Cum să decorați capacul dispozitivului Nintendo DS

Deci ai DS-ul tău și funcționează perfect. Ați schimbat setările pentru a se potrivi cu personalitatea dvs., dar totuși ceva se simte lipsit ... Vrei să adaugi propriile tale atingeri personale în DS pentru a te simți ... bine, unic. Iată câteva sfaturi utile pentru a vă gândi la momentul în care vă decorați DS-ul!

Paşi

 1. Planificați-vă designul pe o bucată de hârtie înainte de a începe.
  1
  Planificați-vă designul pe o bucată de hârtie înainte de a începe. În acest fel, o puteți schimba dacă nu vă place cum arată. Utilizați hârtie de grafic, dacă doriți să faceți designul dvs. să arate exact. Asigurați-vă că și-ați colorat designul. Dar, în același timp, asigurați-vă că designul dvs. nu va fi prea aglomerat. Acest lucru este important din două motive. Unul, DS are un spațiu de ecran relativ mic, astfel încât nu veți putea să vă potrivi o grămadă de lucruri și două modele mai simple ar arăta de obicei mai bine decât cele complicate.
 2. Strângeți consumabilele.
  2
  Strângeți consumabilele. Acum că v-ați planificat designul și sunteți mulțumit de modul în care arată lucrurile, adunați consumabilele. Amintiți-vă, nu există nici o modalitate greșită de a vă decora DS-ul. Puteți utiliza autocolante, pietre, fotografii, vopsea, marcatori, desene sau orice ar fi imaginația dvs. pentru a vă decora DS-ul. Amintiți-vă, este designul dvs. personal!
 3. Luați măsuri de siguranță.
  3
  Luați măsuri de siguranță. Dacă intenționați să pictați sau să folosiți marcaje pe DS, asigurați-vă că nu va deteriora software-ul din interiorul acestuia. De exemplu, acoperiți orificiile deschise în sistem (cum ar fi slotul pentru jocuri sau conectorul pentru căști) cu bandă. Odată ce ați terminat de folosit marcatorii sau vopseaua, asigurați-vă că se usucă bine înainte de a îndepărta robinetul. În caz contrar, acest lucru vă va deteriora sistemul!
 4. Aplicați-vă designul.
  4
  Aplicați-vă designul. Acum că sunteți pregătiți, puteți aplica designul. Aranjați decorațiunile într-un mod care arată atractiv și arată unic. Dacă utilizați o substanță umedă (cum ar fi vopseaua), aplicați un strat, apoi așteptați să se usuce. Dacă se pare că are nevoie de un alt strat de vopsea, atunci puteți adăuga unul. Odată ce ați aplicat designul, așteptați ca acesta să se usuce.
 5. Laminați-o!
  5
  Laminați-o! Acest pas este opțional, dar dacă doriți ca imaginea (fotografia, desenul etc.) să arate mai bine sau să dureze mai mult, utilizați Scotch sau curățați banda de ambalare și aplicați-o peste imagine. Dacă are bule de aer, împingeți-le afară utilizând o bucată de carton robustă sau o carte veche de credit. De asemenea, puteți utiliza Mod Podge în loc de bandă dacă laminați o imagine pe care ați pictat pe DS. Mergeți înapoi la pasul trei, dacă utilizați Mod Podge pentru a lamina design-ul dvs. în loc de bandă. Acest pas va asigura că imaginea dvs. nu va cădea și va dura mult mai mult.
 6. Bucurați-vă!
  6
  Bucurați-vă! După finalizarea designului, bucurați-vă! Trimiteți-i imaginile prietenilor dvs. și admirați-le. La urma urmei, designul dvs. este unic pentru că ați reușit! Distrează-te cu DS-ul tău nou, personalizat!