Cum să Cum să-ți convingi părinții să te lase să fii voluntar în străinătate

Unii studenți, chiar și după ce și-au exprimat interesul de a se angaja voluntar în străinătate, nu au reușit să-și impună planurile din cauza dezaprobării părinților lor. Aprobarea parentală are un impact mare atunci când vine vorba de voluntariat în străinătate, în special pentru studenții care depind încă de părinții lor pentru sprijin financiar. De asemenea, multe organizații de voluntari solicită consimțământul părinților, în special pentru tinerii voluntari. Dacă vă confruntați cu o dilemă în a-ți convinge părinții să vă permită să faceți voluntariat în străinătate, iată câțiva pași simpli pentru a vă asigura un răspuns "da" pentru un răspuns:

Paşi

 1. Spuneți părinților că voluntariatul în străinătate este mai mult decât o experiență internațională de călătorie:
  1
  Spuneți părinților că voluntariatul în străinătate este mai mult decât o experiență internațională de călătorie: Unii părinți nu au nicio idee despre diferența dintre voluntariatul local și voluntariatul în străinătate. Când vă oferiți voluntar în străinătate, veți lucra în afara zonei dvs. de confort, ceea ce îl face o cale ideală pentru creșterea și dezvoltarea personală. De asemenea, voluntariatul te-ar putea învăța multe lecții de viață importante, cum ar fi slujirea altora și starea pozitivă în ciuda stării tale în viață. De asemenea, ați putea învăța noi abilități în timpul voluntariatului.
 2. Oferiți părinților dvs. o imagine despre experiențele voluntarilor din străinătate:
  2
  Oferiți părinților dvs. o imagine despre experiențele voluntarilor din străinătate: Părinții dvs. pot să nu aibă nicio idee despre cât de plăcută și de schimbătoare de viață este voluntariatul în străinătate. Lăsați-i să citească câteva experiențe reale din partea altor voluntari internaționali. Multe povestiri de voluntari pot fi accesate online. Puteți găsi multe dintre ele din site-urile și forumurile de voluntariat.
 3. Lăsați părinții dvs. să facă parte din procesul de selecție a programului dvs.:
  3
  Lăsați părinții dvs. să facă parte din procesul de selecție a programului dvs.: Mai mult decât atât, spuneți părinților că, dacă spun da, îi veți lăsa să facă parte din procesul de selecție. Dar asta nu înseamnă că ei vor alege programul pentru tine. Aceasta înseamnă doar că înainte de a vă plasa plasamentul, veți discuta cu ei programele care vă interesează, precum și țara în care doriți să vă oferiți voluntar. Astfel, ei ar simți că sunt implicați în întregul proces.