Cum să instalează blenderul

Blender este o suită 3D de animație care este perfectă pentru începătorii care doresc să încerce modelarea 3D. Acesta este un software gratuit și open-source creat de Blender Organization, deci înseamnă că nu trebuie să cheltuiți bani pentru a achiziționa o aplicație 3D pentru ao încerca. Ca majoritatea aplicațiilor, pentru a utiliza Blender, trebuie mai întâi să o descărcați și să o instalați. Blender este disponibil pentru următoarele sisteme de operare:

Cap 1
Ferestre

 1. Navigați la site-ul Blender.
  1
  Navigați la site-ul Blender.
 2. Puteți face clic pe acest link pentru a merge direct la pagina de descărcare a aplicației Blender.
  2
  Puteți face clic pe acest link pentru a merge direct la pagina de descărcare a aplicației Blender. Blender este disponibil pentru următoarele sisteme de operare, dar vom folosi Windows în acest articol.
 3. Rulați programul de instalare.
  3
  Rulați programul de instalare. Acesta va fi, de obicei, localizat în dosarul de descărcare. Dacă ați folosit Google Chrome pentru a descărca programul de instalare, descărcarea va fi localizată în partea de jos a ecranului ferestrei. Faceți clic pe fișierul .exe pentru a porni Expertul de instalare. Dacă ați folosit Firefox pentru a descărca programul de instalare, descărcarea va fi localizată în bara de instrumente sub pictograma săgeată. Dacă nu doriți să lansați programul de instalare în browserul dvs., îl puteți oricând localiza în dosarul Descărcări. Doar faceți dublu clic pe el.
 4. Porniți procesul de instalare.
  4
  Porniți procesul de instalare. Faceți clic pe Următorul.
 5. Acceptați Termenii și condițiile.
  5
  Acceptați Termenii și condițiile. Când vi se solicită, faceți clic pe I Agree în asistentul de instalare. Calculatorul dvs. va avea nevoie de cel puțin 226,2 MB de spațiu de stocare gol pe hard disk pentru ca instalarea să aibă succes.
 6. Alegeți un dosar de destinație.
  6
  Alegeți un dosar de destinație. Locația implicită este dosarul Program Files din Drive C: \ în computer. Puteți modifica locația aplicației făcând clic pe Răsfoire .... Apoi, faceți clic pe Instalați.
 7. Așteptați instalarea aplicației Blender.
  7
  Așteptați instalarea aplicației Blender. Bara de stare indică progresul instalării. În funcție de procesorul computerului și viteză, va dura probabil mai puțin de 5 minute.
 8. Finalizați instalarea.
  8
  Finalizați instalarea. Faceți clic pe Terminare când instalarea este finalizată. Blender este acum instalat pe computer. Puteți începe să explorați aplicația atunci când pornește automat. Dacă ați lăsat opțiunea Run Blender neconfirmat, va exista o pictogramă de comenzi rapide a Blender situată pe desktop. Doar faceți dublu clic pe el pentru a lansa Blender.
Cum să vindeci obiceiul de infatuare
Cum să vă îmbunătățiți raportul k / d în jocurile de fotografiere
Cum să a învinge dependența de myspace
Cum să a cumpăra un nume de domeniu dacă sunteți copil
Cum să gătești cozile înghețate de homar
Cum să aflăm dacă a ieșit o transmisie