Cum să a adăuga un pdf la un Kindle

Kindle-ul dvs. poate fi un instrument excelent pentru viața personală sau profesională. În timp ce funcția primară este ca un cititor de cărți electronice, unele Kindles pot juca .mp3s, pot fi utilizate pentru a citi ziarele electronice locale și chiar pot fi folosite pentru a citi o mare varietate de documente. PDF-ul este în prezent unul dintre cele mai populare formate de fișiere numai pentru citire. Obținerea unui PDF pe Kindle nu este prea greu, fie prin conectarea acestuia la computer prin USB, fie prin trimiterea prin e-mail a documentului la adresa de e-mail personalizată Kindle.

Cap 1
Adăugarea unui pdf prin usb

 1. Transformați documentul dorit într-un PDF.
  1
  Transformați documentul dorit într-un PDF. Dacă fișierul pe care doriți să îl citiți este un document pe care l-ați scris sau primit sau alt format pe care Kindle nu îl poate citi, convertiți fișierul într-un fișier PDF. Anumite fișiere pot fi ușor convertite în fișiere PDF, în funcție de fișierul original, cum ar fi .jpg pf .png. Cu toate acestea, documentele de cuvinte necesită un pic mai mult de lucru. Deschideți documentul pe care doriți să-l convertiți într-un PDF. Pe un Mac du-te la meniul "Fișier" și faceți clic pe "Salvați ca" în picătură jos. Ar trebui să vedeți o secțiune "Format" cu un meniu derulant. Faceți clic pe PDF, apoi pe "Salvați". Dacă PDF nu este un format disponibil, este posibil să fie necesar să instalați un software de conversie PDF sau să utilizați un serviciu de conversie online. Pe un PC, în documentul dvs. cuvânt, faceți clic pe "File", apoi pe "Salvați ca". În secțiunea "Tipuri de fișiere", veți vedea opțiunea "Creați PDF / XPS Document". Veți avea opțiunea de a salva tipul de fișier ca PDF. De asemenea, puteți încerca să mergeți la meniul "Imprimare" într-un document sau pe o pagină web pentru a vă converti sau salva fișierul ca PDF. Du-te la meniul "Fișier", faceți clic pe "Imprimare". Apoi, în meniul de imprimare, ar trebui să aveți opțiunea de a salva documentul în format PDF, în loc să îl tipăriți. Alte aplicații, cum ar fi vizualizatorii de fotografii sau editorii, vă vor oferi opțiunea de a exporta documentul ca PDF în fila File, Export as PDF. În plus, există un număr de programe sau servicii web care vă vor converti PDF-ul într-un format .mobi nativ pentru o citire mai ușoară, cum ar fi Caliber sau PDF4Kindle. [1]
 2. Conectați Kindle la computer.
  2
  Conectați Kindle la computer. După ce ați pregătit PDF-ul pentru a fi transferat, este timpul să conectați Kindle-ul la unitatea USB. Faceți acest lucru utilizând cablul standard USB al Kindle. Asigurați-vă că Kindle-ul este pornit. [2] Nu toate cablurile USB vor conecta în mod eficient dispozitivul Kindle la computer, permițându-vă să transferați fișiere. Unele cabluri încruntă numai dispozitivul. Din acest motiv, este recomandabil să folosiți cablul livrat împreună cu dispozitivul dvs. [3] Uneori, poate fi necesar să instalați software separat pentru a conecta dispozitivul Kindle la computer, mai ales dacă utilizați Kindle Fire. Dacă vă aflați pe Mac OS X 10.5 sau mai recent, vă recomandăm să utilizați aplicația Android File Transfer [4] Pentru Windows, este recomandat să aveți cel puțin Windows Media Player 11 instalat. [5]
 3. Localizați folderul Kindle pe computer.
  3
  Localizați folderul Kindle pe computer. Odată ce Kindle este conectat cu succes la computer, deschideți unitatea Kindle. Puteți găsi unitatea Kindle în același loc pe care apar drive-urile externe USB. Pe un Mac, acesta este de obicei chiar pe desktop. Dacă nu, deschideți-vă Finder-ul și localizați unitatea Kindle din panoul din stânga. Pe un PC, dacă nu găsiți unitatea Kindle pe desktop, o puteți găsi în computerul "Dosarul computerului meu".
 4. Deschideți fișierele Kindle.
  4
  Deschideți fișierele Kindle. În acest moment Kindle dvs. se comporta ca un hard disk extern care stochează informații cum ar fi cărțile, muzica și orice alte fișiere pe care le aveți. În funcție de modelul pe care îl aveți, veți vedea o serie de foldere și fișiere diferite. Doriți să găsiți dosarul dosarelor "Documents" ?.
 5. Deschideți dosarul "Documente".
  5
  Deschideți dosarul "Documente". Acest lucru vă va duce în cazul în care toate materialele dvs. de e-lectură sunt stocate. Este posibil să vedeți mai multe directoare din acest dosar și câteva tipuri diferite de fișiere. Nu trebuie să dați clic pe nimic din dosarul documentului. Tipul de fișier standard pentru un e-book Kindle este fie .mobi, fie .azw, dar Kindle dvs. va accepta o varietate de tipuri de fișiere, cum ar fi PDF.
 6. Găsiți PDF-ul pe care doriți să îl transferați.
  6
  Găsiți PDF-ul pe care doriți să îl transferați. PDF-ul dvs. ar trebui să fie stocat pe desktop dacă îl mutați sau în oricare din dosarele în care i-ați trimis atunci când ați convertit fișierul în PDF, cum ar fi dosarul "Documente" . Faceți clic pe fișierul PDF pentru al selecta. Acum glisați fișierul în folderul Kindle Documents. PDF-ul se va sincroniza automat cu Kindle. Închideți dosarul "Documente". Puteți, de asemenea, să faceți clic dreapta pe fișierul PDF și faceți clic pe "Faceți o copie". Apoi, reveniți la dosarul documentelor Kindle, faceți clic dreapta în interiorul dosarului și faceți clic pe "Paste".
 7. Deconectați dispozitivul Kindle.
  7
  Deconectați dispozitivul Kindle. Dacă utilizați un Mac, faceți clic pe pictograma Kindle și glisați-l în coșul de gunoi. Dacă utilizați un PC, faceți clic pe pictograma "Înlăturați în siguranță" Hardware și selectați "Eject Amazon Kindle" € ™. Acum puteți deconecta dispozitivul de la computer.
 8. Deblocați dispozitivul.
  8
  Deblocați dispozitivul. Fiecare Kindle deblochează un pic diferit, deci urmați instrucțiunile de deblocare pentru a ajunge la ecranul dvs. de pornire. PDF-ul dvs. recent convertit va apărea în lista dvs. de documente sau cărți. Dacă aveți atât spațiu de stocare în cloud, cât și spațiu de stocare local pe Kindle, asigurați-vă că vizualizați secțiunea Kindle pe dispozitivele Kindle. Pur și simplu faceți clic pe sau atingeți ecranul pentru a lansa PDF-ul și pentru a vă bucura.

Cap 2
Adăugarea unui pdf prin e-mail

 1. Găsiți e-mailul dvs. Send-to-Kindle.
  1
  Găsiți e-mailul dvs. Send-to-Kindle. Aceasta este o adresă specifică de e-mail Kindle care este atașată fiecărui dispozitiv sau aplicație Kindle. Puteți găsi adresa de e-mail Kindle vizitând pagina "Gestionați-vă dispozitivele" din profilul dvs. Amazon. [6] Conectați-vă la contul dvs. Amazon.com. De acolo, faceți clic pe butonul "Contul dvs." din bara de instrumente din partea de sus a paginii. Derulați în jos pe pagină până când vedeți secțiunea "Conținut digital". Faceți clic pe link-ul "Gestionați conținutul și dispozitivele". Acum, veți vedea trei file în partea de sus a paginii. Conținutul dvs. "," Dispozitivele dvs. "și" Împreună " Settingsâ € ™ â € ™ â € ™. Faceți clic pe fila "Devices" ("Dispozitivele dvs."). Localizați Kindle-ul și faceți clic pe acesta. De acolo veți vedea câteva informații. E-mailul Kindle va fi afișat împreună cu tipul de Kindle pe care îl dețineți și numărul de serie.
 2. Adăugați un e-mail personal aprobat în contul dvs.
  2
  Adăugați un e-mail personal aprobat în contul dvs. Pentru a trimite e-mailuri către Kindle și pentru a primi fișierele în mod eficient, trebuie să vă asigurați că e-mailul pe care îl trimiteți din PDF este aprobat. Navigați la pagina "Setări personale pentru documentele personale" de la gestionarea paginii Kindle. De pe aceeași pagină în care ați văzut e-mailul "Trimite-pe-Kindle", faceți clic pe fila a treia din dreapta, " Setări ™ tab. În fila Setări de pe pagina "Gestionați conținutul și dispozitivele", parcurgeți tot drumul spre partea de jos a paginii până când vedeți " â € ¢ secțiunea de documente personalizate pentru e-mailuri personale listă. Aici puteți vedea adresele de e-mail pe care le-ați aprobat deja și dacă doriți, adăugați o nouă adresă de e-mail.
 3. Trimiteți PDF-ul ca într-un e-mail.
  3
  Trimiteți PDF-ul ca într-un e-mail. Acum, trebuie doar să deschideți adresa de e-mail și să adresați un nou e-mail pe adresa de e-mail Send-to-Kindle. Faceți clic pe pictograma agrafă din e-mail pentru a atașa un fișier și pentru a localiza fișierul PDF. Dacă doriți să vă convertiți automat fișierul PDF în fișierul .azw al lui Amazon pentru o integrare mai bună, tastați "convertire" în linia de subiect. Nu trebuie să includeți altceva în e-mailul dvs. Asigurați-vă că e-mailul la care trimiteți PDF-ul dvs. este pe lista dvs. aprobată.

Cap 3
Adăugarea unui pdf prin dropbox și bookdrop

 1. Utilizați BookDrop.
  1
  Utilizați BookDrop. BookDrop este o modalitate de a vă conecta Dropbox la Contul Amazon Kindle. Mergeți la getbookdrop.com pentru a începe conectarea Dropbox și Kindle. [7] BookDrop este un serviciu gratuit de la terți. Vă va cere să vă conectați la contul Dropbox și să autorizați BookDrop cu Amazon ca și cum ați făcut-o cu e-mailul dvs. Bookdrop funcționează cu orice dispozitiv Kindle sau cu aplicația Kindle mobil. Aceasta înseamnă că va funcționa și pe tablete cu o aplicație Kindle.
 2. Faceți clic pentru a vă conecta cu Dropbox.
  2
  Faceți clic pentru a vă conecta cu Dropbox. Odată pe site, veți vedea un buton mare care vă cere să vă conectați cu contul Dropbox. Faceți clic pe butonul și veți fi luați în contul Dropbox. Această aplicație web creează o modalitate de a adăuga cărți în dosarul Dropbox / Apps / drop-drop, care este creat odată ce vă conectați. După ce ați autorizat serviciul prin intermediul contului dvs. Amazon, veți putea pentru a renunța la fișiere PDF în acest folder. Fișierele vor fi transferate automat în dispozitivul dvs. Kindle. În plus față de PDF-uri, BookDrop poate trimite alte formate de fișiere, atât native, cât și non-native, la Amazon. Puteți transfera și .epub, .cbr și .cbz. Cu toate acestea, aceste tipuri de fișiere vor diferi în calitate, deoarece niciunul dintre acestea nu este acceptat oficial de Kindle.
 3. Faceți clic pe butonul următor pentru a "Activați BookDrop".
  3
  Faceți clic pe butonul următor pentru a "Activați BookDrop". Când faceți clic pe acest buton, veți vedea o zonă de text care vă cere să trageți marcatorul în bara de marcaje. De asemenea, va exista o săgeată albastră care vă va îndruma pentru a glisa butonul în bara de marcaje. Dați clic și țineți apăsat butonul și trageți-l în bara de marcaje.
 4. Accesați pagina Gestionați conținutul și dispozitivele din contul dvs. Amazon.
  4
  Accesați pagina Gestionați conținutul și dispozitivele din contul dvs. Amazon. După ce trageți butonul în bara de marcaje, veți vedea un al treilea pas. Faceți clic pe link pentru a merge la pagina dvs. Amazon. Vi se poate cere să vă conectați la Amazon. Introduceți numele de utilizator și parola pentru a vă conecta. Veți fi condus automat la pagina dvs. Gestionați conținutul și dispozitivele.
 5. Faceți clic pe marcajul "Activare BookDrop".
  5
  Faceți clic pe marcajul "Activare BookDrop". În timpul paginii Gestionați conținutul și dispozitivele dvs., accesați lista de marcaje și faceți clic pe marcajul "Activare agendă". În timp ce vă aflați încă pe pagina dvs. Amazon, veți vedea un pop-up BookDrop. Va avea o listă cu dispozitivele tale. Faceți clic pe dispozitivul pe care doriți să îl conectați. Apoi faceți clic pe butonul albastru â € œActivate BookDropâ € în colțul din dreapta jos. Odată ce activezi BookDrop, vei avea un exemplu de PDF. Puteți găsi acest PDF în dosarul Dropbox / Apps / drop-book și pe Kindle.
 6. Adăugați propriul PDF.
  6
  Adăugați propriul PDF. Pentru a adăuga propriul dvs. PDF în Kindle, mergeți la contul Dropbox. Găsiți dosarul Dropbox / Apps / drop-book. Faceți clic pe pictograma fișierului de încărcare, alegeți PDF-ul și faceți clic pe "OK". Odată ce fișierul PDF a fost încărcat, dați clic pe "Done". Asigurați-vă că Kindle este conectat la Wi-Fi. Găsiți fișierul PDF pe Kindle în secțiunea "Pe dispozitiv". S-ar putea să dureze câteva minute pentru ca fișierul PDF să apară.