Cum să manevrați produse de patiserie

Băutura bună necesită o manevră bună și o cunoaștere a unor fapte fundamentale, dar cruciale, despre patiserie. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți mai bine de ce rețetele vă cer să manevrați produse de patiserie în anumite moduri.

Paşi

 1. Manipulați produsele de patiserie cât mai puțin posibil.
  1
  Manipulați produsele de patiserie cât mai puțin posibil. Cu cât se lucrează mai mult cu patiseria, cu atât devine mai strictă. În mod ideal, produsele de patiserie trebuie manipulate rapid și ușor, pentru a evita întărirea, uscarea și întărirea. Cu cât sunt mai multe produse de patiserie manipulate, cu atât sunt mai maleabile și mai receptive, devine greu de rulat și mai probabil să se rupă atunci când sunt întinse.
 2. Pastrati pasta rece cu mainile racoroase.
  2
  Pastrati pasta rece cu mainile racoroase. La manipulare, introducerea căldurii de pe mâini este un motiv major pentru întărirea acesteia - de aici este nevoie de o manevrare rapidă. Și mâinile fierbinți transferă țiței. [1] De asemenea, este bine să folosiți produse de patiserie într-o bucătărie rece; acest lucru poate însemna să faceți mai întâi placinta, înainte ca bucătăria să se încălzească de la alte preparate sau chiar de la soare. Amintiți-vă de zicala - "răcoroasă în fabricație și fierbinte în coacere".
 3. Țineți grăsimea la rece.
  3
  Țineți grăsimea la rece. Indiferent dacă utilizați unt sau altă formă de scurtare, păstrați-l rece înainte de a face patiserie. BBC Food sugerează scoaterea din frigider cu o oră înainte de utilizare, astfel încât să nu fie prea moale sau prea greu de utilizat.
 4. Du-te ușor pe grăsime.
  4
  Du-te ușor pe grăsime. Urmați instrucțiunile din rețetă și nu vă lăsați tentați să prelungiți scurtarea. Prea multă grăsime din patiserie poate concura cu umplutura și copleșește gustul sau face prea bogată felul de mâncare. [3]
 5. Păstrați lichidul la minimum.
  5
  Păstrați lichidul la minimum. Este întotdeauna mai bine să adăugați prea puțin lichid și să vă ajustați decât să aveți prea multă patiserie dulce. Este suficient să adăugați suficientă cantitate de lapte, apă, etc., care să permită lipirea cofetăriei. În caz contrar, riscați fie produse de patiserie dulci, fie produse de patiserie care se micsorează în timpul gătitului.
 6. Stabiliți timpul de odihnă sau odihnă pentru produse de patiserie.
  6
  Stabiliți timpul de odihnă sau odihnă pentru produse de patiserie. Nu este o idee bună să faci patiseria și să încerci să o folosești imediat. Puteți să vă grăbiți, dar veți descoperi că produsele de patiserie sunt mai greu de manevrat și că patiseria produce rezultate mai bune dacă este permisă să stea pentru o perioadă scurtă de timp. Aproximativ 20 de minute sunt timpul recomandat pentru a sta în picioare. [4] Motivul din spatele acestui fapt este faptul că glutenul din făină are o oportunitate de a-și exersa magia elasticității, făcând aluatul mult mai ușor să se rostogolească. [5]
 7. Aflați câteva tehnici de rulare.
  7
  Aflați câteva tehnici de rulare. Mulți dintre noi sunt vinovați de întinderea produselor de patiserie în loc să se rostogolească puțin mai mult. Nu fi tentat din nou - patiseria vă va răsplăti prin micșorarea în timpul gătitului. În schimb, rotiți lățimea necesară. La rulare, întotdeauna rolați până la marginea cofetăriei din centru. Și nu treci peste margine.
 8. Adăugați glazuri ușoare.
  8
  Adăugați glazuri ușoare. Dacă rețeta dumneavoastră cere o glazură, păstrați-o lumină pentru a evita adăugarea prea multă greutate și zgomot. Glazurile obișnuite sunt ouă sau lapte, sau o derivare folosind aceste ingrediente. Apa este recomandată pentru produse de patiserie cu coajă scurtă [6]. Fiți întotdeauna ghidat de ceea ce spune rețeta.
 9. Aflați termenii cheie.
  9
  Aflați termenii cheie. Ajută să știm ce înseamnă rețeta atunci când vine vorba de a face patiserie. Iată câteva din termenii cei mai obișnuiți: Se amestecă untul sau altă grăsime și se adaugă făina în vasul de amestecare. Utilizați degetul mare și degetele pentru a freca rapid în grăsime, cernerea prin toată făina până la grăsime este dizolvat. Țineți vârful degetelor în mișcare în sus și în jos, deoarece acest lucru permite aerului și acest lucru face ca lumina de patiserie (ceea ce o face să aibă un gust mai bun). [7] WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_a63ccd22bd')