Cum să scapati de ambasada thalmor in skyrim

În căutarea "Imunității diplomatice", vi se cere să se infiltreze în Ambasada Thalmor în colțul nord-vestic al hărții. Ca parte a obiectivelor, trebuie să părăsiți ambasada în viață pentru a finaliza căutarea. Deși sună ușor, partea dificilă aici este că nu puteți părăsi clădirea așa cum ați venit, care este prin porțile din față.

Paşi

 1. Găsește temnita în Ambasada Thalmor.
  1
  Găsește temnita în Ambasada Thalmor. După ce ați făcut o agitație în interiorul ambasadei, ar trebui să aveți deja sarcina actuală, care este de a "căuta informații despre întoarcerea dragonilor". Din zona de petrecere, mergeți afară prin ușa din față și mergeți în zona din spate a ambasadă. Aici ar trebui să găsiți o ușă care să conducă la solarul Elenwen. În interiorul acestei camere, ar trebui să găsești o ușă din oțel pe stânga care duce în temniță. Ia cheia de la Thalmor Mage care păzește această ușă și intră în temniță.
 2. Activați obiectivul "Escape Thalmor Embassy".
  2
  Activați obiectivul "Escape Thalmor Embassy". În interiorul temniței veți găsi o masă cu o carte de sus numită "Templar Dossier: Esbern". Obțineți această carte și citiți-o. Acest lucru ar trebui să vă schimbe obiectivul de a "iesi de la Ambasada Thalmor"
 3. Obțineți cheia cu capcana.
  3
  Obțineți cheia cu capcana. După citirea dosarului, reveniți la Elewen Solar. Când deschideți ușa de această dată, vă așteaptă doi gardieni. Folosind orice arma pe care o ai, trage și distruge gărzile. Căutați corpurile lor odată ce au murit și ar trebui să găsiți o cheie cu capcana. Unul dintre cei doi gardieni are cheia.
 4. Găsiți trapa.
  4
  Găsiți trapa. Odată ce ai cheia, du-te înapoi în temniță și întoarce-te la stânga de pe scară. Ar trebui să găsiți un capcan în această zonă. Apropiați ușa și utilizați cheia pentru ao debloca. Odată deschis, săriți înăuntru și vă veți afla într-o cale subterană.
 5. Evadați ambasada.
  5
  Evadați ambasada. Continuați pe traseul subteran spre ieșire. De-a lungul drumului vei găsi un Frost Troll în picioare în calea ta - acesta este ultimul tău obstacol. Folosind armele pe care le aveți, atacați Troll-ul și ucide-l cât de repede poți. Odată ce trolul e mort, continuă să mergi pe calea subterană până te conduce în siguranță în afara ambasadei.