Cum să ai o petrecere de Halloween

Halloween este totul despre familie, prieteni, distracție și cel mai bun dintre toate - bomboane! Pentru toate vârstele, pentru familie și / sau prieteni, acest partid este sigur că va fi bomba!

Cap 1
Dovleacul de dovleac

 1. Utilizați dovleci.
  1
  Utilizați dovleci. Pentru decorarea de bază cumpărați niște dovleci fals și niște dovleci reale.
 2. Organizați dovleci fals în locuri vizibile într-o varietate de locații din casa dvs.
  2
  Organizați dovleci fals în locuri vizibile într-o varietate de locații din casa dvs. Găsiți mai multe Halloween dà © cor pentru a decora interiorul casei tale!
 3. Aranjați dovleci reale în afara.
  3
  Aranjați dovleci reale în afara. Punctele de mare includ; pasii ușii, căile de rulare și alte locații vizibile.

Cap 2
Alte decoratiuni

 1. Aranjați un castron mare dintr-o varietate de bomboane dulci și trăiește.
  1
  Aranjați un castron mare dintr-o varietate de bomboane dulci și trăiește. Puneți-o într-o cameră în care copiii se vor așeza (cameră de joacă, dormitoare, cameră de zi) și un alt bol mare umplute cu bomboane delicioase, gourmet pentru adulți (zonele mari includ bucătăria, sufrageria, sala de mese).

Cap 3
Halloween mâncare de petrecere

 1. Serviți tratamentele infricosatoare!
  1
  Serviți tratamentele infricosatoare! Se toarnă sifonul de portocale în ochelari limpezi și ochelari de culoare închisă pentru un aspect suplimentar de Halloween! Desigur, serviți alte opțiuni de băutură pentru a merge cu asta. Servește chips-uri negre și portocalii (de obicei disponibile la magazinele de bacanie pentru acea perioadă a anului), stafide acoperite cu ciocolată etc.

Cap 4
Activitati

 1. Reda muzică.
  1
  Reda muzică. Orice muzică este minunată, atâta timp cât are un ritm jazz, rapid sau poate chiar o răsucire înfricoșătoare!
 2. Redați filme înfricoșătoare pe ecranul mare.
  2
  Redați filme înfricoșătoare pe ecranul mare. Alegeți-o pentru vizionarea domeniului de vârstă. Este ideal pentru oricine nu-i deranjează să devină puțin speriat!
 3. Aveți o zonă de joc.
  3
  Aveți o zonă de joc. Noaptea de Halloween este o noapte distractivă!
 4. Creați o cameră bântuită "secretă".
  4
  Creați o cameră bântuită "secretă". Subsolul, camera de oaspeți sau orice încăpere suplimentară va face minunat pentru asta. Redați câteva piese de sunet infricosatoare, faceți ca oamenii să se transforme în fantome sau altceva ce vă puteți gândi.
 5. Țineți un concurs de costume.
  5
  Țineți un concurs de costume. Poate că părinții pot fi judecătorii în această privință. Oricine are cel mai tare costum castiga 5 kilograme de bomboane; care te va face să te iubească.
 6. Bucura-te de petrecere.
  6
  Bucura-te de petrecere. Începând cu vârsta cuprinsă între 1 și 100 de ani, acest lucru este distractiv pentru toată lumea.