Cum să ascundeți un diapozitiv în prezentarea PowerPoint

Ascunderea unui diapozitiv în PowerPoint este o idee bună dacă trebuie să prezentați rapid și nu doriți să afișați un anumit diapozitiv, dar nu doriți să ștergeți în mod necesar acel diapozitiv. PowerPoint face foarte ușor pentru a ascunde orice număr de diapozitive în prezentarea dvs.

Cap 1
Ascunderea diapozitivului

 1. Deschideți o prezentare PowerPoint.
  1
  Deschideți o prezentare PowerPoint. Deoarece doriți să ascundeți un diapozitiv, se presupune că aveți deja o prezentare PowerPoint creată. Găsiți fișierul de pe computer și deschideți-l.
 2. Selectați diapozitivul corect.
  2
  Selectați diapozitivul corect. În partea stângă a ecranului, ar trebui să vedeți o listă a tuturor diapozitivelor din prezentarea dvs. Faceți clic pe cel pe care doriți să-l ascundeți. Dacă ați selectat cu succes un diapozitiv, în jurul acelui diapozitiv va apărea o casetă.
 3. Faceți clic pe Prezentare.
  3
  Faceți clic pe Prezentare. Din filele din partea de sus a ferestrei PowerPoint, alegeți Slide Show
 4. Faceți clic pe Ascundere diapozitiv.
  4
  Faceți clic pe Ascundere diapozitiv. Din opțiunile din Prezentarea de diapozitive
 5. Dezvăluiți diapozitivul.
  5
  Dezvăluiți diapozitivul. Dacă doriți să afișați din nou diapozitivul, repetați pur și simplu acest proces.

Cap 2
Accesarea diapozitivului ascuns

 1. Faceți un link spre diapozitivul ascuns.
  1
  Faceți un link spre diapozitivul ascuns. S-ar putea să doriți să creați un link către diapozitivul ascuns, astfel încât să îl puteți accesa în timpul prezentării. Uneori, poate fi jenant să reveniți la modul de editare în timpul unei prezentări.
 2. Faceți clic pe Inserați.
  2
  Faceți clic pe Inserați. Faceți clic pe Inserați
 3. Selectați textul.
  3
  Selectați textul. Evidențiați textul de la care doriți să creați un link. Acesta va fi ceea ce faceți clic pentru a accesa diapozitivul ascuns în timpul unei prezentări, deci alegeți un loc care are sens. Poate doriți să adăugați un text la sfârșitul prezentării spunând ceva precum "Mai multe informații" și crearea linkului din acel text.
 4. Alegeți Hyperlink.
  4
  Alegeți Hyperlink. Faceți clic pe Hyperlink