Cum să vă dezactivați părinții și frații

Părinții rătăciți nu este ușor - dar unii oameni se simt ca părinții lor nu le înțeleg sau nu respectă stilul lor de viață. Dacă v-ați gândit mult și greu în ceea ce privește relația cu părinții dvs. și simțiți nevoia de a vă separa de acestea, acesta este ultimul pas spre trecerea la independență.

Paşi

 1. Încheiați mai întâi educația / școlarizarea.
  1
  Încheiați mai întâi educația / școlarizarea. De exemplu, poate doriți să absolviți universitatea înainte de a face saltul. A face acest lucru pe cont propriu este mult mai greu dacă nu sunteți încă complet independent financiar.
 2. Mergeți pentru prima dată.
  2
  Mergeți pentru prima dată. Puteți face acest lucru acum sau puteți aștepta până la pasul final.
 3. Planificați și gândiți mult timp la deciziile dvs.
  3
  Planificați și gândiți mult timp la deciziile dvs. Aceasta va fi decizia ta mare. Îndurerați atâta timp cât aveți nevoie până când veți fi ușurați înainte de a vă pregăti. Asigurați-vă că înțelegeți consecințele tăierii relației părintești - atât practic cât și emoțional.
 4. Separați-vă și puneți cât mai multă distanță posibil.
  4
  Separați-vă și puneți cât mai multă distanță posibil. Limitați timpul petrecut cu ei. Doar pentru că sunt familia ta, nu înseamnă că trebuie să-ți petreci mult timp cu ei. Dacă nu sunteți pe deplin pregătiți să întrerupeți toate legăturile și apoi să le vedeți / vizitați din când în când.
 5. Spuneți părinților dvs. (și oricărui fraților) ce se întâmplă.
  5
  Spuneți părinților dvs. (și oricărui fraților) ce se întâmplă. Lăsați-i să știe că plecați și ce doriți să fie limitele viitoare. Încercați să fiți buni cu știrile; probabil că îi va supăra și poate că nu înțeleg de ce simți nevoia de a tăia legăturile. Explicați cât de bine puteți, fără a face relația chiar mai tensionată decât trebuie.
 6. Fiți amabili, dar clari.
  6
  Fiți amabili, dar clari. Menționați că le iubești, dar ați ajuns la concluzia că nu mai doriți să le mai vedeți și, în final, le doriți bine.
 7. Trimiteți o carte poștală primul lucru după renunțare.
  7
  Trimiteți o carte poștală primul lucru după renunțare. S-ar putea să trimiteți o carte poștală o dată după lucru după separarea legăturilor, în special pentru părinte. Nu le oferiți contactul și locația. Doar spune-le că sunteți buni și că faceți bine.
 8. Continuați cu viața voastră.
  8
  Continuați cu viața voastră. Încercați să fiți cei mai buni dintre voi puteți scăpa de auto-mila. Fiți sănătoși și în siguranță. Nu te mai gândi la trecut. Bucura-te de aventura ta.