Cum să personalizați briefing-ul zilnic pe asistentul Google

Acest eduCum vă învață cum să personalizați informarea zilnică a Asistentului Google (numită Ziua mea), precum și cum să primiți actualizări de știri la anumite momente.

Cap 1
Personalizarea rezumatului zilei mele

 1. Atingeți și mențineți apăsat butonul Acasă.
  1
  Atingeți și mențineți apăsat butonul Acasă. Acesta este butonul pe care îl utilizați în mod normal pentru a accesa ecranul inițial. Aceasta deschide Google Asistent pe dispozitive Android care rulează Marshmallow sau mai mult. [1] Unele dispozitive pot avea o pictogramă Google Assistant separată, care arată ca o balon de culoare galbenă pe fundal alb.
 2. Atingeți pictograma de meniu.
  2
  Atingeți pictograma de meniu. Este icoana albastră cu un dreptunghi alb în colțul din dreapta sus al ecranului.
 3. Apăsați â.
  3
  Apăsați â. Este în colțul din dreapta sus al ecranului.
 4. Atingeți Setări.
  4
  Atingeți Setări.
 5. Derulați în jos și atingeți Ziua mea.
  5
  Derulați în jos și atingeți Ziua mea.
 6. Tastați casetele de selectare de lângă fiecare opțiune.
  6
  Tastați casetele de selectare de lângă fiecare opțiune. Opțiunile din prima secțiune ("Rezumatul zilnic al zilei mele includ") au casete de validare corespunzătoare. Bifați casetele de lângă opțiunile dorite în rezumat și debifați cele pe care nu le faceți. Pentru a profita la maxim de vreme
 7. Selectați Opțiuni pentru știri.
  7
  Selectați Opțiuni pentru știri. Aveți opțiunea de a afla sinteze de știri sumare la sfârșitul informării dvs. zilnice. Pentru a activa briefingurile zilnice de știri, selectați "Noutăți", apoi atingeți pictograma roată pentru a alege sursele de știri preferate. Dacă nu vreți să auziți știrile, selectați "Nimic suplimentar"
 8. Apăsați butonul din spate pentru a reveni la Asistentul Google.
  8
  Apăsați butonul din spate pentru a reveni la Asistentul Google. Rezumatul zilei mele este acum personalizat. Pentru a auzi rezumatul Zilei mele, deschideți Asistentul Google și spuneți (sau tastați) "Spuneți-mi despre ziua mea"

Cap 2
Adăugarea de abonamente pentru știri personalizate

 1. Atingeți și mențineți apăsat butonul Acasă.
  1
  Atingeți și mențineți apăsat butonul Acasă. Pe lângă rezumatul Zilei mele, puteți adăuga informări zilnice suplimentare din alte surse. Butonul Acasă este cel pe care îl utilizați în mod normal pentru a accesa ecranul inițial. Acest lucru ar trebui să deschidă Asistentul Google. Unele dispozitive pot avea o pictogramă Google Assistant separată, care arată ca o bule de culoare galbenă pe un fundal alb. Dacă butonul de acasă nu funcționează, atingeți în schimb acest buton.
 2. Atingeți Spuneți ceva sau pictograma tastatură.
  2
  Atingeți Spuneți ceva sau pictograma tastatură. Este posibil să vedeți unul sau altul, în funcție de setările dvs.
 3. Tip sau spune Ce poți să faci?
  3
  Tip sau spune Ce poți să faci? . Asistentul Google va răspunde cu o listă de dale. Puteți să le parcurgeți pentru a vedea opțiunile disponibile.
 4. Apăsați Abonamente.
  4
  Apăsați Abonamente. Este țiglă cu pictograma ceasului albastru.
 5. Atingeți mesajul "Trimiteți-mi știri zilnic".
  5
  Atingeți mesajul "Trimiteți-mi știri zilnic". Acesta este în partea de jos a ecranului. Unele titluri de top vor apărea. De asemenea, puteți vedea alte tipuri de abonamente, cum ar fi "Trimiteți-mi poezii zilnic." Selectați oricare dintre aceste opțiuni, dacă doriți.
 6. Atingeți Trimiteți zilnic.
  6
  Atingeți Trimiteți zilnic. Este doar sub titluri.
 7. Atingeți ora la care doriți să primiți actualizările zilnice.
  7
  Atingeți ora la care doriți să primiți actualizările zilnice. Veți primi actualizări de știri în momentul selectării.