Cum să obțineți locația curentă pe hărțile google

Puteți utiliza Google Maps pentru a identifica locația dvs. curentă. Dacă vă pierdeți și doriți să știți cum să navigați în vecinătatea dvs., o puteți folosi pentru a vă găsi. Trebuie să fiți conectat la Internet și să aveți computerul sau dispozitivul mobil activat pentru serviciile de localizare, care de obicei este activat în majoritatea browserelor în mod implicit, pentru ca acest lucru să funcționeze.

Cap 1
Obținerea locației curente pe site-ul hărți google

 1. Accesați Google Maps.
  1
  Accesați Google Maps. Puteți utiliza orice browser web pentru a accesa pagina Hărți Google.
 2. Găsiți butonul Locație.
  2
  Găsiți butonul Locație. În colțul din dreapta jos al paginii, puteți găsi butonul pentru locație. Pictograma arată ca un cerc de busolă neagră.
 3. Faceți clic pe butonul Locație.
  3
  Faceți clic pe butonul Locație. Harta se va ajusta în funcție de locația dvs. curentă. Locația dvs. curentă va fi identificată printr-un punct albastru de pe hartă. Acum puteți să măriți sau micșorați folosind butoanele - și + din partea dreaptă jos a paginii pentru a obține o imagine mai bună a locației și împrejurimilor dvs. curente.

Cap 2
Obținerea locației curente pe aplicația google maps mobile

 1. Lansați Google Maps.
  1
  Lansați Google Maps. Căutați aplicația Google Maps pe dispozitivul dvs. mobil și atingeți-o.
 2. Găsiți butonul Locație.
  2
  Găsiți butonul Locație. În colțul din dreapta jos al ecranului, puteți găsi butonul pentru locație. Icoana arată ca un cerc de busolă.
 3. Apăsați pe butonul Locație.
  3
  Apăsați pe butonul Locație. Harta se va ajusta în funcție de locația dvs. curentă. Locația dvs. curentă va fi identificată printr-un punct albastru de pe hartă. Acum puteți prinde degetele pe ecran pentru a mări sau a micșora imaginea pentru a obține o imagine mai bună a locației curente și a împrejurimilor.