Cum să faci o întindere cu cvadriceps cu o minge de exerciții

Acest exercițiu de intensitate medie lucrează la mușchii coapsei (în special quad-urile) prin implementarea unei mingi de exerciții fizice în rutina dvs. obișnuită.

Cap 1
Intrarea în poziția inițială

 1. Stați pe o minge de exerciții potrivită pentru înălțimea și greutatea dumneavoastră.
  1
  Stați pe o minge de exerciții potrivită pentru înălțimea și greutatea dumneavoastră. Aliniați genunchii și șoldurile astfel încât corpul dvs. să creeze un unghi drept.
 2. Împingeți-vă piciorul stâng în spatele dvs., astfel încât partea superioară a piciorului să atingă pământul, iar partea de jos a piciorului stâng se îndreaptă spre tavan.
  2
  Împingeți-vă piciorul stâng în spatele dvs., astfel încât partea superioară a piciorului să atingă pământul, iar partea de jos a piciorului stâng se îndreaptă spre tavan. Piciorul tău drept ar trebui să se îndrepte în față, plantat ferm pe pământ, în timp ce piciorul stâng ar trebui să fie în spatele tău.
 3. Inhalați și îndreptați-vă corpul superior.
  3
  Inhalați și îndreptați-vă corpul superior. Ar trebui să simțiți acum întinderea piciorului stâng și a spatelui.

Cap 2
Efectuarea exercițiului

 1. Țineți această poziție pentru perioada recomandată.
  1
  Țineți această poziție pentru perioada recomandată. Dacă simțiți vreun disconfort, opriți-vă, dar aceasta este o întindere destul de simplă - nu ar trebui să aveți probleme prea mari cu ea. Odată ce ați întins quad-ul dvs. stâng, comutați părțile laterale și faceți-vă unul dreapta pentru aceeași perioadă de timp.

Cap 3
Frecventa

 1. Faceți acest exercițiu timp de 30 de secunde până la 2 minute pe set.
  1
  Faceți acest exercițiu timp de 30 de secunde până la 2 minute pe set. Repetați până când finalizați 6 seturi (3 pe fiecare parte).
 2. Pentru a începe să vedeți / simțiți rezultatele, încercați să faceți 6 seturi 5 zile pe săptămână timp de 6 săptămâni.
  2
  Pentru a începe să vedeți / simțiți rezultatele, încercați să faceți 6 seturi 5 zile pe săptămână timp de 6 săptămâni. Pentru rezultate mai rapide, măriți numărul de seturi / ore pe săptămână pe care le faceți acest exercițiu.