Cum să decorezi un dovleac fără să-l sculptezi

Există multe moduri de a decora un dovleac fără a fi sculptat. Puteți picta fețe și desene, atașați obiecte pentru a crea modele atrăgătoare sau pentru a coaja pielea în mod strategic pentru a forma forme și imagini. Aceste metode sunt deosebit de utile pentru oricine dorește să încerce ceva diferit sau care se simte ezitant de a sculpta de fapt dovleacul. Iată câteva sugestii și linii directoare pe care trebuie să le urmați atunci când alegeți un mod alternativ de a vă decora următorul dovleac.

Cap 1
Desen sau pictura

 1. Desenați o față tradițională Jack-o-Lantern.
  1
  Desenați o față tradițională Jack-o-Lantern. Schițează o față tradițională Jack-o-Lantern, folosind triunghiuri pentru ochi și nas și un zâmbet simplu pentru o gură. Completați formele folosind vopseaua acrilică neagră. Ca o variantă în acest sens, ați putea, de asemenea, să dați dovleacului diferite expresii. Ați putea să pictați ochii "angry" sau o gură cu dinți zdrobiți, de exemplu. Continuați să folosiți vopseaua neagră pentru a evoca simțul unei fețe tradiționale Jack-o-Lantern.
 2. Vopsea o fata mai putin traditionala Jack-o-Lantern.
  2
  Vopsea o fata mai putin traditionala Jack-o-Lantern. Utilizați vopsele acrilice în mai multe culori pentru a picta o față desen animat pe dovleac. Faceți ochii albi cu irisi colorați și elevi negri. Luați în considerare acordarea genelor dovleac sau sprâncenelor. Pictați o gură roșie și un nas în culoarea carnei, dacă doriți. Fața poate fi pictată în orice expresie dorită. Ați putea fi prietenos și fericit, furios și amenințător, trist, speriat sau orice altă emoție pe care o puteți imagina suficient de bine pentru a schița.
 3. Creați alte fețe cu tematică de Halloween.
  3
  Creați alte fețe cu tematică de Halloween. Utilizați vopsea acrilică pentru a decora dovleacul ca o creatură orientată spre Halloween. Creați o pisică neagră prin pictarea întregului dovleac negru. Dați ochii verzi sau aurii în formă de migdală, un nas roz, mușchi gri și o gură gri sau roz. Vopsea în formă de triunghi în apropierea sau în partea superioară a dovleacului. Creați o lilieci negru prin pictarea întregului dovleac negru. Schițați conturul aripilor de lilieci de-a lungul părților laterale ale dovleacului în vopsea cenușie și dați-i ochii de liliac albe și colții albi. Creați o față fantomă prin pictarea întregului dovleac alb. Dă cercurile negre fantomă pentru ochi și o gură neagră. Gura poate fi un cerc sau un zâmbet.
 4. Folosiți stenciluri.
  4
  Folosiți stenciluri. Găsiți șabloane de hârtie sau carton care urmează o temă atrăgătoare. Fixați șabloanele pe dovleac folosind banda de pictor și completați desenele cu vopsea acrilică sau vopsea cu pulverizare. Căutați șabloane inspirate de Halloween. Luați în considerare modelele generice, cum ar fi modele de frunze, inimi sau forme geometrice. Faceți cumpărături pentru șabloane în magazin sau căutați modele gratuite de șablon pe care le puteți imprima de pe Internet. Ca o variație feminină pe această idee, folosiți un șervețel de hârtie pentru a crea desene complicate, asemănătoare cu dantele, prin umplerea spațiului de pe țesătură cu vopsea acrilică de culoare neagră sau negru.
 5. Schițează formele geometrice.
  5
  Schițează formele geometrice. Formele geometrice sunt destul de ușor de creat chiar fără șabloane. Creați modele de tablă de șah prin pictarea dreptunghiurilor în jurul întregii suprafețe a dovleacului, conectați doar dreptunghiurile la colțurile lor. Creați puncte polka picurând cercuri mari în jurul întregului dovleac. Dați dungile verticale ale dovleacului în culori alternante.
 6. Utilizați o temă de toamnă.
  6
  Utilizați o temă de toamnă. Utilizați vopsea acrilică pentru a da dovleacului un aspect asemănător toamnei. Puteai face un dovleac inalt, subțire, arătând ca porumb bomboane, picurând fundul galben și albul de sus, lăsând o bandă de portocaliu în mijloc. Creați o scenă de Halloween prin pictura fantome, lilieci, schelete, vrăjitoare sau pisici negre pe dovleac. Pictați forme de frunze pe dovleac în roșii, galben și maro pentru a imita aspectul frunzelor căzute.
 7. Alegeți schema de culori cu înțelepciune.
  7
  Alegeți schema de culori cu înțelepciune. Ați putea folosi vopseaua neagră, culorile tematice de toamnă sau metalele. Vopseaua neagră pe un dovleac portocaliu folosește schema tradițională de culoare negru-portocalie asociată cu Halloween-ul. Culorile tematice de toamnă includ portocale, galben, roșii și maro. Folosind aceste culori vă veți permite să păstrați dovleacul trecut Halloween pentru a fi folosit ca decor decorativ generic. Culorile metalice, cum ar fi bronzul și aurul, au un efect elegant, unic, care prezintă un contrast interesant atunci când este folosit cu ceva de genul dovleac.

Cap 2
Adăugarea înfrumusețării suprafeței

 1. Folosiți autocolante.
  1
  Folosiți autocolante. Atât autocolantele obișnuite, cât și autocolantele de tip album vor funcționa. Puteți utiliza forme geometrice, cum ar fi triunghiurile și cercurile, pentru a crea fețe sau modele. Postiturile în formă de ochi, gură și nas pot fi folosite pentru a crea fețe. Autocolante pe tema autumnului, cum ar fi frunzele, pot fi folosite pentru a crea un design care să dureze întregul sezon.
 2. Aplicați frunze de aur.
  2
  Aplicați frunze de aur. Răspândiți un clei clar de pe suprafața dovleacului înainte de a atașa foi de frunze de aur pe suprafață. Îndepărtați frunza pe suprafață cu o cârpă moale. De asemenea, puteți utiliza fragmente de aur și frunze de argint pentru a crea un contrast mai vechi și mai interesant din punct de vedere vizual.
 3. Lipiți pe decupaje de hârtie.
  3
  Lipiți pe decupaje de hârtie. Utilizați hârtie de construcție pentru a decupa imagini sau forme și a le adera aceste decupaje la dovleac cu adeziv de crafting. Alternativ, puteți tipări imagini de pe Halloween sau modele de toamnă de pe computer și le puteți adera pe acestea în locul dovleacului, în loc să faceți propriile dvs. de pe hârtie de construcție.
 4. Închideți-o cu o pălărie sau perucă.
  4
  Închideți-o cu o pălărie sau perucă. Dacă ați vopsit sau ați creat altfel o față pentru dovleac, ați putea găsi o peruță de Halloween sau o pălărie ieftină pentru a decora partea de sus a "capului" cu. Multe peruci sunt disponibile în magazinele care vând costume de Halloween. Ați putea folosi o "șiretlică" pentru a evidenția o temă de Halloween, sau puteți folosi o pălărie obișnuită sau o pălărie tricotă pentru a crea un aspect mai casual.
 5. Decoreaza cu podge mod.
  5
  Decoreaza cu podge mod. [3] Aplicați pastă mod podge pe suprafața dovleacului înainte de a decora suprafața cu mai multe straturi de hârtie absorbantă. Tăiați "frunzele" de hârtie de țesut care au aceeași înălțime cu dovleacul, măsurată de la fund la tulpină. Frunzele trebuie tăiate din diferite modele și culori de hârtie absorbantă. Aplicați o linie groasă de podge mod pe dovleac și aderă o frunză de hârtie absorbantă. Continuați să aplicați modge podge și hârtie absorbantă. Alternați modelele și culorile hârtiei de țesut în timp ce lucrați în jurul dovleacului.
 6. Aderă florile pe suprafață.
  6
  Aderă florile pe suprafață. Mamele sau alte flori de toamnă în dovleac, care acoperă întreaga suprafață. [4] Florile pot fi reale sau false. Împingeți o gaură în partea de dovleac folosind un șurub sau alt instrument ascuțit. Introduceți tulpina unei flori în gaură. Repetați această procedură până când întregul dovleac este acoperit de flori.

Cap 3
Exfoliere

 1. Urmăriți designul.
  1
  Urmăriți designul. Alegeți modelul sau designul dorit în prealabil. Utilizați un creion pentru a schița ușor acest design pe partea de dovleac. În loc să veniți cu propriul dvs. model, puteți de asemenea să imprimați unul din Internet sau să utilizați un șablon. Urmăriți designul pe dovleac folosind un creion. Dacă utilizați un model imprimat, tăiați hârtia astfel încât să existe o margine de 1/2 inch (1,27 cm) în jurul designului. Legați modelul de dovleac înainte de a începe urmărirea.
 2. Strângeți conturul cu un cuțit de ștanțare care nu servește.
  2
  Strângeți conturul cu un cuțit de ștanțare care nu servește. Urmăriți marcajele creionului de pe dovleac cu punctul cuțitului. Tăiați destul de adânc pentru a străpunge pielea, dar nu suficient de adânc pentru a tăia carnea dovleacului.
 3. Îndepărtați restul pielii în interiorul conturului.
  3
  Îndepărtați restul pielii în interiorul conturului. [5] Săpați vârful cuțitului sub piele de dovleac în interiorul conturului gravat. Continuați cu grijă să alunecați cuțitul sub piele până când partea din piele din interiorul conturului este complet îndepărtată.
 4. Acoperiți carnea expusă cu jeleu de petrol.
  4
  Acoperiți carnea expusă cu jeleu de petrol. Pentru a ajuta la prevenirea putregaiului dovleacului, aplicați o peliculă subțire de ulei de jeleu sau de etanșare a ambarcațiunii la carnea expusă. Aceasta va acționa ca o barieră împotriva condițiilor meteorologice dure.
 5. Creați o față.
  5
  Creați o față. Ați putea folosi această tehnică pentru a crea o față tradițională Jack-o-Lantern. În loc să tăiați întregul dovleac, pur și simplu proiectați fața în mod normal și doar tăiați pielea.
 6. Creați un design.
  6
  Creați un design. Frunzele întinse sunt potrivite în mod special pentru toamnă, dar puteți face și răsuciri generice, forme geometrice, inimi sau alte modele.
 7. Face o scenă.
  7
  Face o scenă. Dacă vă simțiți foarte îndrăzneți, puteți crea o scenă simplă de siluetă. Creați o scenă de Halloween prin gravarea contururilor pisicilor și liliecilor negri. Creați o scenă mai generică prin gravarea contururilor de case, imitând aspectul unui cartier.