Cum să găsiți licitații imobiliare

Cumpărarea unei locuințe blocate este o modalitate excelentă de a investi în domeniul imobiliar. De obicei, puteți obține casa la un preț ieftin, dar va trebui să vă asumați responsabilitatea pentru toate reparațiile. Pentru a găsi licitații imobiliare, uita-te în ziar și online. Apoi, pregătiți-vă pentru a participa la prima dvs. licitație prin cercetarea proprietăților și învățarea regulilor.

Cap 1
Căutarea licitațiilor

 1. Găsiți înregistrări în ziarul dvs.
  1
  Găsiți înregistrări în ziarul dvs. Lucrarea dvs. ar trebui să publice anunțuri legale care să anunțe publicul cu privire la viitoarele licitații. Verificați paginile din spatele ziarului local. De asemenea, scrieți numele companiilor de licitație. Puteți vizita apoi site-urile lor pentru a afla despre licitațiile viitoare. [1]
 2. Verificați site-urile guvernamentale.
  2
  Verificați site-urile guvernamentale. Multe proprietăți închise sunt vândute de guvern. Puteți găsi licitațiile viitoare vizitând site-ul agenției. În SUA, următoarele agenții au adesea licitații de blocare a pieței: Trezoreria SUA va exclude imobilul atunci când proprietarii nu își plătesc impozitele. Puteți găsi licitațiile viitoare la adresa https:
  www.treasury.gov/auctions/treasury/rp/. Fannie Mae blochează proprietățile. Dacă nu pot vinde o locuință închisă, au pus-o la licitație printr-o companie de licitație terță parte. Contactați Fannie Mae pentru a afla despre licitațiile viitoare. [2] Alte agenții americane care dețin licitații includ Departamentul Agriculturii din SUA și Corporația Federală de Asigurări a Depozitelor (FDIC). Verificați site-urile lor web.
 3. Vizitați site-urile de licitații.
  3
  Vizitați site-urile de licitații. Unele dintre site-urile mai populare includ Auction.com, Hudson și Marshall, și Williams și Williams. [3] Vizitați site-urile lor web și căutați după dată și locație.
 4. Căutați servicii de afișare online.
  4
  Căutați servicii de afișare online. Există multe site-uri web care afișează proprietățile imobiliare pentru licitație. Zillow, de exemplu, enumeră data, ora și locația licitațiilor. [4] Unele site-uri percep taxe pentru accesarea informațiilor lor, deci aflați înainte de timp dacă trebuie să plătiți.
 5. Adresați-vă unor brokeri imobiliari locali despre licitațiile viitoare.
  5
  Adresați-vă unor brokeri imobiliari locali despre licitațiile viitoare. Brokerii au adesea informații privilegiate cu privire la proprietățile ce vin la licitație. Sunați un agent imobiliar și întrebați. [5]
 6. Verificați eBay.
  6
  Verificați eBay. Imobiliarul este uneori pus în vânzare pe eBay, care este un site de licitație online. Puteți căuta liste gratuit, dar va trebui să creați un cont dacă doriți să licitați. Multe dintre anunțuri sunt numai anunțuri clasificate, nu listări de licitații reale. Examinați cu atenție listarea.

Cap 2
Cercetarea unei proprietăți

 1. Mergi să te uiți la el.
  1
  Mergi să te uiți la el. Puteți spune foarte mult doar dacă vă uitați la o bucată de proprietate de pe șosea. Dacă clădirea arata complet ruptă, atunci interiorul probabil nu este mai bun. De asemenea, verificați dacă cineva locuiește pe proprietate. Dacă este așa, casa probabil are electricitate și instalații sanitare [6]. Unele companii de licitație au imagini pe site-urile lor care arată interiorul și exteriorul proprietății.
 2. Vorbiți cu vecinii.
  2
  Vorbiți cu vecinii. Fiți prietenoși și identificați faptul că vă gândiți să licitați asupra proprietății la licitație. Adresați-le vecinilor ce știu despre proprietarii anteriori. De exemplu, s-ar putea să afli că proprietarii anteriori au tras locul în calea lor. Proprietățile sunt vândute "la licitație", ceea ce înseamnă că veți suporta toată povara oricăror reparații. Nu puteți pretinde că banca a văzut defecte structurale de la dvs. Vecinii ar putea de asemenea să știe dacă s-au mutat în proprietate. Dacă da, va trebui să le evacuezi după cumpărarea proprietății la licitație. [7]
 3. Căutați o inspecție.
  3
  Căutați o inspecție. În general, nu puteți avea o locuință inspectată înainte de licitație. [8] Cu toate acestea, banca ar fi putut face o inspecție sau cel mai recent proprietar ar fi putut avea una. Căutați în jur dacă puteți găsi rapoarte de inspecție. Un agent imobiliar local ar putea găsi unul pentru dvs. Dacă aveți o relație de lucru cu un agent imobiliar, le puteți apela și a le cere să verifice.
 4. Rulați un raport de titlu asupra proprietății.
  4
  Rulați un raport de titlu asupra proprietății. Raportul titlului va indica dacă proprietatea are vreun drept de proprietate asupra acestuia. În general, liensurile sunt șterse după o licitație. [9] Cu toate acestea, unele locuințe vor fi vândute sub rezerva garanțiilor. [10] Puteți vizita biroul de evidență a terenurilor și să căutați fapta. Toate garanțiile trebuie înregistrate acolo. Alternativ, puteți angaja o companie de titlu pentru a rula un raport pentru dvs.

Cap 3
Pregătirea pentru o licitație

 1. Faceți un depozit pentru a vă arăta că sunteți grav.
  1
  Faceți un depozit pentru a vă arăta că sunteți grav. Multe licitații vor necesita depunerea a câteva mii de dolari pentru a arăta că sunteți un ofertant serios. Dacă câștigi la licitație, banii vor fi aplicați achiziției tale. Cu toate acestea, dacă nu câștigi nimic, banii vor fi rambursați. În funcție de licitație, poate fi necesar să depuneți un cec de numerar sau să utilizați un card de credit pentru a trimite fonduri. [11]
 2. Estimați oferta câștigătoare.
  2
  Estimați oferta câștigătoare. Dacă găsiți o locuință pe Zillow, puteți verifica estimarea blocării. Aceasta este suma estimată de Zillow pentru care va vinde casa. Utilizați această estimare pentru a decide dacă să licitați pentru o proprietate și, dacă da, pentru suma licitată maximă. Fără îndoială, casa ta va avea nevoie de reparații. Fără a putea intra înăuntru, va fi dificil să estimați suma. Cu toate acestea, ar trebui să planificați un scenariu cel mai rău caz în care trebuie să înlocuiți instalațiile sanitare și electrice. [12] Consultați-vă cu un antreprenor pentru a afla cât de mult ar putea costa aceste reparații.
 3. Întrebați-i pe adjudecător atunci când se plătește plata.
  3
  Întrebați-i pe adjudecător atunci când se plătește plata. În unele state, trebuie doar să faceți o plată în avans la licitație, restul urmând să fie acordat în 30 de zile [13]. Cu toate acestea, alte licitații ar putea necesita plata integrală a sumei înainte de ziua licitației. Sunați la licitație și întrebați-l. Aceste informații ar putea fi, de asemenea, enumerate în publicitate, așa că verificați și acolo.
 4. Obțineți aprobarea pentru un împrumut.
  4
  Obțineți aprobarea pentru un împrumut. Vizitați un creditor din zona dvs. și cereți-i să fie aprobat în prealabil. Veți avea nevoie să furnizați informații despre activele, datoriile și veniturile dvs. Un creditor va trage, de asemenea, istoricul dvs. de credit. [14] Dacă sunteți aprobat, veți primi o scrisoare în care să se precizeze suma pe care o puteți împrumuta.
 5. Confirmați că licitația este ținută.
  5
  Confirmați că licitația este ținută. Multe licitatii sunt anulate cu foarte putine preavizuri, asa ca trebuie sa apelati cu o zi inainte pentru a confirma ora si locatia. Cu siguranta nu vreti sa intarzieti, deoarece unele licitatii sunt finalizate in cateva minute. [15] Puteti gasi adresa firmei de licitatie online.