Cum să devii avocat în Florida

Avocații, avocații, avocații în numele clienților și consilierea în materie civilă și penală. Începând cu anul 2013, avocații nou-admiși din Florida se bucurau de un raport de absolvenți de drept la posturi de avocați peste media națională. [1] Pentru a deveni avocat în Florida, trebuie să îndepliniți cerințele statului pentru licențierea de a practica dreptul în stat.

Cap 1
Succes în colegiu

 1. Aplicați la colegiu.
  1
  Aplicați la colegiu. Pentru a vă înscrie la școala de drept, trebuie să aveți o diplomă de licență de la un colegiu sau universitate, care de obicei necesită patru ani de studiu cu normă întreagă. Dacă știți că doriți să vă specializați într-o zonă a unei legi, puteți crea o fundație pentru viitorul dvs. studiu finalizând o diplomă de licență într-o zonă profesională legată de acel domeniu juridic, cum ar fi contabilitatea unui avocat fiscal sau o diplomă de știință pentru un avocat de brevetare. Unele domenii juridice specializate necesită o anumită diplomă de licență. De exemplu, dacă doriți să fiți un avocat pentru brevete, Oficiul pentru Mărci și Brevete din Statele Unite solicită să aveți o diplomă într-un domeniu tehnic aprobat. [2] Asociația Baroului American (ABA) nu recomandă specializări sau cursuri specializate; cu toate acestea, statisticile arată că majorele prelaw și justiția penală sunt mai puțin susceptibile de a fi acceptate în școlile de drept decât studenții care au domenii majore care necesită lectură și scriere intensă. Universitățile de prestigiu au o reputație de a fi competitive. Nu participă la o universitate de prestigiu sau costisitoare, cu siguranță nu este un bar pentru a fi acceptat la școala de drept, dar o diplomă de la o universitate competitivă va impresiona comisiile de admitere și viitorii angajatori.
 2. Luați în considerare un program de 3/3.
  2
  Luați în considerare un program de 3/3. Mai multe universități din Statele Unite oferă 3/3 de programe, care permit studenților să intre în școala de drept după doar trei ani de studii universitare de licență.
 3. Obțineți experiență în lumea reală.
  3
  Obțineți experiență în lumea reală. Îți poți construi experiența legală devreme, terminând un stagiu la o firmă de avocatură sau un birou guvernamental în timpul anilor de licență. Această experiență vă va învăța cum să gândiți ca un avocat și vă va oferi o previzualizare a ceea ce vă așteptați după școala de drept.

Cap 2
Luarea testului de admitere la școala de drept (lsat)

 1. Înregistrați-vă pentru test.
  1
  Înregistrați-vă pentru test. LSAT este oferit de patru ori pe an, în iunie, septembrie / octombrie, decembrie și februarie. Este oferit în zilele de sâmbătă, dar există sesiuni speciale pentru cei care respectă Sabatul de Sabat. [3] Înregistrează-te devreme. Trebuie să luați LSAT cel târziu în septembrie sau octombrie pentru a vă califica pentru admiterea în toamnă. Dacă luați examenul din iunie și sunteți dezamăgit de scorul dvs., veți avea suficient timp să îl luați din nou înainte de a aplica pentru cădere.
 2. Învață pentru test.
  2
  Învață pentru test. LSAT poate fi cel mai important factor în aplicația școlii de drept, deci luați-o în serios. Testează comprehensiunea citirii, raționamentul analitic și raționamentul logic. [4] Companiile de testare pregătitoare oferă tutoring, dar puteți studia și pe cont propriu. Un program de studiu de vârf ar trebui să ofere timp suficient pentru a studia pentru examen. Pentru examenul de vară, începeți să studiați în ianuarie [5]. Biblioteca locală sau librăria locală trebuie să aibă copii ale vechilor examene LSAT. Găsiți cele mai recente pentru a lua examenele de practică și apoi a vă deplasa înapoi prin examene mai vechi.
 3. A lua testul.
  3
  A lua testul. Școli de drept acreditate ABA acceptă numai studenții care completează LSAT. LSAT este conceput pentru a evalua comprehensiunea citirii, raționamentul analitic și raționamentul logic [6]. Scorurile indică probabilitatea succesului unui candidat la școala de drept și constituie un factor important în decizia școlii de drept de a admite un reclamant [7].
 4. Returnați dacă scorul dvs. este scăzut.
  4
  Returnați dacă scorul dvs. este scăzut. Solicitanților li se permite să ia examenul de mai multe ori. [8] Școlile pot alege să accepte scorul dvs. mai mare sau pot alege să medieze cele două. Dacă luați LSAT de două ori, dar scorul dvs. nu se îmbunătățește, trebuie să vă reconsiderați înainte de al lua a treia oară.

Cap 3
Colectarea materialelor de aplicație

 1. Înregistrați-vă la Serviciul de asamblare a acreditărilor (CAS).
  1
  Înregistrați-vă la Serviciul de asamblare a acreditărilor (CAS). CAS este un serviciu oferit de Consiliul de Admitere la Școala de Drept, care este aceeași organizație care administrează LSAT. CAS este folosit de toate școlile de drept și vă permite să trimiteți simultan transcrierile, scrisorile de recomandare și evaluările către mai multe școli. Serviciul necesită o taxă. [9] Înregistrați-vă devreme și asigurați-vă că trimiteți transcrierile la CAS în timp util. Puteți găsi mai multe informații despre înregistrarea aici.
 2. Solicitați scrisori de recomandare.
  2
  Solicitați scrisori de recomandare. Adresați-vă profesorilor dacă vor scrie o scrisoare de recomandare pentru dvs. De asemenea, puteți solicita recomandări din partea angajatorilor actuali sau din trecut, precum și a organizațiilor bisericești sau de voluntari.
 3. Proiectați o declarație personală.
  3
  Proiectați o declarație personală. Scolile de drept cer să scrieți o scurtă declarație, de obicei pe un subiect ales de dumneavoastră. Declarația este de obicei doar 500 de cuvinte. Urmați instrucțiunile din materialele aplicațiilor fiecărei școli. Dacă școala dorește să scrie despre un anumit subiect, scrieți pe acel subiect. Dacă vi se oferă o limită de cuvânt, respectați limita.
 4. Luați în considerare scrierea unui addendum.
  4
  Luați în considerare scrierea unui addendum. Un addendum poate fi o modalitate foarte bună de a explica ceva care pare rău în cererea dumneavoastră. Un addendum solid va oferi context pentru orice informație care ar putea ridica "pavilionul". [10] De exemplu, un addendum ar putea clarifica de ce un scor LSAT este mult mai mare decât altul sau ar putea explica de ce notele dvs. au fost scăzute într-un semestru . Amintiți-vă să explicați, să nu faceți scuze. Un exemplu de addendum ar putea fi: "Scopul meu este acela de a explica de ce notele mele au scăzut în toamna anului meu de juniori. În ultima vară, m-am îmbolnăvit de mononucleoză, deși aș fi putut să iau semestrul de toamnă, am vrut să mă absolvesc în patru ani din motive financiare. În consecință, notele mele au suferit în timp ce am luptat cu boala mea, dar s-au îmbunătățit odată ce m-am recuperat fizic ".
 5. Luați în considerare costurile.
  5
  Luați în considerare costurile. Dreptul la școlile de drept poate depăși 50.000 de dolari pe an. Absolvenții recenți au deseori sarcini de datorii în valoare totală de peste 150.000 de dolari. [11] Studiați salariul mediu anual pentru noii avocați din zona dvs. geografică, precum și salariul mediu inițial pentru absolvenții școlilor de drept pe care îi gândiți. Multe școli de drept public sunt mai puțin costisitoare decât școlile private, dar unele școli private pot avea mai mult ajutor financiar disponibil. Calculați cu atenție costul total, inclusiv cheltuielile medii anuale de trai. Dacă sunteți interesat să participați la o școală de drept public într-un alt stat, contactați biroul de admitere pentru a întreba despre stabilirea rezidenței. Locuitorii unui stat pot beneficia de scolarizare mai mică decât nerezidenții. Înțelegeți că, cel mai probabil, nu veți putea să lucrați în mod obișnuit în timp ce frecventați școala de drept cu normă întreagă. Unele programe solicită studenților să solicite permisiunea administrației de a lucra în cursul anului școlar, în special în primul an.

Cap 4
Aplicarea la școlile de drept

 1. Înțelegeți diferența dintre școlile de drept acreditate ABA și cele neacreditate.
  1
  Înțelegeți diferența dintre școlile de drept acreditate ABA și cele neacreditate. Fiecare școală de drept din Florida este acreditată ABA, dar unele școli de drept din alte jurisdicții nu sunt. Florida nu permite absolvenților de școli de drept acreditate ABA să se așeze la examenul de bar, dacă nu sunt îndeplinite cerințele suplimentare. [12] Absolvenții școlilor care nu sunt acreditați de ABA trebuie să solicite examenului de examinare al Baroului din Florida pentru permisiunea de a participa la examenul de bar și trebuie să fi practicat legea timp de cel puțin zece ani într-o altă jurisdicție, bară de stat și să prezinte o compilație de produs de lucru care să demonstreze capacitatea de a practica în mod competent legea [13]. Începând cu anul 2015, Florida are 12 școli de drept, iar Colegiul de Drept al Universității din Florida Levin este școala de vârf din stat, conform știrilor din SUA și World Report și StartClass.com. [14] [15] Puteți, de asemenea, să frecventați o școală de drept în afara statului și să luați examenul din Florida.
 2. Examinați ratele de trecere a barelor și statisticile privind ocuparea forței de muncă
  2
  Examinați ratele de trecere a barelor și statisticile privind ocuparea forței de muncă Deoarece scopul de a merge la școala de drept este în cele din urmă să lucreze ca avocat, uita-te la cât de bine școli au pregătit absolvenții lor pentru a trece de bar și de a găsi locuri de muncă. Acordați o atenție deosebită numerelor de angajare. Cea mai relevantă statistică este numărul absolvenților care lucrează cu normă întreagă în ocupațiile legale. Evitați școlile cu rate scăzute de trecere a barului. Gradul dvs. de lege își pierde cea mai mare parte din valoarea sa dacă nu puteți trece examenul de bara. Dacă trebuie să luați examenul de două ori, acesta va prelungi și timpul necesar pentru a deveni avocat.
 3. Aplicați la mai multe școli de drept.
  3
  Aplicați la mai multe școli de drept. Aplicarea la mai multe școli crește șansele de a fi acceptată. Dacă nu intrați într-o școală, atunci va trebui să așteptați încă un an înainte de a trimite mai multe cereri. Împărțiți aplicațiile în trei bazine: siguranță, ținte și ajunge. O siguranță este o școală în care GPA și LSAT sunt mai mari decât mediana. O școală țintă va avea medii echivalente cu scorurile dvs., cu scoli care se află sub nivelul mediilor raportate. Trimiteți câteva aplicații pentru a ajunge la școli, dar concentrați atenția asupra țintelor și a siguranței.
 4. Luați în considerare aplicarea la o școală dintr-o comunitate în care sunteți dispus să trăiți.
  4
  Luați în considerare aplicarea la o școală dintr-o comunitate în care sunteți dispus să trăiți. Deoarece majoritatea școlilor de drept nu au o reputație națională, își hrănesc absolvenții în economia legală locală. Trebuie să vă adresați unei școli de drept situate într-o zonă în care veți fi fericiți să vă stabiliți rădăcinile.

Cap 5
Participarea la Școala de drept

 1. Planificați cu atenție linia de timp.
  1
  Planificați cu atenție linia de timp. O diplomă JD durează, în general, trei ani (mai mult dacă participați la fracțiune de normă) pentru a finaliza. Primul an va fi cursuri de bază în subiecte testate de bar. Veți putea adăuga electives în al doilea și al treilea an. Planificați în avans ce cursuri doriți să faceți pentru a vă asigura că îndepliniți toate cerințele de absolvire. După ce ați câștigat JD, vă recomandăm să aplicați la un LL.M. (Master of Laws) program de studii. Acesta este un grad de drept avansat într-o zonă specializată și, de obicei, necesită un an suplimentar de studiu. [16]
 2. Alăturați-vă unui grup de studiu.
  2
  Alăturați-vă unui grup de studiu. Școala de drept este deseori stresantă și izolantă, iar un grup de studiu este o modalitate foarte bună de a întâlni oameni. Grupurile de studiu ajută la pregătirea examenului, la împărtășirea notelor și contururilor, precum și la eliminarea unor aburi.
 3. Ia examenele în serios.
  3
  Ia examenele în serios. Cele mai multe școli se încadrează într-o curbă strictă, cerându-vă să depășiți performanțele colegilor, mai degrabă decât să țineți pasul cu ei, pentru a obține o notă de prim rang. Studiați din greu și concentrați-vă asupra depunerii celor mai bune eforturi.
 4. Construiți o rețea.
  4
  Construiți o rețea. Majoritatea locurilor de muncă se găsesc prin recomandări personale și cu cuvânt. Utilizați anii de școală de drept pentru a vă întâlni cât mai mulți avocați locali. Multe școli de avocați angajează practicanți ca profesori adjuncți. Adjunctul este o resursă excelentă pentru a afla mai multe despre piața legală locală.
 5. Căutați stagii și alte experiențe practice.
  5
  Căutați stagii și alte experiențe practice. Există multe oportunități de a obține experiență practică în timpul școlii de drept. Fiecare poate imbunatati CV-ul cu noi abilitati si extinde reteaua ta profesionala, iar altele pot duce la oferte de locuri de munca la absolvire. Unele oportunități includ: stagii și excursii. Lucrați pentru un birou guvernamental sau o firmă privată în schimbul de bani (stagiu) sau de credit de curs (externship). [17] Clinici. Centrele sponsorizate de școlile oferă asistență juridică gratuită sau cu cost redus comunității [18]. Lucrarea este realizată de studenți în drept, sub supravegherea profesorilor de drept. Clinicile pot fi repetabile pentru creditarea cursului. Clerks oficiale. Lucrați pentru un judecător care face cercetare și scriere. [19] Cursuri practice. Unele cursuri, cum ar fi procesele false, medierea și practica de mișcare, au o mare componentă de participare practică. Concursuri. Reprezentați-vă școala în proces de fals, în instanță sau în alte competiții. Cluburi și asociații. Grupurile de campus sunt, de obicei, organizate în jurul unei comunități sau unei zone academice de interes specifice. Participarea la astfel de organizații demonstrează conducerea și un angajament ferm față de un subiect sau un subiect. Revizuirea legii. Scrierea pentru jurnalul de revizuire a dreptului școlii solicită abilități puternice de scriere și vă oferă posibilitatea de a publica o lucrare originală.
 6. Treceți MPRE în timpul școlii de drept.
  6
  Treceți MPRE în timpul școlii de drept. Examinarea Responsabilității Profesionale Multistate (MPRE) este necesară pentru a practica în toate jurisdicțiile, cu excepția celor trei, din Statele Unite. Examenul constă în 60 de întrebări cu răspunsuri multiple care testează cunoștințele reclamantului cu privire la regulile de conduită profesională în practica legii. [20] Veți lua examenul în anul al treilea al școlii de drept. Vi se permite să luați MPRE în timpul școli de lege, ceea ce vă permite să obțineți această cerință din drum. Apoi, nu va trebui să vă faceți griji în timp ce studiați pentru examenul de bara, iar admiterea dvs. la bar nu va fi pusă în așteptare în timp ce luați MPRE. Deoarece ați luat deja LSAT, ar trebui să știți cum să vă pregătiți pentru acest examen standardizat. Adunați materialele practice, stabiliți un program și abordați serios examenul. Acordați-vă suficient timp să vă pregătiți pe deplin.

Cap 6
Obținerea admiterii la barul din florida

 1. Treceți la examenul barului din Florida.
  1
  Treceți la examenul barului din Florida. Examenul testează dacă un candidat este calificat să practice legea în stat. [21] Se administrează în februarie și iulie și durează două zile. [22] Prima zi este formată din trei ore de întrebări de eseu și trei ore de selecție cu mai multe variante, testarea cunoștințelor de drept general și a legii Florida. A doua zi este examenul Multistate Bar Examination (MBE), un test de întrebări cu genericitate de șase ore, de 200 de răspunsuri multiple. [23] [24] Înregistrați-vă pentru un curs de pregătire comercială, cum ar fi Barbri, Kaplan, Themis și alții [25]. Aceste cursuri de obicei furnizează cărți, instrucțiuni, conținut online interactiv și clasificarea individuală a scrisului dvs. Cursurile de pregătire pentru baruri comerciale sunt norma și vor fi recomandate cu fermitate de către profesorii dvs. În mod realist, va trebui să studiați cu normă întreagă de la momentul absolvirii la începutul lunii iunie până la începutul testului la sfârșitul lunii iulie. Dacă școala dvs. oferă servicii suplimentare de pregătire a barului, profitați de ele în plus față de un curs de pregătire comercială. Mulți beneficiari de bar nu trec la prima încercare. Nu vă descurajați; puteți încerca din nou. [26] Solicitanții care au fost anulați trebuie să aștepte cinci ani pentru a solicita readmisia la Barul din Florida și trebuie să plătească o taxă suplimentară de cerere de 600 USD. Solicitanții cu condamnare la infracțiune trebuie să aștepte până când drepturile lor civile vor fi restabilite înainte de a se aplica la Barul din Florida [27].
 2. Satisfaceți cerințele morale și de fitness.
  2
  Satisfaceți cerințele morale și de fitness. Fiecare bară de stat investighează caracterul moral și starea de sănătate a solicitanților de baruri și va cerceta problemele penale relevante, abuzul de substanțe netratate sau boala mintală, neadevărul și iresponsabilitatea financiară [28].
 3. Treceți MPRE.
  3
  Treceți MPRE. Dacă nu ați luat și nu ați promovat MPRE în timpul școlii de drept, studiați și faceți testul acum. Pentru admiterea în barul din Florida este necesar un punct de trecere.

Cap 7
Găsirea muncii

 1. Începe să cauți mai devreme.
  1
  Începe să cauți mai devreme. Oportunitățile de muncă pot veni de la persoane pe care le întâlniți la școala de drept. Utilizați rețeaua de colegi de clasă, profesori și avocați pe care i-ați întâlnit la școala de drept pentru a obține recomandări pentru locurile care trebuie aplicate.
 2. Înscrieți-vă pentru interviul pe campus.
  2
  Înscrieți-vă pentru interviul pe campus. Firmele de avocatură se vor înregistra pentru a le intervieva pe campus. [29] Aceasta se întâmplă de obicei în vara anterioară celui de-al treilea an, dar firmele pot veni oricând pe parcursul anului. Chiar dacă nu credeți că aveți acreditări puternice, nu vă stresați să vă prezentați potențialilor angajatori. Asigurați-vă că aduceți copii ale CV-ului, transcrierilor și probelor de scriere, precum și numele referințelor. A fi pregătit creează o primă impresie mare.
 3. Căutați online.
  3
  Căutați online. Firme de toate dimensiunile post oportunități de locuri de muncă on-line cu servicii cum ar fi Monster, CareerBuilder, LinkedIn, Symplicity, și chiar Craigslist. Verificați zilnic și dispuneți de un exemplar de reluare și scriere pregătit pentru a trimite electronic, cu o notificare de o clipă. Dacă postarea unui post necesită o scrisoare de intenție, personalizați scrisoarea cât mai mult posibil, în loc să trimiteți o scrisoare de intenție a formularului.
 4. Stabiliți interviuri informative.
  4
  Stabiliți interviuri informative. După ce ați luat examenul de bara, trebuie să identificați avocații ale căror practici doriți să aflați mai multe despre. Proiectați o scrisoare (nu un e-mail) și introduceți-vă. Asigurați-vă că ați menționat cine ți-a dat numele. În scrisoare, menționați în mod explicit că nu cereți un loc de muncă. Veți primi un răspuns mai bun în acest fel. Elaborați o listă de întrebări și faceți note. A fi logodit. Întrebați-l pe avocat dacă știe altcineva cu care poți vorbi și asigura-te că ți-ai trimis o notă de mulțumire după aceea.
 5. Participați la evenimentele de asociere ale barourilor.
  5
  Participați la evenimentele de asociere ale barourilor. Asocierile de asociații de baruri și evenimentele individuale pot costa bani, dar aceste oportunități de rețea ar putea să câștige mari recompense. Asigurați-vă că aveți la dispoziție o carte de vizită. Puteți găsi informații actualizate despre evenimentele de la FloridaBar.org.
 6. Luați în considerare relocarea.
  6
  Luați în considerare relocarea. În 2015, ValuePenguin.com a publicat topul 100 "Cele mai bune orașe pentru avocați", evaluând salariul mediu, disponibilitatea locurilor de muncă și costul vieții în fiecare. Miami a fost plasat la # 4, urmat de Orlando, North Port, West Palm Beach, Tampa, Fort Lauderdale, Tallahassee, Napoli și Jacksonville. Zonele de practică ridicată includ imigrația, comerțul internațional și divorțul.
 7. Voluntar.
  7
  Voluntar. Chiar dacă sunteți avocat calificat, este posibil să trebuiască să vă oferiți voluntar pentru a vă menține abilitățile și pentru a crea un CV. Opțiunile de voluntariat pot fi postate online, dar puteți trimite prin e-mail un CV sau puteți prelua un telefon și apela. Muncind gratuit poți plăti timp mare. Ați putea fi considerat pentru următoarea deschidere care devine disponibilă.
 8. Faceți-vă propriile oportunități.
  8
  Faceți-vă propriile oportunități. Rețineți că, chiar dacă întâmpinați dificultăți în găsirea unui loc de muncă, sunteți în continuare un avocat licențiat. Puteți lua cazuri pe cont propriu sau puteți colabora cu alți avocați. Este posibil să vă puteți plăti facturile cu câteva clienți de bilete de trafic în fiecare lună. Nu mai mult timp, puteți fi gata să vă deschideți propria practică.