Cum să aplicați fard de ochi (pentru începători)

Ingrijirea ochilor nu este nimic mai mult decat o arta si mai ales atunci cand considerati ochiul ca o pânza. Unele dintre elementele de bază ale aplicației pentru umbra ochilor și acestea sunt ca regulile esențiale ale umbrelor ochilor pentru începătorii machiajului.

Paşi

 1. Evitați sărirea pe grund.
  1
  Evitați sărirea pe grund. Un grund sau o bază înainte de machiaj este într-adevăr esențială, deoarece conferă aderență la machiaj și o face să dureze mai mult.
 2. Începeți cu umbra de praf.
  2
  Începeți cu umbra de praf. Cremele umbrelor sunt în tendință și sunt prima alegere a iubitorilor de machiaj, dar dacă sunteți începători, trebuie să începeți cu umbra pulbere. La început, nu vei putea să rezolvi textura cremoasă a umbrelor.
 3. Asociați nuanțele neutre cu nuanțe luminoase.
  3
  Asociați nuanțele neutre cu nuanțe luminoase. Cele mai multe dintre fete cred că nu este necesar, dar are încredere în mine; duoul de nuanțe va face într-adevăr machiaj ochi arata atât de elegant și grațios.
 4. Se amestecă nuanțe și nuanțe mat.
  4
  Se amestecă nuanțe și nuanțe mat. Umbra strălucitoare vă va face să arătați ca o minge strălucitoare și doar mată ar fi prea plictisitoare, deci este mai bine să amestecați strălucirea și materia împreună.
 5. Aveți grijă de crease în timpul machiajului ochilor Smokey.
  5
  Aveți grijă de crease în timpul machiajului ochilor Smokey. Acesta este cel mai clasic și mai clasic fel de machiaj pentru ochi. Asigurați-vă că umbra celei mai întunecate nuanțe (de obicei este cea neagră) nu ar trebui să treacă creasta în timpul machiajului.
 6. Purtați nuanțe mai ușoare cu buze îndrăznețe.
  6
  Purtați nuanțe mai ușoare cu buze îndrăznețe. Când purtați un ruj alunecos îndrăgostiți, întotdeauna îl împerecheați cu un machiaj ușor de ochi. Alegeți nuanțele de pământ, neutre sau mai deschise.
 7. Păstrați strălucirea de la riduri.
  7
  Păstrați strălucirea de la riduri. Dacă aveți linii fine sau riduri în jurul ochilor, evitați umbrele strălucitoare ale ochilor. Shimmer va evidenția ridurile.
 8. Evidențiarea osului frunții nu poate fi ignorată.
  8
  Evidențiarea osului frunții nu poate fi ignorată. La fel ca grundul; nu puteți evita evidențierea osului frunții. De obicei, alegem cea mai ușoară și mai puternică nuanță din paletă pentru osul frunții.
 9. Eyeliner la sfârșit.
  9
  Eyeliner la sfârșit. Ei bine, acest lucru este foarte evident, dar unii începători pot merge pentru această greșeală. Aplicați linia de ochi pe linia genelor superioare atunci când ați aplicat și amestecați umbra pe ochi.