Cum să vă curățați camera în 10 minute

Mulți oameni au dificultăți în curățarea camerei. Pentru a face treaba rapid, urmați pașii de mai jos. Este rapid, ușor și puțin distractiv. Deci, să ajungem la asta!

Paşi

 1. Începeți într-un colț al camerei și deplasați-vă într-un cerc în jurul camerei.
  1
  Începeți într-un colț al camerei și deplasați-vă într-un cerc în jurul camerei. Pe măsură ce vă plimbați, ridicați toate obiectele de pe podea, pe spatele scaunelor și orice altceva în afara locului (inclusiv niște plicuri).
 2. Puneți lucrurile departe în timp ce vă deplasați în cameră.
  2
  Puneți lucrurile departe în timp ce vă deplasați în cameră.
  Dacă aparține ceva în camera în care te afli, pune-l în locul potrivit.
 3. Creați grămezi separate pentru articole care aparțin diferitelor camere.
  3
  Creați grămezi separate pentru articole care aparțin diferitelor camere. Puneți tot ce aparține în aceeași cameră într-o grămadă.
 4. Odată ce ați luat și lăsat totul în camera în care vă aflați, ridicați fiecare grămadă mică pe care ați creat-o și o duceți în camera sa.
  4
  Odată ce ați luat și lăsat totul în camera în care vă aflați, ridicați fiecare grămadă mică pe care ați creat-o și o duceți în camera sa. Nu are rost să faceți o grămadă dacă nu trebuie să mergeți într-o cameră diferită. Este o pierdere imensă de timp pentru a ridica un articol, pentru al lua în altă cameră, apoi du-te înapoi și a continua curățarea. Luați tot ce aparține într-o altă cameră în același timp.
 5. Intrați într-o rutină.
  5
  Intrați într-o rutină. Pe măsură ce vă plimbați prin cameră, ridicați obiectele pe măsură ce mergeți, apoi praf, vid și organizați.
 6. Șterge mobila de praf.
  6
  Șterge mobila de praf. Începeți cu orice este lemn întunecat, deoarece praful se arată mai clar pe suprafețe întunecate. Nu folosiți o cârpă uscată; în schimb, cumpărați curățători de lemn sau pur și simplu utilizați o cârpă umedă în apă caldă și un săpun ușor. Curățarea în acest fel va împiedica praful să zboare în jurul încăperii când curățați. În usa camerei, spritz un pic de parfum frumos-miroase și waff-o cu mâna, astfel încât atunci când oamenii intră în ei miros ceva frumos.
 7. Vacuați după praf.
  7
  Vacuați după praf. Dacă vă scufundați înaintea prafului, praful se va depune și va trebui să vă reparați din nou. Nimic nu oferă o impresie mai bună despre o cameră curată decât covoare proaspăt aspirate. Cumpărați o pulbere de aspirație parfumată pentru a îmbunătăți mirosul general al încăperii în timp ce curățați. Acest lucru vă va economisi timp pe termen lung. Nu vă deranjează perdelele de aspirare sau tapițeria. Este nevoie de prea mult timp și vă îndepărtează de alte sarcini mai importante.
  Pentru a ucide mirosurile pe covoare și tapițerii, se pulverizează ușor cu o soluție de 1 parte oțet alb: 5 părți soluție de apă.
 8. Cumparati sau faceti solutii de curatare care pot fi pulverizate si nu necesita curatare.
  8
  Cumparati sau faceti solutii de curatare care pot fi pulverizate si nu necesita curatare. În acest fel, puteți să le pulverizați și să vă deplasați pentru a vă curăța în altă parte în timp ce așteptați ca substanțele chimice să funcționeze pe o anumită suprafață. Întoarceți-vă mai târziu și purtați murdăria.
 9. Dacă doriți, pulverizați niște parfumuri în jurul camerei.
  9
  Dacă doriți, pulverizați niște parfumuri în jurul camerei.