Cum să fii acasă într-un loc nou

Poate fi deprimant să se mute într-o casă nouă, o zonă nouă, o școală nouă, un loc de muncă nou, o nouă familie sau chiar o țară nouă. Schimbarea poate duce la unele dintre momentele cele mai remarcabile din viața ta, fie că trebuie să-ți dai timp să te stabilești și să te obișnuiești cu asta. O modalitate de a vă simți mai confortabil undeva nou, este de a găsi modalități de a vă face să vă simțiți acasă. Acest articol vă va ajuta cu exact acest lucru. Citiți mai departe de la pasul 1 de mai jos.

Paşi

 1. Fii încrezător.
  1
  Fii încrezător. Înlocuiți expresii precum "Nu, nu pot" cu expresii cum ar fi "Da, o voi face". Acest parodos poate părea un sfat inutil când te lupți cu găsirea picioarelor într-o nouă situație sau locație, dar ceea ce înseamnă în principiu este să încerci să ai o atitudine pozitivă. Acest lucru vă poate ajuta sau nu să vă simțiți acasă. Dacă nu, nu vă deranjați. Acesta este un articol pe care nu îl urmați pas cu pas.
 2. Fă prieten rapid.
  2
  Fă prieten rapid. Faceți prieteni care vă vor ajuta să vă adaptați rapid, ușor, nu?
 3. Fii prietenos cu oamenii buni care încearcă să te facă prieteni cu tine.
  3
  Fii prietenos cu oamenii buni care încearcă să te facă prieteni cu tine.
 4. Dacă unii încearcă să fie dificili, lăsați-i ca și cum nu ar exista.
  4
  Dacă unii încearcă să fie dificili, lăsați-i ca și cum nu ar exista.
 5. Când vă aflați într-un loc nou, fiți voi înșivă.
  5
  Când vă aflați într-un loc nou, fiți voi înșivă. Nu vă prefaceți că sunteți ceva ce nu sunteți, deoarece va fi greu să vă prefaceți că sunteți altcineva și va trebui să veniți curat în legătură cu adevăratul vostru sine în cele din urmă.
 6. Nu opriți activitățile obișnuite pe care le-ați făcut în vechiul dvs. loc, continuați cu cele bune și distractive, pentru a vă simți mai mult acasă.
  6
  Nu opriți activitățile obișnuite pe care le-ați făcut în vechiul dvs. loc, continuați cu cele bune și distractive, pentru a vă simți mai mult acasă.
 7. Într-un loc sau școală nouă, fii plăcut.
  7
  Într-un loc sau școală nouă, fii plăcut. Faceți o primă impresie bună asupra oamenilor și vă veți așeza și veți face mai repede prieteni noi.
 8. Utilizează mirosul.
  8
  Utilizează mirosul. Mirosurile și mirosurile sunt joggers de memorie puternici. Utilizați aromele care vă ajută în noul dvs. mediu. Parfumul, după-amiaza, praf de rufe, flori, mirosuri de copt, lumânări parfumate etc. pot fi totuși un memento al senzației confortabile și stabile de a fi "acasă", chiar dacă încă nu sunteți chiar acolo.