 3. Când aveți banii de care aveți nevoie, mergeți la Grand Exchange și cumpărați un set de armă de rune.
  3
  Când aveți banii de care aveți nevoie, mergeți la Grand Exchange și cumpărați un set de armă de rune. Puteți face acest lucru făcând clic pe punga cu săgeata verde și căutând "setul de armuri rune" și selectând "setul de armă rune (l)" sau "rune armor set (sk)". Faceți același lucru cu arma.
 4. După asta, tot ce trebuie să faceți este să așteptați.
  4
  După asta, tot ce trebuie să faceți este să așteptați. Grand Exchange este extrem de variabilă și tranzacțiile vor fi finalizate oriunde între câteva secunde și câteva zile, în funcție de cine vinde ce cumpărați. Dar când aveți cutia cu armura în ea, ar trebui să puteți schimba un set de armuri, vorbind cu un funcționar GE.