Cum să te bucuri de cumparaturi de haine

Deși cumpărăturile sunt făcute a fi ceva ce toată lumea face, bucurându-se de fapt este ceva diferit, mai ales atunci când vine vorba de a vă cumpărați îmbrăcăminte.

Paşi

 1. Anulați o zi întreagă în care veți merge la cumpărături.
  1
  Anulați o zi întreagă în care veți merge la cumpărături. Amanarea timpului pentru a face acest lucru vă va face să vă simțiți mai puțin stresați atunci când singurul dvs. obiectiv este de a face cumpărături.
 2. Aveți o listă a ceea ce căutați.
  2
  Aveți o listă a ceea ce căutați. Dacă intri pentru blugi, cămăși sau pulovere. Dacă știți ce doriți, veți fi mai puțin stresați și va fi mai ușor să determinați în ce magazine doriți să intrați.
 3. Aveți un buget.
  3
  Aveți un buget. Dacă mergeți la cumpărături pe care doriți să vă asigurați că sunteți de cumpărături în ceea ce aveți de a petrece.
 4. Realizați dimensiunea adevărată.
  4
  Realizați dimensiunea adevărată. Încercarea de a se încadra în ceva prea mic sau prea mare pentru dvs. este locul în care majoritatea oamenilor merg în neregulă, de aceea vreți ca cineva acolo să vă îndrume în ceea ce privește bine.
 5. Încercați lucrurile.
  5
  Încercați lucrurile. Dacă renunțați la o zi pentru a face cumpărături, puteți încerca totul, de multe ori oamenii găsesc că ceea ce este pe un cuier arată diferit de la o persoană, și dacă nu atunci veți avea un râs și continuă.