Cum să creează o imagine transparentă în jocurile sursă

În multe jocuri multiplayer realizate de Valve, există o funcție de vopsire prin pulverizare, în care un jucător poate să-și pulverizeze sigla în cazul în care alte persoane îl pot vedea. În mod normal, logo-urile de vopsea cu pulverizare trebuie să fie dreptunghiulare, dar dacă urmați acest ghid, veți avea un logo rătăcit cu o formă neregulată care poate fi folosit pentru a vă îmbunătăți semnătura.

Paşi

 1. Obțineți programul "The Gimp", un program de editare a imaginilor complet gratuit.
  1
  Obțineți programul "The Gimp", un program de editare a imaginilor complet gratuit. Puteți să o descărcați de la http:
  www.gimp.org
 2. Instalați fișierele Gimp și fișierele runtime și porniți programul.
  2
  Instalați fișierele Gimp și fișierele runtime și porniți programul.
 3. Selectați "Imagine nouă" și faceți rezoluția de 256x256 pixeli.
  3
  Selectați "Imagine nouă" și faceți rezoluția de 256x256 pixeli. Asigurați-vă că lângă "Completați cu" selectați "Transparență". Aceasta este partea crucială a fabricării vopselei cu pulverizare.
 4. Creați logo-ul dorit și amintiți-vă că nu trebuie să atingeți marginea cutiei, aceasta va fi redimensionată mai târziu.
  4
  Creați logo-ul dorit și amintiți-vă că nu trebuie să atingeți marginea cutiei, aceasta va fi redimensionată mai târziu. Există multe instrumente avansate de editare a imaginilor similare cu cele din Photoshop-ul Adobe pentru utilizare.
 5. Când sunteți mulțumit de modul în care emblema dvs. va apărea pe o suprafață în timpul jocului, faceți clic pe "Salvați ca" și alegeți "x.tga" unde x este numele emblemei.
  5
  Când sunteți mulțumit de modul în care emblema dvs. va apărea pe o suprafață în timpul jocului, faceți clic pe "Salvați ca" și alegeți "x.tga" unde x este numele emblemei. Va apărea o casetă cu două casete de selectare. Asigurați-vă că debifați ambele casete, apoi faceți clic pe "OK".
 6. Deschideți Steam și începeți jocul pe care intenționați să-l folosiți cu vopseaua cu spray.
  6
  Deschideți Steam și începeți jocul pe care intenționați să-l folosiți cu vopseaua cu spray. În meniul principal, accesați "Opțiuni", apoi "Multiplayer" și veți vedea un buton numit "Import Spray"
 7. Faceți clic pe butonul "Import Spray", apoi găsiți fișierul .tga pe care l-ați salvat mai devreme.
  7
  Faceți clic pe butonul "Import Spray", apoi găsiți fișierul .tga pe care l-ați salvat mai devreme. Faceți clic pe "OK" și ar trebui să vedeți sigla formularului gratuit în caseta de previzualizare. Asigurați-vă că știți ce tastă să apăsați pentru a pulveriza sigla dvs. și asigurați-vă că ați respectat cu atenție instrucțiunile.
 8. Bucurați-vă de noua dvs. imagine liberă de formular transparent vopsea de imagine!
  8
  Bucurați-vă de noua dvs. imagine liberă de formular transparent vopsea de imagine!